• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

hosgeldin canim benim nasilsinkaydirigubbakcemile3

günaydınlar hoşbulduk ablacıma.s. sizleri sormalı görüşmyeli nasılsınız valla orda internete giremiyodum ama aklım hep sizlerdeydi tekrar kavuşunca pek mutlu oldumopuyorumnanaktan öptüm kaydirigubbakcemile3grşrz

meryemtaze hoşgeldin canımm bizde seni görünce mutlu olduk ohhh ne güzel gezmelere gittinn öptüm bacımmmkaydirigubbakcemile3

esmer güzeli biitoosum nassınız keyifler nasıl öpüyommkaydirigubbakcemile3

meryemtaze hoşgeldin canımm bizde seni görünce mutlu olduk ohhh ne güzel gezmelere gittinn öptüm bacımmmkaydirigubbakcemile3

esmer güzeli biitoosum nassınız keyifler nasıl öpüyommkaydirigubbakcemile3

tşk ederim keyifler yerinde
sanada iyi hafta sonuuuuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşbulduk sehernazcım bende sizlere kavuşunca çok mutlu oldum canım gezmek güzeldide eve geldikten sonraki temizlik kısmı kötüydü halen bitiremedim camlar batmış 2gündür çamaşır yıkıyorum bugünde ütü yaptım anlayacagın ev işleri çok yordu beni halim kalmadı diyebilirim çok öptüm canım iyi akşamlar

selam esmergüzeli denefim biitoosum meryemtaze sehernaz kuusuum hepinize iyi pazarlar nasılsınız tek tek öpüyorummmmmm

slm bend egeldim ende adnalıyım ama batman istanbul tunceli balıkesir gezip duruyoz güzel memleketimizi unutamadım heryerin ayrı bi güzeliiği var şimdi de urfaya gideceeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzz

slm bend egeldim ende adnalıyım ama batman istanbul tunceli balıkesir gezip duruyoz güzel memleketimizi unutamadım heryerin ayrı bi güzeliiği var şimdi de urfaya gideceeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzz

ne güzel ya ..bende gezmek isterdim.il il dolanmak isterdim..kaydirigubbakcemile4
hoş geldin canım topigimize...opuyorumnanaktan

canlarım nasılsınız.iyimisiniz...beni soracak olursanız çok iyiyim.ay mektup gibi oldu.kaydirigubbakcemile3eskiden ne güzel mektuplar yazardık...şimdi cep tlf çıktı .msn var... kalmadı o eski hatıralar.bi mektup yazardık 15 gün sonra cevabı gelirdi..ama 10 sefer okurduk o mektupları...nerde şimdi....herşey elimizin altında .:delphin:hayatımız kolaylaştı ve monotonlaştı.bence

hoşbulduk sehernazcım bende sizlere kavuşunca çok mutlu oldum canım gezmek güzeldide eve geldikten sonraki temizlik kısmı kötüydü halen bitiremedim camlar batmış 2gündür çamaşır yıkıyorum bugünde ütü yaptım anlayacagın ev işleri çok yordu beni halim kalmadı diyebilirim çok öptüm canım iyi akşamlar[/QUO

vala dogru bitmez giderkene yap gelince yap bitmez bacım bitmez bende bu hafta başlıcam temizlige ablam geliyo yardıma yoksa tek bitiremem öptüm canımkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canımm sefalar getirdinkaydirigubbakcemile3

canlarım nasılsınız.iyimisiniz...beni soracak olursanız çok iyiyim.ay mektup gibi oldu.kaydirigubbakcemile3eskiden ne güzel mektuplar yazardık...şimdi cep tlf çıktı .msn var... kalmadı o eski hatıralar.bi mektup yazardık 15 gün sonra cevabı gelirdi..ama 10 sefer okurduk o mektupları...nerde şimdi....herşey elimizin altında .:delphin:hayatımız kolaylaştı ve monotonlaştı.bence

saol denefçim iyidir ewtyaaa ne güzeldi mektup yazmak ben hala saklarım arkadaşımdan gelen tebrikleri bayramlarda alırdık bütün tanıdıklara yolardık çok güzeldi yaaaopuyorumnanaktan

Back