Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin canim benim nasilsinkaydirigubbakcemile3
ay ne güzel karşılamakkk hoş buldummmmvereliniortakhos geldin hosluklar getirdin canim aramizaa.s.a.s.a.s.
meryemtaze hoşgeldin canımm bizde seni görünce mutlu olduk ohhh ne güzel gezmelere gittinn öptüm bacımmmkaydirigubbakcemile3
esmer güzeli biitoosum nassınız keyifler nasıl öpüyommkaydirigubbakcemile3
meryemtaze hoşgeldin canımm bizde seni görünce mutlu olduk ohhh ne güzel gezmelere gittinn öptüm bacımmmkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk sehernazcım bende sizlere kavuşunca çok mutlu oldum canım gezmek güzeldide eve geldikten sonraki temizlik kısmı kötüydü halen bitiremedim camlar batmış 2gündür çamaşır yıkıyorum bugünde ütü yaptım anlayacagın ev işleri çok yordu beni halim kalmadı diyebilirim çok öptüm canım iyi akşamlar
slm bend egeldim ende adnalıyım ama batman istanbul tunceli balıkesir gezip duruyoz güzel memleketimizi unutamadım heryerin ayrı bi güzeliiği var şimdi de urfaya gideceeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzz
miyasecim hoş geldin canım
herkeze iyi geceler hayırlı sabahlar
ne güzel ya ..bende gezmek isterdim.il il dolanmak isterdim..
hoş geldin canım topigimize...opuyorumnanaktan
hoşbulduk sehernazcım bende sizlere kavuşunca çok mutlu oldum canım gezmek güzeldide eve geldikten sonraki temizlik kısmı kötüydü halen bitiremedim camlar batmış 2gündür çamaşır yıkıyorum bugünde ütü yaptım anlayacagın ev işleri çok yordu beni halim kalmadı diyebilirim çok öptüm canım iyi akşamlar[/QUO
vala dogru bitmez giderkene yap gelince yap bitmez bacım bitmez bende bu hafta başlıcam temizlige ablam geliyo yardıma yoksa tek bitiremem öptüm canımkaydirigubbakcemile3
slm bend egeldim ende adnalıyım ama batman istanbul tunceli balıkesir gezip duruyoz güzel memleketimizi unutamadım heryerin ayrı bi güzeliiği var şimdi de urfaya gideceeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzz
hoşgeldin canımm sefalar getirdinkaydirigubbakcemile3
canlarım nasılsınız.iyimisiniz...beni soracak olursanız çok iyiyim.ay mektup gibi oldu.kaydirigubbakcemile3eskiden ne güzel mektuplar yazardık...şimdi cep tlf çıktı .msn var... kalmadı o eski hatıralar.bi mektup yazardık 15 gün sonra cevabı gelirdi..ama 10 sefer okurduk o mektupları...nerde şimdi....herşey elimizin altında .hayatımız kolaylaştı ve monotonlaştı.bence
saol denefçim iyidir ewtyaaa ne güzeldi mektup yazmak ben hala saklarım arkadaşımdan gelen tebrikleri bayramlarda alırdık bütün tanıdıklara yolardık çok güzeldi yaaaopuyorumnanaktan