Bütün iller Toplandık,Toplandık....

çok sagolun arkadaşlar sehernazım, emine ablam,bitosum,narendecim rabbim sizlerinde geçmişlerinize rahmet etsin sabaha yola çıkacaz çok öptüm arkadaşlar

hayırlı geceler bacılarım.nasılsınız.beni merak etmişiniz sagolun.özlenilmek çok güzel....ben bu aralar çok yogunum.annem anjoi oldu.bende kalıyo 1 haftadır.çok şükür iyileşti.bişeycigi kalmadı...denizlidende ablam geldi.2 gündür de bendeler..onun için gelemedim kk ya.yemek bulaşık derken zamanım olmadı...ama hepinizi de çok özledim...kib canlar .en kısa zamanda gelecem yine.hepiniz ALLAHA emanet olun...Şeniza.s.

merhabalar narendecim hoşgeldinnnnnn bugün burası çok sıcaktı bizde denize gittik ama su çok güzeldi ufaktan yüzmeyi bile ögrendim diyebilirim ama eve geldikten sonra ögrendikki eşimin teyzesi vefat etmiş onun için tekrar memlekete gidicez akşama grşrz arkadaşlar sizlere güzel bi pazar diliyorum hepinizi çok öptüm

canım başınız sagolsun...ALLAH SABIR VERSİN..

slm.merhabe ben yeniyimde

hoş geldin bacım topigimize.senide burda görmek isteriz ..sevgiler

papatyalikiz3.jpg

günaydın güzeller,
yeni başlayan haftanız güzelliklerle dolu geçsin,
hepiniziopuyorumnanaktan

çok sagolun arkadaşlar sehernazım, emine ablam,bitosum,narendecim rabbim sizlerinde geçmişlerinize rahmet etsin sabaha yola çıkacaz çok öptüm arkadaşlar

hayırlı yolculuklar canım
hayırlı geceler bacılarım.nasılsınız.beni merak etmişiniz sagolun.özlenilmek çok güzel....ben bu aralar çok yogunum.annem anjoi oldu.bende kalıyo 1 haftadır.çok şükür iyileşti.bişeycigi kalmadı...denizlidende ablam geldi.2 gündür de bendeler..onun için gelemedim kk ya.yemek bulaşık derken zamanım olmadı...ama hepinizi de çok özledim...kib canlar .en kısa zamanda gelecem yine.hepiniz ALLAHA emanet olun...Şeniza.s.
denefim iyi olduğunuza sevindim annene geçmiş olsun kendine iyi bak annene ablana selemlar canım öptüm

papatyalikiz3.jpg

günaydın güzeller,
yeni başlayan haftanız güzelliklerle dolu geçsin,
hepiniziopuyorumnanaktan

günaydın canım
iyi hafta sonları

günaydınlar denefimm annene çokkk geçmişler olsunn allah saglık sııhat afiyet acil şifalar versin çokkk selamlarr hpinizi öptümmm kaydirigubbakcemile3a.s.

meryemtaze canımmm kazasız belasız yolculuklar allaha emanet olunn:1hug:

roşum günaydınlar canımm sanada güzel mutlu bi hfta olsunnkaydirigubbakcemile3

hayirli yolculuklar canimopuyorumnanaktan

cok gecmis olsun denef cim allah bir daha göstermesin misafirlerinde hosgelmisler selamlarimizi söylersin bizde seni özledik öptüm görüsürüzopuyorumnanaktan

merhabalar narendecim hoşgeldinnnnnn bugün burası çok sıcaktı bizde denize gittik ama su çok güzeldi ufaktan yüzmeyi bile ögrendim diyebilirim ama eve geldikten sonra ögrendikki eşimin teyzesi vefat etmiş onun için tekrar memlekete gidicez akşama grşrz arkadaşlar sizlere güzel bi pazar diliyorum hepinizi çok öptüm
başınız saolsun meryemcim allah sabırlar versinn:Saruboceq:

denefcim annene çokk geçmiş olsun allah şifa versin ablamız gelmiş hoş gelmiş sefalar getirmiş senide çok özledik valla bekliyoruz bacımmmopuyorumnanaktan

hayırlı geceler bacılarım.annem artık evine döndü.ablam burdaya 1 hafta ablam bakacak anneme.çok şükür annem toparlandı..artık gezinebiliyo.benim içimde rahat.güzel dilekleriniz için çok sagolun.selamlarınızı ilettim ablama...onunda çok selamı var sizlere...
carsamba günü fındıga girecegiz.ben pek toplayamam.fazla ayakta kalamıyom.damar tıkanıklıgı oldugu için ayaklarım agrıyo..:bbo:
şimdilik bende havadisler bu kadar.hepinizi çok öpüyorum.ALLAHA EMANET OLUN..

hayırlı geceler bacılarım.annem artık evine döndü.ablam burdaya 1 hafta ablam bakacak anneme.çok şükür annem toparlandı..artık gezinebiliyo.benim içimde rahat.güzel dilekleriniz için çok sagolun.selamlarınızı ilettim ablama...onunda çok selamı var sizlere...
carsamba günü fındıga girecegiz.ben pek toplayamam.fazla ayakta kalamıyom.damar tıkanıklıgı oldugu için ayaklarım agrıyo..:bbo:
şimdilik bende havadisler bu kadar.hepinizi çok öpüyorum.ALLAHA EMANET OLUN..

denefcim annene çok sevindim çok şükür iyileşmiş sende fındıkta yorma kendini allah hepinize kolaylık versin fındığınız bereketli olsun :Saruboceq::Saruboceq:a.s.

Back