Bütün iller Toplandık,Toplandık....

kızlar nasılsınız hepinizin iyi mesjlarını okudum soğolun hepinizi tek tek öpüyorum canlarım benim iyi ki varsınız bendende sizlere sevgiler opuyorumnanaktan

kuusuumm bitenemm nereye gettinnnn sayfa degiştirdim bidaha sayfaya dönemedim acılmadı kafamçokkarıştı öptümmm canımmmmopuyorumnanaktan

hoşgeldin !!!
hayat herbirimizi başka yerlere sürüklüyor bir bakıyoruz ki yaşadıgımız kendimiz defil bir başkasının senaryosunda bir rol sıla hasreti zordur ;ama mühim olan can saglığı...

bu arada benim yoklugum hiç hissedilmiyor küsecem ama hem görev yerim degişti bilgisayar başı deilim hem kardeşım ameliyat olmuştu iyileşemedi ona hazır askerlık yapıyorum zavallı annecigim zaten sabahlara kadar uyumuyor h.sonu ve arada gündüz nöbeti ben devralıyorum ve salıdan sonra yıllık izindeyim bak bu kez bari beni özleyin

canım kardeşine geçmiş olsun cekenede zor baknada zor allah saglık sıhat afiyet versin bu arda iyi tatiller bacım küsme bi öpüm munckkkkkopuyorumnanaktan

kızlar hepinize selamlar,karşılıklı rastlaşamıyoruz,laflıyamıyoruz ama ben hepinizi çok seviyorumopuyorumnanaktan

[COLOR="Green"

hoşbulduk arkadaşlar hepinize bu güzel karşlama için
tek tek teşekür ediyorum sevgiler..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.][/COLOR]​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…