Bütün iller Toplandık,Toplandık....

slm bacılarım nasılsınız bakem ben bi kaç gündür çok yoğundum doktorlar doğumlar valla çok yoruldum evimi koltuklarımı özledim yaaa ama ara ara girip sizleri yokladım napıyosunuz diee a.s.:enbuyukkk:Şeniz hepinize iyi akşamlar

bacım herşeyi hallettin hepside üst üstde geldi neyse geçmiş olsun canım kilolar nasıl biraz daha inçelme varmı haber aldım gerçi bayagı inçelmişin bacımmm ben bikiniyi hazır ediyim sözüm sözopuyorumnanaktanzemuszemus

valla ben anlamam artıkın bikini veya mayokini isterimm kaydirigubbakcemile2 bi kaç işlerim daha var halledeyim gelicemm:lepi:

valla ben anlamam artıkın bikini veya mayokini isterimm kaydirigubbakcemile2 bi kaç işlerim daha var halledeyim gelicemm:lepi:

şekerçim ne demek ipli alacam paris hiltonun bikinisinin modelinden zemuszemushemideesositososito

canımm beklerizzzz işlerin cabuk hallet bitenemmmmopuyorumnanaktan

iyiyim canim bende yeni isten geldim oturdum bir kahve iceyimde kendime geleyim dedim ,sonra yine gidecem canim hep ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…