• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bu tarafa mı geliyorsun bacım dikkat et yollar buz :34:

minik olmasaydı evde buluşur bir künefe yerdik ay pardon salata ızgara yerdik :1:

Sen ye künefe :36: ben sevmem hiç :37: bu arada hafta sonu arkadaşım hazır baklava hamurundan tahinli tatlı yapmış herkes parmaklarını yedi bende mini bir parça tattım artık eve gelincede baktım bu hazır hamur hakkında pek iyi şeyler yazmıyor hemen anneme tel aldım ondan hamur tarifi bizim yardımcı döktürdü güzel güzel annem kadar ince açamadı ama akşam gelen misafirlere ikram ettik bi mutfaga gittim geldim tabak da kırıntı bile kalmamış :) kilolar gitsin buluşmalardan birinde getiririm ;)

kötü içerik yapacağım bu kezbanı sapık mı ne :1::1:

KezBAN olacak şekerim:20: yoksa sapık demişsin ona kızcak değilim herhal:1::1: (nickimin hakkını vereyim:1:)

Sen ye künefe :36: ben sevmem hiç :37: bu arada hafta sonu arkadaşım hazır baklava hamurundan tahinli tatlı yapmış herkes parmaklarını yedi bende mini bir parça tattım artık eve gelincede baktım bu hazır hamur hakkında pek iyi şeyler yazmıyor hemen anneme tel aldım ondan hamur tarifi bizim yardımcı döktürdü güzel güzel annem kadar ince açamadı ama akşam gelen misafirlere ikram ettik bi mutfaga gittim geldim tabak da kırıntı bile kalmamış :) kilolar gitsin buluşmalardan birinde getiririm ;)

bestaaa,
bu kelek jelesekin aneyi aşure yapçak, senin kadın baklava, ben de benim kadına sarma yaptırııım. Hamamda mı buluşsak acep:1::1:

tahinli hamur işlerine bayılırım:21: aman bestem bir yeri şişer :30: bu buluşmada olmasa da diğerinde isterim bacım :23::23:

KezBAN olacak şekerim:20: yoksa sapık demişsin ona kızcak değilim herhal:1::1: (nickimin hakkını vereyim:1:)

bestaaa,
bu kelek jelesekin aneyi aşure yapçak, senin kadın baklava, ben de benim kadına sarma yaptırııım. Hamamda mı buluşsak acep:1::1:

yaz şu kazene değiştirsin şu kezoyu ya :ssz: ben oğülüyü istiyorum :34: senden sapık olmaz zaten :16::16::16:

ya ne güzel olur üsküdarda süper bi hamam var, toplanalım gidelim hepinizi dikizliyeyim :27::27: eğlenceye gel :64::64::64::66::66::66::118:

yaz şu kazene değiştirsin şu kezoyu ya :ssz: ben oğülüyü istiyorum :34: senden sapık olmaz zaten :16::16::16:

ya ne güzel olur üsküdarda süper bi hamam var, toplanalım gidelim hepinizi dikizliyeyim :27::27: eğlenceye gel :64::64::64::66::66::66::118:

valla yaa, toplanıp gitsek ne güzel olur...hem böylece toplu tuvalet ziyaretine de gerek kalmaz:1:
herkes tüm mevcudiyetiyle ortalık yerde gezinip dururken, birbirini tuvalet görümlüğünden daha uzun süre inceleyebilir:1:

Yaa yapmayın acıyın yaa...günlerdir ağzıma tatlının T si girmedi:( Gerçi pek üzgün olduğum da söylenemez tartıdaki kiloları görünce bu konuda ama,gene de canım çekti yaa:25:

Yaa yapmayın acıyın yaa...günlerdir ağzıma tatlının T si girmedi:( Gerçi pek üzgün olduğum da söylenemez tartıdaki kiloları görünce bu konuda ama,gene de canım çekti yaa:25:

besteyi ve seni acayip takdir ediyorum nlocanım. İrade budur. Totodan yukarı çıkmayan pantolon alıp, kısa süre içinde içine girebilmektir :128: Yapamayanlar, yemeye devam etsin. Bknz. kelek jelesek:1:

besteyi ve seni acayip takdir ediyorum nlocanım. İrade budur. Totodan yukarı çıkmayan pantolon alıp, kısa süre içinde içine girebilmektir :128: Yapamayanlar, yemeye devam etsin. Bknz. kelek jelesek:1:

Ay kıyamam ya.O da yapıyo, o da yapıo Kezban ablası:8:

benide takdir et şu anda midem gurul gurul diye ses çıkarıyor :1:

gurup içinde bölünmeler olmasın lütfen sürüden ayrılanı kurt kapar :9: gider başka guruba dahil olurum kurtlar yer sizi :51:

Son düzenleme:
benide takdir et şu anda midem gurul gurul diye ses çıkarıyor :1:

gurup içinde bölünmeler olmasın lütfen sürüden ayrılanı kurt kapar :9: gider başak guruba dahil olurum kurtlar yar sizi :51:

İç,iç bi yere kadar di mi ama Jelesenkim?:9: ahhh ne hafta geçirdim ne hafta...gurul gurul...

İç,iç bi yere kadar di mi ama Jelesenkim?:9: ahhh ne hafta geçirdim ne hafta...gurul gurul...

aynen ya nereye kadar :ssz:benim bugün sebzem de var :3: ben senin kadar sıkı yapamam bacım sabah minik peynir attım ağzıma çok özlemişim keratayı :1:

toplantıdan önce mümkünse tüm diyetsel faaliyetlerinizi durdurun. Gurultudan sesinizi duyamayacağım gibi bi endişe oluştu:1:

heyyyooo yine ogülü oldummmmm :)))

teşekkürler kazen:34:

ne oldu leeeeen sabah verip veriştiriyordun :ssz: şimdi teşekkürler :ssz:

ben yanar döner insanları hiiiiç sevmem...kestim senle arkadaşlığımı bay

Son düzenleme:
Back
X