Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı geceler bacılar...istanbulda yaşayan arkadaşlara çok geçmiş olsun.bizim burdada 1 saatten fazla yagdı resmen göl oldu bahçeler.bide doluda yagdı...yarında yagacak diyorlar.of ALLAHIM CÜMLEMİZİ DOGAL AFETLERDEN KORUSUN...:Saruboceq::Saruboceq:
hayırlı geceler bacılar...istanbulda yaşayan arkadaşlara çok geçmiş olsun.bizim burdada 1 saatten fazla yagdı resmen göl oldu bahçeler.bide doluda yagdı...yarında yagacak diyorlar.of ALLAHIM CÜMLEMİZİ DOGAL AFETLERDEN KORUSUN...:Saruboceq::Saruboceq:
B]GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR
----------hiç morelim kalmadı sevgili arkadaşlar dört tene tezeçik askerrimiz şehit oldu kamanda dört tene şehit verdik dün bütün gün şehitlerimizi uğurladıkkk çok çok bitkinim ve üzügünüm ikisini tanıyorum ailesini kamandaki olanı ikiside kırşehirden ve ankaradan kalktı cenesizi allahım kimseye boyle acı vermesin küçük bi ildeyiz dört tene aynı gün aynı anda şehit vermek ne kadar acıydıııııı allahtan rahmet diliyorum ailesini başı sağ olsunn--
[/B]
hayirli sabahlar
günaydinlar canlarim![]()
iyi günler hayırlı cumalar
mrb arkadaşlar hayırlı cumalar nasılsınız
selamlar hepiçiginize
saol denefim bizim burdada çokk yagdı şükür bişey yok bu akşam yine bekleniyo allahım herkesleri korusun:Saruboceq::Saruboceq:
esmer güzelim ewtya bizlerde çook üzüldük allah ailelerine sabır versin:Saruboceq:
murgizm bitommm saolun şükür iyidir sizler nasılsınıza.s.
kızlar iyi geceler aranıza yeni katıldım benide alırmısınız.