• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

selam bacılarım.nasılsınız....ben çok iyiyim.şükür saglıgımda.iyi...bide yorgun olmasam..-tatlicadiarzu-
hepinizi çok öpüyorum.kib canlarŞenizopuyorumnanaktan

selamlar kizlar nasilsinizzzzzzzzzz

selam biitoosuum iyiyiz canım çok şükür
Herkeslere merhabalar

merhaba canım
selam bacılarım.nasılsınız....ben çok iyiyim.şükür saglıgımda.iyi...bide yorgun olmasam..-tatlicadiarzu-
hepinizi çok öpüyorum.kib canlarŞenizopuyorumnanaktan

denefim bizlerde iyiyiz çok şükür bende yorgunum sehernaz yordu beni temizliğe yardım ettim bugün dinleniyom

günaydın canlarım.bugün kepekleri ben açıyorum.hepiciginizi çok öpüyorum yurdumun güzel insanları....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nasılsınız arkadaşlarım....ben bi bakınem dedim ama çıkmak zorundayım..kib canlar
kart alanlar kızarıyomuş arkadaşlar sizde duydunuzmu.ben yeni okudum bugün.neler oluyo kk da gündemi yakalayamıyom ya..:tomato:

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız iki gündür çok yorgunum ben kendime gelemedim birazgezip bakınıp çıkıyom
bu kırmızı kart nedir herkez kırmızıya dönüyo denefim bende anlamadım

selamlar canlar nasilsiniz evet topik kirmizi kart konusunu konusuyor ana sayfada bu konu icin topik te acilmis öptüm sizi cokopuyorumnanaktan

merhaba kızlar nasılsınız iki gündür çok yorgunum ben kendime gelemedim birazgezip bakınıp çıkıyom
bu kırmızı kart nedir herkez kırmızıya dönüyo denefim bende anlamadım

kadınlar kulubü kart satışa çıkmış.alanlar kırmızı oluyomuş.bende bugün ögrendim..şakkıdıdaha dogrusu kadınlar kulubü kartı alanlar..

arkadeşler hepinize iyi geceler tatlı uykular opuyorumnanaktan
temizlige başladım yap yap bitmezzz kafamçokkarıştı yaaa ben bittimmmm öpüldünüz bacılarkaydirigubbakcemile3

günaysın hanımlar hayırlı cumalara.s.

merhabalar nasılsınız arkadaşlar ya ben çok yoruldum işler bitmiyo bende giremiyorum oyüzden bide annem haftasonu gidcem diyo bende gitme diyorum bakalım ne olucak çok öptüm arkadaşlar

Back