Bütün iller Toplandık,Toplandık....

kafamçokkarıştı:bbo:selammm saol bitomm vala bugün bize komşumuz geldi çoktandır görüşemiyoduk okadar anlattı konuştuki ayy şimdi başım agrıyo o rahatladı gerci
selamlar canim gecmis olsun komsun rahatlamis sen hasta oldun canim yayerimseniben
ii akşamlar herkeseeeeeeeeee

iyi aksamlar canimopuyorumnanaktan

gÜnaydın
gÜnaydın
--------------------hanımlar allahım ıŞlerınızde sızlere kolaylık versın
saĞlık versın huzur versın bol para versın amın
mıyase ne gÜzel ÇıĞkÖfteler canısı bende ıstıyorum ellerıne saĞlıkkkÖptÜmm
arkadaŞlar hayrılı hafta sonlarııııııı hepınızeeee --

ben geldim canlarım.nasılsınız.ben yokken iyi kaynatmışınız maşşallah..ben fındıgımı bugün bitirdim.bayada çıktı.biraz yoruldum ama...insallah devlet baba fındıga iyi para verir..kaydirigubbakcemile3yoksa ugraştıgımıza degmeyecek
hepinizi çok öpüyorum.özlemişim ya bacılar hepinizi .kendinize iyi bakın oldumu yurdumun güzel insanları...ŞenizŞeniz
şimdilik bana müsade misafirim gelecek biraz hazırlık yapayım...:bbo:

heidi.png

iyi pazarlarrr güzelllrimmm öpüldüzz tek tek

ben geldim canlarım.nasılsınız.ben yokken iyi kaynatmışınız maşşallah..ben fındıgımı bugün bitirdim.bayada çıktı.biraz yoruldum ama...insallah devlet baba fındıga iyi para verir..kaydirigubbakcemile3yoksa ugraştıgımıza degmeyecek
hepinizi çok öpüyorum.özlemişim ya bacılar hepinizi .kendinize iyi bakın oldumu yurdumun güzel insanları...ŞenizŞeniz

canım hoşgeldin bizde seni özledik inş emeginizin karşılıgını alırsınız sana kolay gelsin iyi pazarlar denefimmkaydirigubbakcemile3

selAM kızlar vay tatilim şöyle iyi böyle güzel derken nazar ettim kendi kendime veee üstne ne yazık ki 45 gündür iyileşemeyen kardeşimin yanına geçtim izmire hastanede bir hafta kaldıktan sonra eve döndüm 12 günlük gezmenin üstüne pek olmadı ya saglık olsun neyse sizlerde ne var ne yok ?

hayırlı geceler bacılarım.nasılsınız.beni merak etmişiniz sagolun.özlenilmek çok güzel....ben bu aralar çok yogunum.annem anjoi oldu.bende kalıyo 1 haftadır.çok şükür iyileşti.bişeycigi kalmadı...denizlidende ablam geldi.2 gündür de bendeler..onun için gelemedim kk ya.yemek bulaşık derken zamanım olmadı...ama hepinizi de çok özledim...kib canlar .en kısa zamanda gelecem yine.hepiniz ALLAHA emanet olun...Şeniza.s.

geçmiş olsun canım olmadıgım paylaşımları ancak okuyabildim

hoş geldin bacım inşallah emeğinin karşılığını alırsın bizde seni özledik öptümcanımkaydirigubbakcemile3

selAM kızlar vay tatilim şöyle iyi böyle güzel derken nazar ettim kendi kendime veee üstne ne yazık ki 45 gündür iyileşemeyen kardeşimin yanına geçtim izmire hastanede bir hafta kaldıktan sonra eve döndüm 12 günlük gezmenin üstüne pek olmadı ya saglık olsun neyse sizlerde ne var ne yok ?

hoş geldin kardeşine geçmiş olsun canımkaydirigubbakcemile3

selamlar canim hosgeldin kardesine gecmis olsun rabbim sifasini versin insallah:Saruboceq:

Back