• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butik

wonka16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
3
6
1
24
Merhabalar bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim internet üzerinden butik açıp satış yapmak istiyorum Ne kadar bir sermaye gerekiyor ayrıca genç kesime hitap edecek şık kıyafet edineceğim Toptancı nasıl bulabilirim bursada da Var mı böyle yerler

Ben de bi ara arkadaşımla bu işi yapmayı düşünmüştüm. Araştırmalarım iki uç örneklerle doluydu ya çok iyi kazanıyorlar ya zorla ayakta kalıyorlar. Butik konusu artık maddi
durumu iyi olanların da zevklerini göstermek için kullandıkları bi araç oldu o nedenle eskisi kadar düşük bütçeler yetmiyor. Daha doğrusu yetmiyor değil de düşük bütçeli butikler diğerleriyle yarışamıyor😕

Merhabalar bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim internet üzerinden butik açıp satış yapmak istiyorum Ne kadar bir sermaye gerekiyor ayrıca genç kesime hitap edecek şık kıyafet edineceğim Toptancı nasıl bulabilirim bursada da Var mı böyle yerler
şu günün imkanıyla en az 50-100 bin başlangıç için gerekli.
Her ay muhasebe ödemeleri vs olacak.
toptancılar genelde merter,güngören

Back