• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

slm arkadaşalar bende kendımı kısaca tanıtayım
ben aslen erzıncan doğumluyum takı deprem oluncaya kadar 1992 depreminden sonra eskişehire yerleştik.
ve oradan buray gelını geldım inanki insan kendı doğduğu yerı çok özlüyo bende onlardanım
çok şehir gezdim izmir ankara aydın nazılı zonguldak erzurum ağrı bursa ama insanın kendı memleketı gibi olmuyo :çok üzgünüm:senağlama
sevgıler..

günaydın yurdumun güzel insanları..
frezya arkadaşım hoş geldin canım.bende nazillide ilk okulu okudum sonra bizde o il senin bu il senin gezdik...dedigin gibi insanın kendi memleketi gibi yok.ama nazilli çocukluk günlerimin geçtigi yer oldugu için aklıma geldikçe içim sızlar...bide ilk okul arkadaşlarımıda bulabilseydim.ama hepsini kaybettimsenağlama
emine ablam yorma kendini okadar yavaş yavaş yap oldumu..kolay gelsin...a.s.

günaydınnnn
kırşehirden kuçak dolusuuuu sevgiler yolluyorummmm
öptüm benim güzel memleketimmin güzel hanımlarıııııı:)))))))))))))))))))))

bendende günaydınlarrr bacılarrr frezya tekrar dan hoşgeldin vala il il gezmek güzel heryerde bi anı oluyoopuyorumnanaktan

denefim canım vala eminemin camaşırlrını komşularada dagıttık yıka yıka bitmiyo igneden iplige is mahallenlin her balkonda çamaşır var kırklıyoz yani emineyiikafamçokkarıştı

esmer güzelim bendende sevgilerrrrropuyorumnanaktan

selam denefim öptüm seni eminem seherim bitoşuum,nanaktan öptüm
frezyam sende hoşgeldin bacım seni burda görmek çok güzel ...herzaman gel oldumu .
esmergüzeli ablacım sende hoşgeldin sefalar getirdin ...ikinizide kocaman öptüm ..

selam denefim öptüm seni eminem seherim bitoşuum,nanaktan öptüm
frezyam sende hoşgeldin bacım seni burda görmek çok güzel ...herzaman gel oldumu .
esmergüzeli ablacım sende hoşgeldin sefalar getirdin ...ikinizide kocaman öptüm ..

kuusumm canımm bende seni öptüm bacımmm opuyorumnanaktan

sehernaz selam cnm ne güzel komşuluk öyle burda nerde öyleee eskidendi hep onlar..artık kimse birbirini tanımıyo bile.....neyse Allah birdaha göstermesin böyle şeyler...cnm.

şükürle olsun komşularımız çok iyler hiç tek bırakmadılar saolsunlar allah bidaha göztermesin amin canım az kaldı bi haftaya kadar bütün işler biter

ohhh iyi iyi Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin..herşeyde bihayır vardır buda yeni başlangıç gibi bişey olsun onlar için..yeniliklele güzelliklerle dolu.demi ama .sen nasılsın nasıl geçiyo hayat iyi oldu bayadır denk gelmiyoduk .

vala bende iyi olmaya clışıyomm bu aralar çok yogundukk dışarı bile çıktıgım sayılıdır yanlızca alış verişe gidiyodum geçmiş olsu gelenler saolsunlar ablam lar bizdeydi bi süre evlerine gidemediler neyse hepsi geldi geçti allaha şükür annmin tedavisi bitti şu an biraz rahatladık gibi sen neler yapıyon kızın nasıl

slm arkadaşalar bende kendımı kısaca tanıtayım
ben aslen erzıncan doğumluyum takı deprem oluncaya kadar 1992 depreminden sonra eskişehire yerleştik.
ve oradan buray gelını geldım inanki insan kendı doğduğu yerı çok özlüyo bende onlardanım
çok şehir gezdim izmir ankara aydın nazılı zonguldak erzurum ağrı bursa ama insanın kendı memleketı gibi olmuyo :çok üzgünüm:senağlama
sevgıler..

hosgeldin canim aramizaa.s. her zaman beklerizbuyrunnnnnnnnnopuyorumnanaktan

Back