Bütün iller Toplandık,Toplandık....

gunaydin3ro8.jpg

-------------nasılsınız kıslar tünaydın hayırlı haftalar canlarım
biitoosum ne güzel bu topik senin sayaende güzel sozlerle doluyor resimler ve anlamlı sozler çok güzel tşk ederim canısıııııı KIRŞEHıRDEN SEVGıLERR

selam millet.nasılsınız.
evet ya katılıyom esmer güzeline..çok güzel resimler ve yazılar koyuyosun...emegine saglık bacımopuyorumnanaktan
hayırlı iftarlar bacularım.

-------------nasılsınız kıslar tünaydın hayırlı haftalar canlarım
biitoosum ne güzel bu topik senin sayaende güzel sozlerle doluyor resimler ve anlamlı sozler çok güzel tşk ederim canısıııııı KIRŞEHİRDEN SEVGİLERR
birsey degil canim benim ,bendende sana almanyadan sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
HERKESE hayırlı haftalar diliyorum
dilerim bütün haftanız huzurla geçer
seninde canim cim opuyorumnanaktan
selam millet.nasılsınız.
evet ya katılıyom esmer güzeline..çok güzel resimler ve yazılar koyuyosun...emegine saglık bacımopuyorumnanaktan
hayırlı iftarlar bacularım.

sizler sagolun canlarim sizlerede hayirli iftarlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

birsey degil canim benim ,bendende sana almanyadan sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

seninde canim cim opuyorumnanaktan

sizler sagolun canlarim sizlerede hayirli iftarlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm herkeseeeeeeeeeeeee

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan-NASILSIN YERLEŞTİN GALİBAAAopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanHAYIRLI SUHURLER OLSUN SİZLEREEEEEopuyorumnanaktan
vereliniortak GÜNAYDINLAR OLSUN EFENDİM HEPİNİZEEEvereliniortak

kızlar istanbuldaki arkadaşlarımıza geçmiş olsun ...sizlerinde yakınlarınızında iyi olmasını temenni ediyorum..ölenlerede Allah rahmet eylesin....ŞEHıTLERıMıZ de dahil ..

Back