Bütün Ev Kızları mı Hizmetçi Muamelesi Görür Yoksa Bana mı Mahsus

Tabiki evde köle gibi calismalisin demiyorum ama ev islerinin cogunun sende olmasi normal ayrica kiz kardesin sana her ay harclikta veriyormus o zaman o da onu vermesin vermek zorunda degil.
Belki sizi yanlis anliyorumdur ama eger o harcligida yaptogim ev isleri icin verseydi kesinlikle tek kurusunu kabul etmezdim kendimi daha fazla hizmetci gibi hossetmemek icin

satış danışmanlığı yapabilirsiniz bir süre bence madem açıköğretim okuyorsunuz okul bitene değin olabilir deneyin

Bu anlattıklarınız çok can sıkıcı..
Bence sorun ev işide olmalı.
Herkes otururken devamlı sizden birşey istenmesi haksızlık.
Açık açık konuşun ve artık yapmaktan yorulduğunuzu anlatın.
Hem bunları yapıp hemde üstüne kısıtlanmanız sizi bunaltmış.

Halılar yıkanmaya gitmesi gerekiyorsa gitsin. Herşeye atlamayın.
Bırakın biraz, yorumsuz kalın.

Şimdi özel bir işte çalışma durumunuz var mı peki ?

Maalesef kucuk bir yerde calistigim icin okudugum sektorle alakali pek is imkanim yok aslinda is tercihi yapma gibi bir dusuncem yokta obur turlude babam calismama izin vermiyor yoksa bende calismayi dusunurdum

Calismayi bende istiyorum ama ne yazikki babam cok ciddi bir sekilde izin vermiyor
Anadolu Üniversitesi mi okuyorsunuz. Eğer okuduğun bölümden memnun değilsen. Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bolumlerine sinavsiZ 2.universite kapsamında kayıt yaptırabilirsiniz.
Erzurum Atatürk Üniversitesi on kayıtları başladı. Lisans sosyal.hizmetler hariç.

Bu iki üniversitenin vize sınavı internet üzerinden yapıliyor final sınavı ise yaşadığınız şehirde merkezi var ise yaşadığınız şehirde yapılır merkezi yok ise en yakın ilde yapilir. Kitapları internet üzerinden yüklüyorlar.

Çalıştığınız için babanız tarafından size yaşatılan cehennem hayatı mı daha eziyetliydi.. Çalışmadığınız için şu an evde görüyor olduğunuz "ev kızı" muamelesi mi daha eziyetli? Bir tercihiniz olmuş çünkü sizin de, benim özetle anladığım bu..
Bu sorunun cevabına göre belki yeniden bir seçim yapmanız daha kolay olacaktır..

Ilgilwndigin icin tesekkur ederim suan biran evvel bitirme derdindeyim aciktan saglik kurumlari isletmecili okuyorum

Maalesef kucuk bir yerde calistigim icin okudugum sektorle alakali pek is imkanim yok aslinda is tercihi yapma gibi bir dusuncem yokta obur turlude babam calismama izin vermiyor yoksa bende calismayi dusunurdum

O zaman kendinizi biraz geri çekin.
Bir daha halı yıkamayın.. Camları sık silmeyin. Annenizin istemediği iş haricinde iş yapmayın. Bazılarına da bahanebulun. Kendinize meşgale bulun.. Ne bileyim evden uç beş kazanacak birşeyler. Odanız varsa orada olun genelde.
Biraz ortamın havasını değiştirin.
İnsan kendi işini tabiki yapar. Eve destekte olur ama bu durum sizi mutsuz edecek hak aldıysa havayı değiştirmelisiniz.

ben evde duran kızlara kızıyorum açıkcası, iyi kötü bir yerde başlamaları lazım, asıl hayat çalışma hayatında başlıyor, yarın öbür gün anne bana kardeş olmucak hatta eş bile olmayabilir, o yüzden hayata bir yerden başlanmalı,

e sende iş bul çalış . evde oturursan tabi iş isteyecekler senden . sonuçta onlar çalışıyor yoruluyor sen evdesin yani ev işlerini sana yıkmaları doğal .

Bende bu yüzden evde hiç iş yapmıyorum en mantıklısı yapsanda beğenilmiyor nasılsa hiç değiklse yapmıyımda lafları boşa gitmesin diyorum

kim ne derse desin ev işi zaten nankör ve yorucu
onlar çalıştıkları için evde olandan beklemişler bazı şeyleri ama zor.
ben bile işe gitmediğim günler evde daha çok yoruluyorum ve vakit nasıl geçiyor anlamıyorum.
Umarım en kısa zamanda gönlünüze göre iş bulursunuz.

konunu okurken, seni cok hakli ote yandan da kabullenmis buldugum kisimlar oldu.
ama ev kiziyim deme ne olur. bu bir kabullenmislik oluyor cunku. Ev hanimi gibi.
issizim, is bulana kadar basima hep bunlar mi gelecek de mesela.

Canım Allah yardımcın olsun aynı şeyleri bende yaşıyorum ünv son Sınıfa geçtim yaz tatilinde iş de bulamıyorum mecburen evdeyim ve bütün işler benden bekleniyor. Kardeşim var ünv Sınavına haZırlanyor ancak kesinlikle evde olsa bile kendi çamaşırlarını dahi dolabına yerleştirmez yap dediğinde inadına yapmıyor ve sürekli beni azarlıyor yaptığım herşey gözüne batıyor ve annemde ondan yana oluyor hatta babam asla ne anneme ne küçük kızına laf dedirtmez ben üvey evlat gibiyim işte. Neyse seneye evleniyorum zaten o zamana kadar ya sabır diyorum. Sende iş bul çalış güzelim bana kalırsa paranı kazan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…