- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
emekliligime 5 senem kaldı bacım...artık eşim gerisini biz öderiz dedi...ama yaşı beklicem 50 yaşında emekli olacam...daha 13 senem var maaş almaya...artık görürmüyüm bakalım o günleri.kafamçokkarıştıprimim dolsa bile yaş önümde engel maaş almaya..daha 37 yaşındayım..
günaydın kızceler ne o kankim üzüntüler içerisinde gibisin boşver be gülüm evde otur
bende sana hafta içleri gelebilem yani 7 ağustos düzcemdeyim inşallah
olsun be güzelim allah sağlık sıhhat versin oda olur bi bakmışın emekliliğin gelmiş seneler su gibi akıp gidiyo hayırlısıyla almayı nasip etsin rabbim bundan sonrasını rahat geçirmeye bak inşallah bu arada bebişinde olur inşallah yarabbim amin:Saruboceq: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
aynen hayatım ben de çok erken başladım çalışmaya 27yaşındayım 10yıldır koşturuyorum herşey gözümde kaldı bie bıkkınlık var ki sorma burda belediyelerin ücretsiz yüzma,folkklorden tut seramige yabancı dilden tut muhasebeye kadar yüm branşları mevcut herbirine git tadını çıkart kadınlar hep fedakarlık yapan taraf azıcık da kendine çalış
gel kankim gel.her zaman kapım açık...:1hug:
amin insallah canım ya.zaten önce bebiş...ALLAHIM BANA HAYIRLI VE SAGLIKLI EVLAT NASİP EDER İNSALLAH..
inş canım benim aminnnn:Saruboceq: diyorumm çokkk içten.:Saruboceq: bizlerde kkden teyzeleri oluruzzz:teytey:kaydirigubbakcemile3
insallah bacım...bi hamile olam kocaman göbegimi koyacam buraya..:roflol::roflol::roflol:
inşallahhhhhhhhhhhhhhh bacım :Saruboceq: bizede senin o koca göbişine:CüvCüv: yorum yazmayı nasib eyler rabbim inşallahhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah teyzoşum amin :Saruboceq:denefime duacıyız
ewt teyzoşum aminnnnnnnnn sen nasılsın nasıl gidiyor işler bittimizemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?