Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar narendecim hoşgeldinnnnnn bugün burası çok sıcaktı bizde denize gittik ama su çok güzeldi ufaktan yüzmeyi bile ögrendim diyebilirim ama eve geldikten sonra ögrendikki eşimin teyzesi vefat etmiş onun için tekrar memlekete gidicez akşama grşrz arkadaşlar sizlere güzel bi pazar diliyorum hepinizi çok öptüm
slm.merhabe ben yeniyimde
selamlar herkese muutlu hafta sonları diliyorum
hepinizin kandili mübarek olsun hanımlar..denefim öpüyorum seni..
çok sagolun arkadaşlar sehernazım, emine ablam,bitosum,narendecim rabbim sizlerinde geçmişlerinize rahmet etsin sabaha yola çıkacaz çok öptüm arkadaşlar
denefim iyi olduğunuza sevindim annene geçmiş olsun kendine iyi bak annene ablana selemlar canım öptümhayırlı geceler bacılarım.nasılsınız.beni merak etmişiniz sagolun.özlenilmek çok güzel....ben bu aralar çok yogunum.annem anjoi oldu.bende kalıyo 1 haftadır.çok şükür iyileşti.bişeycigi kalmadı...denizlidende ablam geldi.2 gündür de bendeler..onun için gelemedim kk ya.yemek bulaşık derken zamanım olmadı...ama hepinizi de çok özledim...kib canlar .en kısa zamanda gelecem yine.hepiniz ALLAHA emanet olun...Şeniza.s.
![]()
günaydın güzeller,
yeni başlayan haftanız güzelliklerle dolu geçsin,
hepiniziopuyorumnanaktan
hayırlı geceler bacılarım.nasılsınız.beni merak etmişiniz sagolun.özlenilmek çok güzel....ben bu aralar çok yogunum.annem anjoi oldu.bende kalıyo 1 haftadır.çok şükür iyileşti.bişeycigi kalmadı...denizlidende ablam geldi.2 gündür de bendeler..onun için gelemedim kk ya.yemek bulaşık derken zamanım olmadı...ama hepinizi de çok özledim...kib canlar .en kısa zamanda gelecem yine.hepiniz ALLAHA emanet olun...Şeniza.s.
hayirli yolculuklar canimopuyorumnanaktançok sagolun arkadaşlar sehernazım, emine ablam,bitosum,narendecim rabbim sizlerinde geçmişlerinize rahmet etsin sabaha yola çıkacaz çok öptüm arkadaşlar
hayırlı geceler bacılarım.nasılsınız.beni merak etmişiniz sagolun.özlenilmek çok güzel....ben bu aralar çok yogunum.annem anjoi oldu.bende kalıyo 1 haftadır.çok şükür iyileşti.bişeycigi kalmadı...denizlidende ablam geldi.2 gündür de bendeler..onun için gelemedim kk ya.yemek bulaşık derken zamanım olmadı...ama hepinizi de çok özledim...kib canlar .en kısa zamanda gelecem yine.hepiniz ALLAHA emanet olun...Şeniza.s.
başınız saolsun meryemcim allah sabırlar versinn:Saruboceq:merhabalar narendecim hoşgeldinnnnnn bugün burası çok sıcaktı bizde denize gittik ama su çok güzeldi ufaktan yüzmeyi bile ögrendim diyebilirim ama eve geldikten sonra ögrendikki eşimin teyzesi vefat etmiş onun için tekrar memlekete gidicez akşama grşrz arkadaşlar sizlere güzel bi pazar diliyorum hepinizi çok öptüm
selamlar canim iyiyiz sükür sen nasilsin
slm bitoosum nasılsın cnm opuyorumnanaktan
hayırlı geceler bacılarım.annem artık evine döndü.ablam burdaya 1 hafta ablam bakacak anneme.çok şükür annem toparlandı..artık gezinebiliyo.benim içimde rahat.güzel dilekleriniz için çok sagolun.selamlarınızı ilettim ablama...onunda çok selamı var sizlere...
carsamba günü fındıga girecegiz.ben pek toplayamam.fazla ayakta kalamıyom.damar tıkanıklıgı oldugu için ayaklarım agrıyo..:bbo:
şimdilik bende havadisler bu kadar.hepinizi çok öpüyorum.ALLAHA EMANET OLUN..