Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydın kızceler ne o kankim üzüntüler içerisinde gibisin boşver be gülüm evde otur
bende sana hafta içleri gelebilem yani 7 ağustos düzcemdeyim inşallah

olsun be güzelim allah sağlık sıhhat versin oda olur bi bakmışın emekliliğin gelmiş seneler su gibi akıp gidiyo hayırlısıyla almayı nasip etsin rabbim bundan sonrasını rahat geçirmeye bak inşallah bu arada bebişinde olur inşallah yarabbim amin:Saruboceq: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar dostlar nasılsınız haftanız güzel geçsin herşey yüreğinizden geçen güzelliklerle dolsun sevgiyle kalın.

selam bacılar.nasılsınız..evet bütün kurslara gidecem.kendime artık zaman ayırmam gerekiyo....hepinizi çok öpüyorum.saglıkla kalın.evinizde huzur, saglık hiç eksik olmasın..:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızceler ne o kankim üzüntüler içerisinde gibisin boşver be gülüm evde otur
bende sana hafta içleri gelebilem yani 7 ağustos düzcemdeyim inşallah

gel kankim gel.her zaman kapım açık...:1hug:

amin insallah canım ya.zaten önce bebiş...ALLAHIM BANA HAYIRLI VE SAGLIKLI EVLAT NASİP EDER İNSALLAH..

evet canım hepsini araştıracam.yetenegim neyse ona gidecem.iilk önce resim kursuna gitmek istiyom.

gel kankim gel.her zaman kapım açık...:1hug:

amin insallah canım ya.zaten önce bebiş...ALLAHIM BANA HAYIRLI VE SAGLIKLI EVLAT NASİP EDER İNSALLAH..

inş canım benim aminnnn:Saruboceq: diyorumm çokkk içten.:Saruboceq: bizlerde kkden teyzeleri oluruzzz:teytey:kaydirigubbakcemile3

günaydınlarrrr kızlarrrr
nasılsınız bakem bugün ben iyiyim işlerim bitirdim sayılr ohhh allahın izniyle az rahat etcem biraz
ah kızlar yakın olsak gelseniz bi yorgunluk kahvesi içsek şöle birde çay muhabbeti ne iyi olur
olsun hayalide güzel olur birgün sizleri seviyorum öptümmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…