Bütün iller Toplandık,Toplandık....

aynen eminecim burasıda öyleydi yandık ,nem oranı yüksek şapır şapır dolandık,allahıma şükürler olsun az önce yağmur başladı ,hala sıkıntı var ama serinleriz diye ümit ediyorum...

selam kızlar nasılsınız bugün çoook sıcaktı bunaldık valla hepiciğinizi öptümopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan iyiz canısı opuyorumnanaktan
aynen eminecim burasıda öyleydi yandık ,nem oranı yüksek şapır şapır dolandık,allahıma şükürler olsun az önce yağmur başladı ,hala sıkıntı var ama serinleriz diye ümit ediyorum...
:kedi::kedi::kedi: bizde yandık burda halbuki serin olur bizim buralarrr:1no2::1no2:
canlar nediyonuz bakemmmmmmmmmopuyorumnanaktan
yerimsenibenCADIARZU iyiz sen nasılsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
-----------------------------------zemuszemuszemuszemus---sim hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iygclr001.jpg

günaydın hatunlar hepinize güzel bigün diliyorum çok öptüm veeeeeeeeeeee burası şimdiden çokkkkkkkkkkkkk sıcakkkkkkkkkkkkkkk

GÜNAYDIN ÇITIRLAR
------------------Rabbim aklimizi kalbimiz ruhumuzu iman nuruyla nurlandirsin..ümmeti muhammedin ve sizin cumaniz mübarek olsun.....AMıN DıYORUM
KENDıNıZE ıYı BAKIN SANAL DEĞıL GERCEK ARKADAŞLARSINIZZZZ:)))))))))))))))-

iyi geceler bacılar ben geldimmmmmmmm perşembe günü sehernaz bacım lara gittim emine 44 teyzoşum da ordaydı gecede orda kaldım bugün döndüm çok güsel bir gün geçirdim emine teyzoşumun ewine gittim süper ötesi bişey olmuş yaa yangından eser kalmamış çok şükür o kötü izler kalmamış rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsinnopuyorumnanaktan

teyzoşlarım sizi çokkkkkkkkk seviyorum allah sizlere uzun ömürler versinnnnnnnn :Saruboceq: şşşşşşşşşşşşşşş ŞEKERıM senide:jeyyar:

teyzoşlarım sizi çokkkkkkkkk seviyorum allah sizlere uzun ömürler versinnnnnnnn :Saruboceq: şşşşşşşşşşşşşşş ŞEKERİM senide:jeyyar:

canımmmm bizde seni seviyozzzzzzz allah hpimize hayırlı ömürler versin hep beraber yaşıyakkkk bitenemmmmm munckkkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3sositososito

Back