Bütün iller Toplandık,Toplandık....

selam yurdumun güzel insanları...nasılsınız....ya ben üzgünüm arkadaşım tüp bebek yaptırmıştı 2 .ye.yine tutmadı .onun üzüntüsü var içimde.mafoldumbenne zormuş ya...

denef ablacım nasılsınopuyorumnanaktan

iyiyim canım...hep aynı bende.aynı tas aynı hamamkaydirigubbakcemile3....sen nasılsın bacım...

aşkolsun canım özlüyoz tabi.....biraz gelmeyince ajanlık yapıyoz kk ya geleni buluyoz da .ama öbür türlü hiç kk ya gelmezsen bulamayız ki seni..sen terk etme bizi.....ben 3 gün gelmeyince bi bakıyom oooo profilde bir sürü mesaj var...senide arar buluruz canım benim....a.s.a.s.a.s.

selam yurdumun güzel insanları...nasılsınız....ya ben üzgünüm arkadaşım tüp bebek yaptırmıştı 2 .ye.yine tutmadı .onun üzüntüsü var içimde.mafoldumbenne zormuş ya...

selamlar canim üzme kendini insallah olur rabbim yardimcisi olur insallah cümle bebis istiyenleredeopuyorumnanaktan

iyiyim canım...hep aynı bende.aynı tas aynı hamamkaydirigubbakcemile3....sen nasılsın bacım...

[/B]
bitanem bende iyiyim ama yarın taşınıyorum:gitme:giremicem bi süre beni çok özleyin,çünkü ben sizi çook özlicemm:a015::ecrin_bebek:

iyi aksamlar hanimlar

aso canim yeni evin hayirli ugurlu olsun güle güle oturun insallah ,özliyecegiz tabi canim benim cabuk gel fazla özletme opuyorumnanaktan

canım kardeşine geçmiş olsun acil şifalar diliyorum yeni işin hayırlı olsun özletme kendini çabuk gelopuyorumnanaktan

üzülme denefim rabbim kararlamıştır inşallah tez zamanda olur allah herkeze nasip etsin canımopuyorumnanaktan
bitanem bende iyiyim ama yarın taşınıyorum:gitme:giremicem bi süre beni çok özleyin,çünkü ben sizi çook özlicemm:a015::ecrin_bebek:

kız bizde seni seviyoruz özlecezopuyorumnanaktan

canım benim yaaa hayırlısı inş olur bi gün allahtan umut kesilmez:Saruboceq:

selamlar sevgiler hanimlarrrrrrrrr

biitosumm canımmm iyi gecelerrrrr opuyorumnanaktan

allah kolaylık versin kendini özletme bacummmmopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrr bügün nasılsınız bakem kimse yok bügün hepinize huzurlu bir gün diliyorumopuyorumnanaktan

aman benim bacımın topiği hayırlı olsun rekor bende sanırım bakın şimdi SıVASLIYIM şimdi ANKARADAYIM yozgat urfa izmir niğde istanbul samsun ağrı ve avrupa hollanda almanya italya napoli eee yetermi yarınıda RABBıM bilir yazdıklarım dünde kaldı kısmet illaki doyduğumuz yer VATAN

ben aslen efeler diyarı balıkesirliyim...
nerelerde yaşadım kaydirigubbakcemile5

Diyarbakırda doğdum,Çanakkale,Ankara,Kars,İzmir,Balıkesir Akçay,Bursa,Kütahya:lepi:

oy oy kimler gelmiş.sefalar getirdin bacım.seni burda görmek çok güzel.nasılsın.bacım sende her yeri görmüşün ..ne güzel ya...

ben aslen efeler diyarı balıkesirliyim...
nerelerde yaşadım kaydirigubbakcemile5

Diyarbakırda doğdum,Çanakkale,Ankara,Kars,İzmir,Balıkesir Akçay,Bursa,Kütahya:lepi:

hoş geldin bacım..a.s...sizde baya gezmişiniz maşşallah....

selam yurdumun güzel insanları ....çok şükür ALLAHIMA...PC YAPILDI...insallah bi daha sorun yaşamam.bi daha gök gürlemesi duydugum gibi çıkartacam fişi.kaydirigubbakcemilehem kk dan uzak kaldım hemde param gitti ya..sırnaşık şey
şimdilik bana müsade bacılar.beni unutmayın emi.hepinizi çok öpüyorum ....a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…