Bütün iller Toplandık,Toplandık....

ailem memur olduğu için azda olsa bir kaç yer gezdik. İstanbulda otursamda burda eğitim hayatım geçmiş olsada çosukluğum en güzel yılları İzmitin küçük kasabası Kandırada geçti çok özel ve mutlu çocukluk anılarım var, hepsi belleğimde anılarımda en temiz ve en masum şekilde koruyorum...

hihoyyytbizler ne kadar şanslıyızki masumiyetinden bahsettiğimiz çocukluk anılarımız var...ama bizim çocuklarımızın ?ne çocukluk arkadaşları nede kendilerine ait çocukluk anıları...keşke onlarda bizim yaşadıklarımızı yaşayabilse:çok üzgünüm:...ben 26 yaşındayım çook büyük sayılmam ama 10 yıldır herşey kötü hiç birşey tanıncak halde değil neyse ben yine koptum.:oklava:.görüşürüz.....:1hug:

dilek10019.jpg

iyi aksamlar bayanlar dun cok yogundum giremedim,ama aklim hep sizdeydi bagimlilik yapti kk bana .nasilsiniz bakalim gununuz nasil gecti,,

iyi aksamlar bayanlar dun cok yogundum giremedim,ama aklim hep sizdeydi bagimlilik yapti kk bana .nasilsiniz bakalim gununuz nasil gecti,,

iyiyiz canım ne olsun işte kar yağışını izliyordum ...kaydirigubbakcemile2

günüm güzeldi işler durgun gelen giden yok bi kaç kişi dışınaaaşakkıdı

gunlerce gozlerimin aynasinda
dagilip devindi butun bicimler
kiminde bir cocuk sevinci buldum
kiminde ucsuz bucaksiz keder
donup durdum bir gece kelebegi gibi
kanina sinmek icin..o ipek soluguna
isigina gomuldumde yaktim kendimi...

iyiyiz canım ne olsun işte kar yağışını izliyordum ...kaydirigubbakcemile2

günüm güzeldi işler durgun gelen giden yok bi kaç kişi dışınaaaşakkıdı

hrkese iyi akşamlara.s.karmı seyrediyosun ne güzel ya biz kara hasretiz hatta bilmiyoruz desek yeridir...:1no2:bizim yerimizede keyfini çıkart....

dagilip devindi butun bicimler
kiminde bir cocuk sevinci buldum
kiminde ucsuz bucaksiz keder
donup durdum bir gece kelebegi gibi
kanina sinmek icin..o ipek soluguna
isigina gomuldumde yaktim kendimi...

a.s.ay şiir çok güzel sağol valla iyi oluyo arada böyle ben yaprak dökümünü izliyorum reklam aralarında gelip gidiyorum ..hadi görüşürüz sonra ....

Back
X