Bütün iller Toplandık,Toplandık....

bidenecik bacılarım nasılsınız herkese günaydınnnnnnnnnnn denefcim sıkma canını senin için bölesi hayırlıymış sen bundan sonra kendi isteklerine bak ye iç gez kurslara katıl nerde kendini iyi hissediyosan oraya git amaaaaaaaaaaa önce bize hayırlısı ile bi BEBİŞ :ecrin_bebek::emir_bebek: yeter ben artıkın teyze olmak istiyorum:Saruboceq::Saruboceq: rabbim inşallah sana sağlıklı bir evlat nasip etsin cnm :Saruboceq::Saruboceq:opuyorumnanaktan

teyzoşum nasılsın denefim için dileklerine bende katılıyorum inşallah teyze oluruz aminnnnn:Saruboceq:
günaydınlar ben geldim yani hem kkya hemde evime geldim diyim evi görmeyin benden sonra batmış artıkın 1hafta sürer bana işi hepinizi çok özledim kendinize iyi bakın çok öptüm hayırlı güzel bigün diliyorum

meryemim hoş geldin bizde seni özledik kolaygelsin öptümopuyorumnanaktan

oy oy denefim gelmiş hoş gelmiş hadi hayırlısı olsun belki böyle hayırlısır hiç üzülme kolay değil 16 sene dinlen tadını çıkar valla hak ediyosun çooook öptümmmmmopuyorumnanaktan

evet geldim ablam ara ara takılıyom kk ya.evdeyim diye gelen gidenim oldu..annemde bende pek kalamıyom kk da...sen nasılsın ablam

selamlar hanimlar güzel günler diliyorum hepinizeopuyorumnanaktan

sanada güzel günler bacımmmopuyorumnanaktan

günaydınlar ben geldim yani hem kkya hemde evime geldim diyim evi görmeyin benden sonra batmış artıkın 1hafta sürer bana işi hepinizi çok özledim kendinize iyi bakın çok öptüm hayırlı güzel bigün diliyorum

hoş geldin meryemcim nasılsın bakalım hadi bakalım şimdide iş başı haa allah kolaylık versin opuyorumnanaktan

günaydın bacılarımmmmmmmm KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN rabim dualarımızı kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

beraatkandltebrcopyqm4.jpg

hayırlı kandiller dualarımız kabul olur dilerim beratlarımızı alabilmek ümidiyle

goodmorning276.gif

günaydın güzel memleketimin,güzel hatunları,
geçmş kandiliniz mübarek,dualarınız kabul olsun,
gününüz güzel geçsin,öperimopuyorumnanaktan

Back