Kız ben ev karşılığı veririm sana bacakları artı toto da hediye hahahah
Ay ban yiceğiniz şimdi susun titremeyiverinhayır bunca zamandır evliyim bi titremeyemedim sorun neyse ahahhahaha
Övün bacım ya bacaklar ve to... 10 numara bakzuzu53 tıfıl bacağı günlerdir reklam yapıyor hahhahah
Bende gördüm o yazıyı zaten ara ara denk geliyorum scoote yazılarına bi guluveriyorumvalla ben onun yalancısıyım depram gibi titremiş hahhahah
Ayyy bide etiketlemiş şimdi görcekler utandım bennn gidiyorummm
Bak bende terbiyemi takındım albümümü kapattımya arada seksi çamaşır da giiyiniyorum amme k.k da yayınlamıyorum
Bende gördüm o yazıyı zaten ara ara denk geliyorum scoote yazılarına bi guluveriyorum
Ayyy bide etiketlemiş şimdi görcekler utandım bennn gidiyorummm
Neyin titremesi bu tövbeler olsunben okudum yazıyı sesle güldüm yeminle bide sormuşya titreyerek geriisni yazmam ben edepli hatunum
aferin yoksa reelde buluşmam senle terbiyeli olllBak bende terbiyemi takındım albümümü kapattımhihi Hoho
Neyin titremesi bu tövbeler olsunfransız kaldım konuya
Ben cıplak koydum terbiyesiz miyim hiç de kapamadım albüm aksine ekliyorum yakındada en sexy çamaşırları giyip eklicemBak bende terbiyemi takındım albümümü kapattımhihi Hoho
Arabadan yazıyordum size bugün sarktı herşey malum bizim ev revir öğlene kadar uyudum istemesemde enerji toplamak içink.k da fink atacağına yemeğini yap bu saatte yemek mi kalır sınıfta kaldın seksi bayan
ben okudum yazıyı sesle güldüm yeminle bide sormuşya titreyerek geriisni yazmam ben edepli hatunum
Ben cıplak koydum terbiyesiz miyim hiç de kapamadım albüm aksine ekliyorum yakındada en sexy çamaşırları giyip eklicem
Heheeee baksana jelibon seksi donlarımıza laf etti ben öyle koyuyormuyum hiç dediBen cıplak koydum terbiyesiz miyim hiç de kapamadım albüm aksine ekliyorum yakındada en sexy çamaşırları giyip eklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?