Bütün iller Toplandık,Toplandık....

bitıoşum paylaşımın süper ellerine sağlık ablişkom.....eminem bende seni çok seviyom gızzz...seherim,canelim,denefim seviyorum uleeennn hepinizi seviyorum ama yalan söylemiyorum..

bitıoşum paylaşımın süper ellerine sağlık ablişkom.....eminem bende seni çok seviyom gızzz...seherim,canelim,denefim seviyorum uleeennn hepinizi seviyorum ama yalan söylemiyorum..

kuusum seni görmek ne güzel bizde seni seviyozzzz bacımmm benim inş şikayetlerin azalmışdır hamilelik iyi gidiyodur çoooook öptüm bitenemmmopuyorumnanaktan

ist da seller gitti ama yazlık yerler daha çokk etkilendi çokk yagdı ama bizim buralarda bişey yok ölenlere şehitlerimizin yakınlarına allah sabırlar versinn:Saruboceq::Saruboceq:

selam ben geldim misafirleri 1 saat önce yolcu ettik sehernazım nasılsın canım hayırlı geceler canım

hayirlarla dolu
geceler hayirli
sahurlar canlarim
ruhumdakimektuplar_karamuratefsanesi_resim2_copy.gif

hayırlı suhurlerrrr
günleriniz gün aydın olsunnnn
kırşehirden sevgi yoluyorum
:)------------------EĞER BİR GÜN ÇOK BÜYÜK BİR DERDİN OLURSA RABBİNE DÖNÜP \\
\'\\\'RABBİM BENİM ÇOK BÜYÜK BİR DERDİM VAR\\\'\\\' DEME DERDİNE DÖNÜP \\\'\\
\' BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABBİM VAR\\\'\\\' DE --

oh be kuusuum arada gel böyle seni görelim artık hamilelik iydir inşallah daha iyi olcan allah sağlık sıhhat versin bizde seni öpüyoruzopuyorumnanaktan

tünaydınlar
ıSTANBULDA yaşayan arkadaşlarım varmı?
resmen afet yaşanıyor çok üzüldüm
gününüz güzel geçer inşallah

gerçekten istanbuldaki arkadaşlar geçmişler olsun yagmur fena vurmuş ALLAH yardımcıları olsun sabah burdada yagmur vardı ama neyseki uzun sürmedi grşrz arkadaşlar öptüm

hayirli geceler
hayirli sahurlar canlarim
rabbim sel felaketinde
kalanlarin yardimcisi
olsun sabirlar versin
baslari sagolsun
muhammedihayat_61Kubra61_y1pRtVVqtqedybFiXcDubroYOxwmm6v2cfe_vvjG2Ha2WVHa3qOV56DqiBNw_QS9xcS.jpg

tünaydınlar
İSTANBULDA yaşayan arkadaşlarım varmı?
resmen afet yaşanıyor çok üzüldüm
gününüz güzel geçer inşallah

gerçekten istanbuldaki arkadaşlar geçmişler olsun yagmur fena vurmuş ALLAH yardımcıları olsun sabah burdada yagmur vardı ama neyseki uzun sürmedi grşrz arkadaşlar öptüm

saolun arkadaşlar bizim burdada çokk yagıyo ama şükür felaket yaşanmadı
o korkunç felaketi yaşayanlara allah yardım etsin ölenlerede allah rahmet eylesin çoook korkunç :Saruboceq::Saruboceq:

Back