• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

butun gece uyuyamadim!

happyhappy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2007
303
45
96
İstanbul
Arkadaslar bebegim 5 aylık ve dun gece surekli yanına donup yatti ya da yuz ustu donmus oyle uyuyakalmis!ben d ekorktum ya nefes alamassa falan
ama artık buyudu kendini kurtarir mi rahatca?sizinkiler ne alemde
ya cok komik koca adam gibi yan donmus yatıodukafamçokkarıştı

Günaydin arkadaşim. Hiç sorma benim bebişimde 5 aya girdi anam bi gör ellerini üst üste koyuyor onuda yüzünün altina koyup ysn yatiyor eşimde bak hele koca adam gibi yan yamiş diyor ama merak etme kendni kurtarir. Görünce düzelt ama çok ta panikleme

arkadaşlar benim oğlum doğduğu günden beri yan yatıyor ben hep sırt üstü kusar kustuğu da boğazına kaçar diye yan çevirdim o da öyle alıştı şimdi serbest bıraktım yan arada sırt üstü de yatıyor ama genelde yan yatıyor hatta gece sağdan sola bile dönüyor bir kaç kere yüz üstü yakaladım ama yüzüstü dönünce uyanıyor bişeycik olmaz artık büyümüşler ben geçen gün odaya bi girdim yüzünde örtü yatıyor örtüyü tam yüzüne çekmiş hemen kaldırdım örtüyü uyandı ben de örtüyü alt taraftan yatağa sıkıştırıyorum artık nooolur noolmaz diye muck

saolun arkadaslar
bu da sanırım gelismelerinden bir parca
sanırım alısmam lazım
insan istemeden tedirgin oluyor
bugun oglen yuz ustu yatti boyle boyle alısıcak/alısıcam:)

canım benim kızımda aynı öyle yan yatıp uyuyor aynı benim gibi. annesine çekmiş diyorum. düzeltmiyorumda nasıl rahat ediyorsa öyle yatsın. Allah'ın izni ile bişey olmaz annesi sen rahat rahat uyu. Uyu da bebişine daha iyi bak

arkadaslar bebegim 5 aylık ve dun gece surekli yanına donup yatti ya da yuz ustu donmus oyle uyuyakalmis!ben d ekorktum ya nefes alamassa falan
ama artık buyudu kendini kurtarir mi rahatca?sizinkiler ne alemde
ya cok komik koca adam gibi yan donmus yatıodukafamçokkarıştı

canim sakin korkma aynisini benim kizim yapti ödüm koptu eyvah nefes alamayacak dedim annemde elleme o kendini kurtarir büyüdü artik dedi takip ettim ve gerçekten öyle daha rahat uyuyordu ve sikişinca hemen dönüyordu....

benim kiz 3ay 1haftalik yuzustu olmazsa hayatta uyumuyor bazen yan yatip uyuyor artik nefes alislar bilincli sen agzini burnunu kapatsan o refleks olarak elini iter acar merak etme bogulma riski olmaz kafasini kaldirabildigi icin endise etme nasil rahat ediyorsa oyle yatsin

sevcan senin bebeis kac aylıktı ters donup uyumaya basladıgında???
Nurayy ben d ebebisimi ilk baslarda yan yatırıyordum ama bu seferki yan koca adam gibi yana donuyor yuzustu donuyorr
o yuzden uyuyamıorum
bebisler buyusun isitoruz ama bir yandanda bu hallerini coook ozlicezzz

cnm benım oğlanda aynısını yapıyor 5. ayından berı kac kere sabah yuz ustu uyurken buldum bısey olmaz korkma

CNM AYNEN BNM OĞLANDA OYLE VALLA AMA DIKKATLI OL BAZEN burnunu kapatabılıyolar gercı o sırada kafasını kaldırıp nefes alıyo ama yıne gozun ustunde olsun yumurcagın

benim ebegimde 5.ayına girdi önceden hep sırt üstü yatardı,1 aydır hep yan dönüp uyuyor,yüzüstü yattıgındada rahat ediyor hem artık korkma canım bebişlerimiz büyüdü kendilerini koruyabilirler:):)

sevcan senin bebeis kac aylıktı ters donup uyumaya basladıgında???
Nurayy ben d ebebisimi ilk baslarda yan yatırıyordum ama bu seferki yan koca adam gibi yana donuyor yuzustu donuyorr
o yuzden uyuyamıorum
bebisler buyusun isitoruz ama bir yandanda bu hallerini coook ozlicezzz

5,5 6 aylık falandı.......

Back