Bütün iller Toplandık,Toplandık....

merhaba arkadaşlar nasılsınız biz busabah geldik ama ne geliş uyumamak için neler yapıyoruz göreceksiniz antakya alanya arası 600km düşünün artık valla allah şöförlere yardım etsin denef ablam yeni gördüm hem geçmişler olsun annene hemde kolay gelsin diyim işlerinizde herkese iyi akşamlar çok öptüm

merhaba arkadaşlar nasılsınız biz busabah geldik ama ne geliş uyumamak için neler yapıyoruz göreceksiniz antakya alanya arası 600km düşünün artık valla allah şöförlere yardım etsin denef ablam yeni gördüm hem geçmişler olsun annene hemde kolay gelsin diyim işlerinizde herkese iyi akşamlar çok öptüm

hosgeldiniz meryemcim gercekten allah söförlerin yardimcisi olsun zor meslekopuyorumnanaktan

selam cnlarım kuşunuz geldi pırpır ederekten .....denef ablam geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşallah geçmişi okumadım ....canelim,seherim,eminem,bitoşkoşum,deryacoxum meryemtazem,,,öpüyorum hepinizi...

hoş geldin cnm ewt cnm allah yardımcıları olsun kazasız belasız inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

kusumm canım bende seni öptümmm bacımm iyisindir inşopuyorumnanaktan

meryemtaze hoşgeldin canım gelmişiniz şükür kazasız belasız güzel bi dinleninn öptümmkaydirigubbakcemile3

canelimmm bitosumm deruş canımsizleride öptümm kaydirigubbakcemile3
hayırlı gecelerrrrrrmirmirmirmir

gun4r.gif

herkeşleri öpüyorum kocamannnnnn

günaydınlar arkadaşlar hepinize güzel günler:dance: hoş sohpetler buyrun sabah kahvemizi beraber içelim:içelim: çok öptümopuyorumnanaktan

Back