Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

gunaydın arkadaşlar.

çantamı hazırladım sabah.oğluşumun çantasınıda hazırlayıp babasına verdim ben hastanedeyken babannesinde kalcak.çook heyecanlıyım.annem ve kızkardeşimle gidicem hastaneye.herşey hazırrr sizin dualarınıza ihtiyacım var canlarımm.şu anda işteyim
yarın 7,30 da hastanede olacağım.....:18:

Güzel arkaşımız.Şimdiden geçmiş olsun diyelim.Biz hepimiz yarın erkenden Dualarımıza başlarız.Allah Yardımcın olsun.Kolaylıkla atlatırsın.

Yer gök Duayla ayakta.Dualarımızı ve en güzel dileklerimizi yolluyoruz.

Tuğba cım tatlım sen rahat ve pozitif düşünen bir arkadaşsın.Nasıl ve hangi düşüncelerle girersen, hangi enerji tarafın ağır basarsa onun yansımasını alırsın.Ben eminim herşey istediğin gibi olacak.Zaten doktoruna güvendiğini yazmıştın.Tüm kalbim senin ile olacak yarın sabah

Aledam minnik düğme burunum günaydınnn Bak bunları hatırlattığın çok iyi oldu tatlım biz hiç bilmiyorduk

Aledam minnik düğme burunum günaydınnn Bak bunları hatırlattığın çok iyi oldu tatlım biz hiç bilmiyorduk

Güzel arkadaşım.Gezmeci arkadaşım.Bilenler bilmeyenlere öğretecek.Ki.işe yarasın.Her daim hatırlatırım tabiside.bu yaşına kadar bilmediğinden dolayı seni kınamam lazım ama ben hoşgörülü davranacağım.

Şimdi gidip şikayet falan edersin.Bozmayayım seviyemi.

Yok cancazım öyle komplekslerim yoktur emin ol Kınama, yeterki sev beni :13: Bak şimdi bana ''gezmeci'' demişsin Bu kelimenin altında çok şey buldum sanki.Bana ne demiş olabilirsin,neyi ima etmiş olabilirsin:44: Düşünmedeyim.Eğer bu kelimenin altında farklı detaylar da bulursam şikayetin bendendir haa Şimdiden söliim

Sürekli 1 ziyaretcimiz var.Bu kim ki acaba:44: Geliniz katılınız aramıza Hayat paylaşınca güzel

Bugün apartmanda bakım nedeniyle sular kesik.Elim kolum bağlı Şimdi hazırlanıp spora gidiyorum.En azından banyomu buharımı yapıp misler gibin dönerim yanınıza.Lina-k çok yemee not:sabah erkenden kalkıp k.valideme z.yağlı üstü bol dereotlu kabak yemeği yaptım.Miss oldu mis.Ziyaretine gideceğim.Dünkü operasyon onu sarstı ne de olsa.HA bu saate kadar niye gitmedin diyenler olabilir, kızı yanında merak etmeyin Kendisi de öğlene kadar uyumuş.Hani bunları neden buraya yazıyorsun diyenlere de cevabım:Anlamayan,bilmeyen,öküz altında buzağı arayanlaradır laflarım.Şu da varki Jelesec olaydı ''bu saat olmuş gitmedinmi'' diye lafı koyardı hemen.Hani cevabım ve açıklamam onadır aslen

Jelesec im ara dolaplarını bitir bari bu tatil zamanında Ogülem de dosyalarını tabii Zira paylaşacak çok şey var kızlar

Alarm!!! Dolunayın etkisi şu an itibari ile baskın bir şekilde başlamış.HErkese kolay gele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…