Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

canım sana mahpus jelesecden selam var...partiye yetişmene çok sevinmiş ...

günaydın arkadaşlar,yine hapislere düşmüşsün jelesec,kim tavuğuna kış dediniz bakimmmmm? ogülü senin bu ilk mapusun galiba jelesece söyle sana iyi baksın oralarda. aledaks sanada geçmiş olsun canım

Gunaydiiiiiin:) Bizim nazar boncuklu topigimiz herkese guzel haftalar olsun:)
Su anda Etiler Dunya Goz Hastanesinden canli yayindayim:) K.validemin goz ameliyati oldu.Ama cepler sagolsun heryerden size ulasabiliyorum.Kartopum altinkizlarimiz dinlenmede.Daha da guclenip donecekler aramiza merak etme:) butun arkadaslarimi opucukluyorum.Sevgiler...

Günaydın güzeller

Jelesec Allah kurtarsın bacım ( tespih çeken smiley )

günaydınnn.merhaba bende karın germe sayfasından tuğba çarşamba ameliyat oluyorum

çok geçmiş olsun canım...
günaydınnn.merhaba bende karın germe sayfasından tuğba çarşamba ameliyat oluyorum

hoşgelmişsin... şimdiden geçmiş olsun sana da....

geçmiş olsun canım,sağlıcakla kalın inşallah

Aman da aman benim güzel mi güzel,ağzından bal damlayan,her biri ayrı bir değer olan tatlı arkadaşlarım nerdelermiş Allahtan benim de bugün işlerim vardı.Yoksa sizin yokluğunuzu çokca anlardım buralarda.Siz en birtanesiniz,siz enn birinçsiniz,siz varya sizzzz öpürem yanacıklarınızdan

Gıı Linaaa gene mi gezmeye gittin de gelmedin

yok yav bugün gezme yok.... bi anneme gittim geldim. malum yan apartman

Geyikseverin en baba Geyikçilerinden

Jelesec ve Ogltknem.

Burda çiçekler açmıyor
Kuşlar süzülüp uçmuyor
Yıldızlar ışık saçmıyor
Geçmiyor günler geçmiyor

Avluda volta vururum
Kah düşünür otururum
Türlü hayaller görürüm
Geçmiyor günler geçmiyor

Gönülde eski sevdalar
Gözümde dereler bağlar
Aynada hayalim ağlar
Geçmiyor günler geçmiyor

Sizsiz geçmiyor günler.Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diyip beklıyorum ssizi YOLDAŞLARIM.

Çokta özletmeyin hade...gelinde beraberce hade hade hade dinleriz Fatih Ürekten.çOşarız

Kader arkadaşlarımın aramıza gecıkmelı döneceğini bildirmek istiyorum.

Eskıden kalma ufacık ceza puanları olduğu için onlarda eklenınce tahlıyeleri az biraz uzadı.

Benım ilk icraatım olduğundan iyi halden hızla döndüm.Kaderdaşlarımda hemencık gelecekler.

Merak edenlere duyrulur:)

Başka bir durum ve olay yoktur.Hazırlıkları başladı ve dönecekler.

Bizde karşılamaya hazırlanalım.

Ne mutlu onlara ki birsürü bekleyenleri var. Bekleyeni olmayanlar düşünsün Hani mapusda kimi kimsesi olmayanlardandı kastım.Artık açıklayıcı bilgiler verelimki herkes herşeyi üstüne alınmasın Bu arada ne kadar çok takipcimiz ve meraklımız var yaww:44: Bizim muhabbetimize doymak bilinmez hele teldekiler anlatmakla bitmez:102:

Aledam Aledamm bak bu da benden gelsin canlarıma https://www.youtube.com/watch?v=GRJ4XMIpg9o

Bize kar kalan çok şey var bu dünyada.....Günlerimiz bitecek bir gün saya saya....Hoşgeldin Aledam sana da bu arada

Telde mailde.msn de facede tiwitte..her yerde her daim hızlı bilgi akışı:)

Muhabbet güzel olunca devam etsin istiyor insan.Karın kaslarım ağrıyor bazen gülmekten ama olsun.Masaj gibi geliyor.

Yani bana masaj gibi gelıyor.Gülmekten dolayı diyorum.Açık ve net diyorum.

Sabahlara dayanamam Jelesek ablaa,yalancısın inanamam ogüle aplaaaa:118::118::118::118:

Ne de güzel gerdanın var,altın kolye ister aledax ablaa Ne de güzel baldırın var,file çorap ister Linak aplaaa

Siz olmadan buralarda dayanamam aplalaa aplalaaaa :118: :118::118::118::118:

Hade hoppaaaaaaa

https://www.youtube.com/watch?v=3tcBPP0q-d8

Son düzenleme:

Kardo dediğin böyle olur.

Keyfde verir çoşkuda.

Kendi olmasa gölgesi yeter.Her daim.Açık gri renk bu kadarmı yakışır bir nicke yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…