Bütün iller Toplandık,Toplandık....

denefcim annene çok sevindim çok şükür iyileşmiş sende fındıkta yorma kendini allah hepinize kolaylık versin fındığınız bereketli olsun :Saruboceq::Saruboceq:a.s.

günaydın canım sagolasın.insallah bu sene fındık para eder.okadar yevmiye parası veripte bide para etmezse..kafamçokkarıştı.kökünden sökün atacam he.okadar ugraşıyoz.devlet baba para vemiyo..:çok üzgünüm:
günaydın roşum...toprakım nasılsına.s.

selammmm kızlarrrrr denefimm annenin iyi olmasına sevindim canım fındıgaa gidiyonnn kolay gele bacımmm kendini çokk yormaaa allah kolaylık versinkaydirigubbakcemile3

bitommm afiyet olsunnn yorgunlugun üstüne kayfe iyi gider valaaa

roşumm canelimmm hepiçiginize hayırlı gün olsunnn bacılarrr:teytey:

selam biitoosum çook öptümopuyorumnanaktan
denefim oh çok şükür annaen iyimiş sanada kolaygelsin yorma kendini öptüm
roşum
seherim
canelim sizleride çoook öptümkaydirigubbakcemile3

slm bacılarr ben geldim bugün günüm vardı kızımla gittik gezdik geldik teyzoşlarım nasılsınız denefcim bitoosuum roşum sizlerde iyisinizdir inşallah hepinizi öptümmmmmmmmmopuyorumnanaktan

selamlarrr ewt kısmetsiz kedimm yap yap bitmez temizlikkk sana kolay gelsinnnnn kaydirigubbakcemile3

selamm kardelennn nasınn canımmkaydirigubbakcemile3

bitosumm öptümmm canımm kaydirigubbakcemile3

herkese iyi gecelerrrrrkaydirigubbakcemile3

iyi aksamlar canim allah kolayliklar versin opuyorumnanaktan

selamlarrr ewt kısmetsiz kedimm yap yap bitmez temizlikkk sana kolay gelsinnnnn kaydirigubbakcemile3

herkese iyi gecelerrrrrkaydirigubbakcemile3
sağolun kıslarrr.valla acayip yoruldum...uykum kaçtı.gece gece dolanıyorum işte..
denefcim bu arada sabada geçmiş olsun diyemedim.kusura bakma bacummŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…