ayyyy cok sevindim ablacigim ya belli oldu sonundaaa..
Bende 11.nisan geliyorum insallah bi aksilik cikmassa senden iki gün sonra ameliyat oluyorum. Ama tabi benimkisi daha belli degil o aralar tarih +1 -1 gün degisebilir
ben geliyom sen hic merak etme yaninda dururum ben senin :))))
çok geçmiş olsun canım...Gunaydiiiiiin:) Bizim nazar boncuklu topigimiz herkese guzel haftalar olsun:)
Su anda Etiler Dunya Goz Hastanesinden canli yayindayim:) K.validemin goz ameliyati oldu.Ama cepler sagolsun heryerden size ulasabiliyorum.Kartopum altinkizlarimiz dinlenmede.Daha da guclenip donecekler aramiza merak etme:) butun arkadaslarimi opucukluyorum.Sevgiler...
günaydınnn.merhaba bende karın germe sayfasından tuğba çarşamba ameliyat oluyorum
Gunaydiiiiiin:) Bizim nazar boncuklu topigimiz herkese guzel haftalar olsun:)
Su anda Etiler Dunya Goz Hastanesinden canli yayindayim:) K.validemin goz ameliyati oldu.Ama cepler sagolsun heryerden size ulasabiliyorum.Kartopum altinkizlarimiz dinlenmede.Daha da guclenip donecekler aramiza merak etme:) butun arkadaslarimi opucukluyorum.Sevgiler...
günaydınnn.merhaba bende karın germe sayfasından tuğba çarşamba ameliyat oluyorum
geçmiş olsun canım,sağlıcakla kalın inşallah
Aman da aman benim güzel mi güzel,ağzından bal damlayan,her biri ayrı bir değer olan tatlı arkadaşlarım nerdelermişAllahtan benim de bugün işlerim vardı.Yoksa sizin yokluğunuzu çokca anlardım buralarda.Siz en birtanesiniz,siz enn birinçsiniz,siz varya sizzzz öpürem yanacıklarınızdan
Gıı Linaaa gene mi gezmeye gittin de gelmedin
yok yav bugün gezme yok.... bi anneme gittim geldim. malum yan apartman
Kader arkadaşlarımın aramıza gecıkmelı döneceğini bildirmek istiyorum.
Eskıden kalma ufacık ceza puanları olduğu için onlarda eklenınce tahlıyeleri az biraz uzadı.
Benım ilk icraatım olduğundan iyi halden hızla döndüm.Kaderdaşlarımda hemencık gelecekler.
Merak edenlere duyrulur:)
Başka bir durum ve olay yoktur.Hazırlıkları başladı ve dönecekler.
Bizde karşılamaya hazırlanalım.
Geyikseverin en baba Geyikçilerinden
Jelesec ve Ogltknem.
Burda çiçekler açmıyor
Kuşlar süzülüp uçmuyor
Yıldızlar ışık saçmıyor
Geçmiyor günler geçmiyor
Avluda volta vururum
Kah düşünür otururum
Türlü hayaller görürüm
Geçmiyor günler geçmiyor
Gönülde eski sevdalar
Gözümde dereler bağlar
Aynada hayalim ağlar
Geçmiyor günler geçmiyor
Sizsiz geçmiyor günler.Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diyip beklıyorum ssizi YOLDAŞLARIM.
Çokta özletmeyin hade...gelinde beraberce hade hade hade dinleriz Fatih Ürekten.çOşarız
Ne mutlu onlara ki birsürü bekleyenleri var.Bekleyeni olmayanlar düşünsün Hani mapusda kimi kimsesi olmayanlardandı kastım.Artık açıklayıcı bilgiler verelimki herkes herşeyi üstüne alınmasın Bu arada ne kadar çok takipcimiz ve meraklımız var yaww:44: Bizim muhabbetimize doymak bilinmez hele teldekiler anlatmakla bitmez:102:
Aledam Aledamm bak bu da benden gelsin canlarıma https://www.youtube.com/watch?v=GRJ4XMIpg9o
Bize kar kalan çok şey var bu dünyada.....Günlerimiz bitecek bir gün saya saya....Hoşgeldin Aledam sana da bu arada
Sabahlara dayanamam Jelesek ablaa,yalancısın inanamam ogüle aplaaaa:118::118::118::118:
Ne de güzel gerdanın var,altın kolye ister aledax ablaaNe de güzel baldırın var,file çorap ister Linak aplaaa
Siz olmadan buralarda dayanamam aplalaa aplalaaaa :118: :118::118::118::118:
Hade hoppaaaaaaa
https://www.youtube.com/watch?v=3tcBPP0q-d8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?