• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bütün gün bilisayar açık kalsa

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
kızlar birşey soracağım bilgisayar sabah 10 aksam 10 açık kalsa ınternet faturam daha mı çok gelır yanı megabayt gb harcar mı? açık kalınca pc zarar görür mü?

fıyat artmaz.aylık verdıgın bır tutar vardır zaten.ama netten sarkı fılm bıseyler ındırır koyatı asarsan faturaya yansır.ama bılgısayar ıcın ıyı deıl tabı.ısınıyor cunkı.ısın bıtınce hemen kapat derım ben.ayrıca radyasyon yayıyo neden acık kalsın?

yanlıs anlattım aslında kapamadıgım zaman modem açık kalınca kota harcıyor mu ınternete gırmesemde

surekli acik kalsa pc ye zarar vermez ama arkadasinda dedigi gibi radyasyon yayiyor bu acidan iyi degil tabii ...

fatura icin sunu soyleyebilirim sanirim kotali sinirsiz degil
kotanizi asmadiginiz surece fazla gelmez faturaniz yerimseniben

bilgi verdıgınız ıcın tesekkur ederım radrasyon haklısınız kaktus alıcam burda okumustum ))sevgiler

kulanmadığın zaman çevrimdışı çalış,a ayarla .......

internette olduğunuz sürece sayfa açık da kapalı da olsa bir miktar harcar kotadan. cüzi de olsa harcar. 4gbyi asla geçemez ama.

internete bağlıysa eğer, sistemin geri planında çalışan programlar güncelleme vs. için indirme yapabilirler, ayrıca eğer farkettirmeden sürekli download yapan bir virüsünüz varsa kotayı aşabilir.

Back