Bütün iller Toplandık,Toplandık....

selam nasılsınız grşmeyeli ben sıcaktan pişmiş durumdayım burası çok sıcak çünkü evden dışarı çıkılmıyodu valla tvdeki haberleri izledikçe benimde moralim bozuldu helede çocukların öldügü haberlere kimi insan çocugum olsun diye neler yapmaz kimi öz evladını öldürüyo diyorum ya moralim ondan bozuk benimde grşrz öptüm arkadaşlar

sorma canim gercekten sinir olunmayacak gibi degil devamli felaket haberler ne istedi o yavrucuklardan cani herif hemde yavrularini inanilacak gibi degil görüsürüz öptüm

iyi akşamlar hanımlar

herkese iyi akşamalr.yeni arkadaşlar gelmiş.hoş gelmişler topigimize.sizleri burda görmek çok güzel.arkadaşlar bu ara işte çok yogun çalışıyom.evdede malum hastam var.bakıcı arıyom hala bulamadım ya....ne olacak benim durumum .senağlama

geçmiş olsun canım send ehoş geldinnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınlar nasılsınız hanımlar inşallah herkez iyidir herkeze sağlık sıhhat kolaylıklar diliyorum
hepiciğinizi öpüyorum

günaydınlar bacılarım nasılsınız bakem ben iyiyim bugün gene çok yoğun bi gün beni bekliyo birazdan başlarım koşuşturmaya zemuszemuszemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…