gunaydın arkadaşlar.
çantamı hazırladım sabah.oğluşumun çantasınıda hazırlayıp babasına verdim ben hastanedeyken babannesinde kalcak.çook heyecanlıyım.annem ve kızkardeşimle gidicem hastaneye.herşey hazırrr sizin dualarınıza ihtiyacım var canlarımm.şu anda işteyim
yarın 7,30 da hastanede olacağım.....:18:
Güzel arkaşımız.Şimdiden geçmiş olsun diyelim.Biz hepimiz yarın erkenden Dualarımıza başlarız.Allah Yardımcın olsun.Kolaylıkla atlatırsın.
Yer gök Duayla ayakta.Dualarımızı ve en güzel dileklerimizi yolluyoruz.[/QUOTE
çok çok teşekkürler.heyecanımı en iyi siz anlarsınız..ÖPÜYORUMM HEPİNİZİ MUCKKKK
gunaydın arkadaşlar.
çantamı hazırladım sabah.oğluşumun çantasınıda hazırlayıp babasına verdim ben hastanedeyken babannesinde kalcak.çook heyecanlıyım.annem ve kızkardeşimle gidicem hastaneye.herşey hazırrr sizin dualarınıza ihtiyacım var canlarımm.şu anda işteyim
yarın 7,30 da hastanede olacağım.....:18:
Güzel arkaşımız.Şimdiden geçmiş olsun diyelim.Biz hepimiz yarın erkenden Dualarımıza başlarız.Allah Yardımcın olsun.Kolaylıkla atlatırsın.
Yer gök Duayla ayakta.Dualarımızı ve en güzel dileklerimizi yolluyoruz.
Aledam minnik düğme burunum günaydınnnBak bunları hatırlattığın çok iyi oldu tatlım biz hiç bilmiyorduk
Tuğba cım tatlım sen rahat ve pozitif düşünen bir arkadaşsın.Nasıl ve hangi düşüncelerle girersen, hangi enerji tarafın ağır basarsa onun yansımasını alırsın.Ben eminim herşey istediğin gibi olacak.Zaten doktoruna güvendiğini yazmıştın.Tüm kalbim senin ile olacak yarın sabah[/QUOTE
arkadaşım iyi ki tanıdım sizleriii.ne kadar iyi dostlarsınız.şu anda mutluluktan uçuyorum.hem göbekten kurtulucam hemde sizler gibi arkadaşlarım oldu....çooook sevdiiim sizi çoook
Güzel arkadaşım.Gezmeci arkadaşım.Bilenler bilmeyenlere öğretecek.Ki.işe yarasın.Her daim hatırlatırım tabiside.bu yaşına kadar bilmediğinden dolayı seni kınamam lazım ama ben hoşgörülü davranacağım.
Şimdi gidip şikayet falan edersin.Bozmayayım seviyemi.
Tuğba cım tatlım sen rahat ve pozitif düşünen bir arkadaşsın.Nasıl ve hangi düşüncelerle girersen, hangi enerji tarafın ağır basarsa onun yansımasını alırsın.Ben eminim herşey istediğin gibi olacak.Zaten doktoruna güvendiğini yazmıştın.Tüm kalbim senin ile olacak yarın sabah[/QUOTE
arkadaşım iyi ki tanıdım sizleriii.ne kadar iyi dostlarsınız.şu anda mutluluktan uçuyorum.hem göbekten kurtulucam hemde sizler gibi arkadaşlarım oldu....çooook sevdiiim sizi çoook
Bak şimdi ne güzel bir kelime ''DOST''... Bizler kadınlar kulübünün en müsdesna (ingilizcesi ''süpernormal'' demek) aynı zamanda türkce tanımlaması da ( benzerlerinden üstün olan, benzerleri az bulunan) açıklayayımki üzerinde fazla düşünülüp de kötü içerik yapılmasınneyse konumuza dönelim ''dost'' kelimesinden bahsediyorduk.Hatta nerde kalmıştık??? Bizler kadınlar kulübünün en müsdesna üyeleri olarak sanırım bu kelimenin anlamını aşağıda paylaşacağım Halil Cıbran ın dostluk tanımlamasıyla hayatımızın içine yerleştirip dostluğumuzu pekiştirdik düşüncesindeyim .Bilmem yanılıyormuyum DOST larım?
Dostluk: DOSTLUK,SİZİN KARŞILIĞINI BULMUŞ İHTİYACINIZDIR.
O,SİZİN SEVGİYLE EKİP TEŞEKKÜRLE BİÇTİĞİNİZ TARLANIZDIR.
SÖZCÜKLER OLMASA DA,DOSTLUKLARDA TÜM DÜŞÜNCELER ,
TÜM İSTEKLER, TÜM UMUTLAR DOĞAR VE AÇIKLANAMAYAN
BİR MUTLULUK PAYLAŞILIR. DOSTLUĞUNUZUN UYUMUNDA
BIRAKIN KAHKAHALAR YÜKSELSİN VE ZEVKLER PAYLAŞILSIN
ÇÜNKÜ KALBİNİZ,KÜÇÜK ŞEYLERİN ÜSTÜNE DÜŞEN ÇİĞ
DAMLALARINDA KENDİ AYDINLIĞINA ERİŞİR VE YENİDEN
HAYAT BULUR ...HALİL CIBRAN
Bak şimdi ne güzel bir kelime ''DOST''... Bizler kadınlar kulübünün en müsdesna (ingilizcesi ''süpernormal'' demek) aynı zamanda türkce tanımlaması da ( benzerlerinden üstün olan, benzerleri az bulunan) açıklayayımki üzerinde fazla düşünülüp de kötü içerik yapılmasınneyse konumuza dönelim ''dost'' kelimesinden bahsediyorduk.Hatta nerde kalmıştık??? Bizler kadınlar kulübünün en müsdesna üyeleri olarak sanırım bu kelimenin anlamını aşağıda paylaşacağım Halil Cıbran ın dostluk tanımlamasıyla hayatımızın içine yerleştirip dostluğumuzu pekiştirdik düşüncesindeyim .Bilmem yanılıyormuyum DOST larım?
Dostluk: DOSTLUK,SİZİN KARŞILIĞINI BULMUŞ İHTİYACINIZDIR.
O,SİZİN SEVGİYLE EKİP TEŞEKKÜRLE BİÇTİĞİNİZ TARLANIZDIR.
SÖZCÜKLER OLMASA DA,DOSTLUKLARDA TÜM DÜŞÜNCELER ,
TÜM İSTEKLER, TÜM UMUTLAR DOĞAR VE AÇIKLANAMAYAN
BİR MUTLULUK PAYLAŞILIR. DOSTLUĞUNUZUN UYUMUNDA
BIRAKIN KAHKAHALAR YÜKSELSİN VE ZEVKLER PAYLAŞILSIN
ÇÜNKÜ KALBİNİZ,KÜÇÜK ŞEYLERİN ÜSTÜNE DÜŞEN ÇİĞ
DAMLALARINDA KENDİ AYDINLIĞINA ERİŞİR VE YENİDEN
HAYAT BULUR ...HALİL CIBRAN
baylırım HALİL CİBRAN A ...süper paylaşım olmuş.Ermiş kitabını herkese tavsiye ederim.
Dost yanında sesli düşünebildiğimdir:)
baylırım HALİL CİBRAN A ...süper paylaşım olmuş.Ermiş kitabını herkese tavsiye ederim.
Dost yanında sesli düşünebildiğimdir:)
Çoook özümsüye özümsüye okuduğum bir kitaptır.Hatta okuduğum kitapların arasına minik minik beğendiğim bölümlerden alıntılar yapar notlar alırım.Ama bu kitapta not alınacak o kadar çok şey vardı ki,başedemedim:) Evlilik'e dair,Vermek'e dair,yemek içmek,iyi ve kötüye,ibadet e,hazz a,din e ,ölüme ......dair her ne varsa...gerçekten hatırlattığın için teşekkür ederim. Okuyun bence de
Çoook özümsüye özümsüye okuduğum bir kitaptır.Hatta okuduğum kitapların arasına minik minik beğendiğim bölümlerden alıntılar yapar notlar alırım.Ama bu kitapta not alınacak o kadar çok şey vardı ki,başedemedim:) Evlilik'e dair,Vermek'e dair,yemek içmek,iyi ve kötüye,ibadet e,hazz a,din e ,ölüme ......dair her ne varsa...gerçekten hatırlattığın için teşekkür ederim. Okuyun bence de
benimde başucu kitabımdır.Lübnanlı şair.derinliği çözmüş ve aktarmış.Okunası.Okunulası.
canım sana mahpus jelesecden selam var...partiye yetişmene çok sevinmiş...
hehehe jelesec ablama nolduuu??mahpuslara mi dustu yoksa.
Cok sagolasin canim benim. :) sende ona slm söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?