denef ablacım nasılsınopuyorumnanaktan
bu arada benim yoklugum hiç hissedilmiyor küsecem ama hem görev yerim degişti bilgisayar başı deilim hem kardeşım ameliyat olmuştu iyileşemedi ona hazır askerlık yapıyorum zavallı annecigim zaten sabahlara kadar uyumuyor h.sonu ve arada gündüz nöbeti ben devralıyorum ve salıdan sonra yıllık izindeyim bak bu kez bari beni özleyin
selam yurdumun güzel insanları...nasılsınız....ya ben üzgünüm arkadaşım tüp bebek yaptırmıştı 2 .ye.yine tutmadı .onun üzüntüsü var içimde.mafoldumbenne zormuş ya...
bitanem bende iyiyim ama yarın taşınıyorum:gitme:giremicem bi süre beni çok özleyin,çünkü ben sizi çook özlicemm:a015::ecrin_bebek:iyiyim canım...hep aynı bende.aynı tas aynı hamamkaydirigubbakcemile3....sen nasılsın bacım...
[/B]
bu arada benim yoklugum hiç hissedilmiyor küsecem ama hem görev yerim degişti bilgisayar başı deilim hem kardeşım ameliyat olmuştu iyileşemedi ona hazır askerlık yapıyorum zavallı annecigim zaten sabahlara kadar uyumuyor h.sonu ve arada gündüz nöbeti ben devralıyorum ve salıdan sonra yıllık izindeyim bak bu kez bari beni özleyin
selam yurdumun güzel insanları...nasılsınız....ya ben üzgünüm arkadaşım tüp bebek yaptırmıştı 2 .ye.yine tutmadı .onun üzüntüsü var içimde.mafoldumbenne zormuş ya...
bitanem bende iyiyim ama yarın taşınıyorum:gitme:giremicem bi süre beni çok özleyin,çünkü ben sizi çook özlicemm:a015::ecrin_bebek:
iyi geceler hanimlar iyi uykularopuyorumnanaktan
selamlar sevgiler hanimlarrrrrrrrr
bitanem bende iyiyim ama yarın taşınıyorum:gitme:giremicem bi süre beni çok özleyin,çünkü ben sizi çook özlicemm:a015::ecrin_bebek:
aman benim bacımın topiği hayırlı olsun rekor bende sanırım bakın şimdi SİVASLIYIM şimdi ANKARADAYIM yozgat urfa izmir niğde istanbul samsun ağrı ve avrupa hollanda almanya italya napoli eee yetermi yarınıda RABBİM bilir yazdıklarım dünde kaldı kısmet illaki doyduğumuz yer VATAN
ben aslen efeler diyarı balıkesirliyim...
nerelerde yaşadım kaydirigubbakcemile5
Diyarbakırda doğdum,Çanakkale,Ankara,Kars,İzmir,Balıkesir Akçay,Bursa,Kütahya:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?