Bütün iller Toplandık,Toplandık....

canelcim çok sevindim gelişmelr süper...eminemi,seherimi,seni çoookkkk öptüm....

pitoşkom bnm ....uyyyy ölürüm kız sana...öpeyim bii...

huuuuu denef 72 ,,,nerelerdesin bacım yaa bi karşılaşamadık gitti...

bende sana ölürüm kusum gel bende bi öpem seniŞeniz

kızlar hepinize iyi akşamlar hepinize çokkk teşekürler selamlarınızı aldım beni yalnız bırakmadınız tek tek öpüyorum opuyorumnanaktan
evimin birtek mutfak dolapları kaldı ölçü alındı takılırsa tam yerleşecem canelim kızlar hepsi temizliğide yaptılar allah razı olsun hepsınden valla rahatladım eve geçersem bol bol görüşürüz opuyorumnanaktan

eminecim canim nasilsin iyisin insallah sükür halletmissiniz artik allah bütün kötülüklerden korusun:Saruboceq: canim evine gecince konusuruz insallah öptüm cok opuyorumnanaktan

günaydın yurdumun insanları geçen akşam düzcede gök gürledi.benim modem ve telefonum yandı...bende telefon hattım bozuk diye tlfoncuları çagırdım.megersem hata sorun yokmuş...şimdi offf bilgisyarcı getircen.modemi tekrar pc ye okutturcak falan...mafoldumben:sinifsinif:

2009 yılı itibariyle kesintilerden kaynaklanan arızaları tedas ödüyo aklında olsun karakoldan polısle tutanak tutturup hasar bedelini talep edebilirsin

herkese kocaman sevgiler canlarım hepinizin cuması mübarek olsun sizlere ve tüm müslüman alemine hayırlar getirsin inşallah..daylight cnm sorunun cvbını bitoş vermiş aslında ama sanırım gözünden kaçtı..sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…