• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butik kurabiye işi..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Para kazanmak istiyorum..
Çok iş aradım bulamadım bi kursa gittim sipariş alıyorum el emeği üç boyutlu kağıt rölyef tablo yapıyorum.. Ama bn farklı bi iş yapıp para kazanmak istiyorum.. Daha önce yapmadım ama öğrenir yaparım çok eğlenceli bir şeye benziyor ama nasıl yapacağım değil nerede nasıl satacağım kısmını bilemedim.. Şimdi yapıp internete koysam boşa malzeme alıp bi de bozulur satılmazsa çöpe giderse derdi var.. Bu sefer yapıp acaba oturduğum yerde merkeze inip orda satsam zabıta derdi var ki yapabilir miyim bilmiyorum saçma mı olur orda satmak.. Yada bi fırın ile anlaşsam oraya koysam satılınca bana parasını verse bu sefer de karşılıksız kabul etmezler... Ne yapayım? Bir de bu iş bana para kazandırır mı snce?

İnternete bi kaç resim koy, siparişe göre yaparsın kurabiyeleri.. böylece bozulmaz.. bence iyi bi iş fikri, bu ara çok revaçta.. ama izin almak gerekiyor sanırım internet üzerinden butik pasta kurabiye satmak için de, onu bi araştır istersen.. Allah yolunu açık etsin, hayırlı kazançlar versin:)

İnternete bi kaç resim koy, siparişe göre yaparsın kurabiyeleri.. böylece bozulmaz.. bence iyi bi iş fikri, bu ara çok revaçta.. ama izin almak gerekiyor sanırım internet üzerinden butik pasta kurabiye satmak için de, onu bi araştır istersen.. Allah yolunu açık etsin, hayırlı kazançlar versin:)

Amin daha ortada bişey yok ama inşallah olur sağol :)

Bunları genelde ilk yapanlar para kazanıyor. Sonrasında cok cok yaygınlaşıyor. Kurabiyeleri hatirliyorum 8 9 sene once tanesini 4 liraya yapıyorlardı. Yeni çıkmıştı ve çok özeldi. Simdi malesef emegini birak malzemeni bile karşılamaz. Tanesi 1 liraya görüyorum internette. Paketli ve kurdelali üstelik. Genelde dogum gunu pastasiyla ayni kurabiye yaptiriliyor konsept halinde. Kimse pastayi baskasina, kurabiyeyi baskasina yaptirmaz. Zaten tanesi 1 lirayla para kazanamazsiniz. Daha yuksek fiyata da yapsaniz satamazsiniz.
Tek mantıklı şey pastaneyle anlaşmak ama onlar da en fazla 1 lira verirler diye düşünüyorum yine de sorabilirsiniz.
Kurabiye kaliplari yuzlerce cesit. Bu işi yapacağım derseniz hem harf, hem rakam, hem boy boy almaniz lazim. Seker hamuru zaten cok pahali birşey. Iyice araştırmadan girmeyin derim

Canım ben nikahım için yaptırıyorum şuan . Tanesi 2,5 tl ve 1,5 ay bayatlamıyormuş. Benim yaptırdığım bayan evinde yapıyor . Lüks mağazalara , inşaat firmalarının ofislerine , otomotiv firmalarının ofislerine , conceptlere de yapıyor bu bayan. Bana özel tasarım mobilya yaptırdığım yerde ikram etmişlerdi. Ve çok beğendim. Bence 2,5 tl iyi bir fiyat . ayrıca internette değilde instagrama koyuyorlar. Bence tutar ve kazançlı olur. Birde pasta için elin yatkın olura ne ala..

Bunları genelde ilk yapanlar para kazanıyor. Sonrasında cok cok yaygınlaşıyor. Kurabiyeleri hatirliyorum 8 9 sene once tanesini 4 liraya yapıyorlardı. Yeni çıkmıştı ve çok özeldi. Simdi malesef emegini birak malzemeni bile karşılamaz. Tanesi 1 liraya görüyorum internette. Paketli ve kurdelali üstelik. Genelde dogum gunu pastasiyla ayni kurabiye yaptiriliyor konsept halinde. Kimse pastayi baskasina, kurabiyeyi baskasina yaptirmaz. Zaten tanesi 1 lirayla para kazanamazsiniz. Daha yuksek fiyata da yapsaniz satamazsiniz.
Tek mantıklı şey pastaneyle anlaşmak ama onlar da en fazla 1 lira verirler diye düşünüyorum yine de sorabilirsiniz.
Kurabiye kaliplari yuzlerce cesit. Bu işi yapacağım derseniz hem harf, hem rakam, hem boy boy almaniz lazim. Seker hamuru zaten cok pahali birşey. Iyice araştırmadan girmeyin derim

1 lira değilde ben de baktım 3 liradan satıyorlar. 3 lira da iyi bnce 100 tane yapsan 300 tl yapar..

1 lira değilde ben de baktım 3 liradan satıyorlar. 3 lira da iyi bnce 100 tane yapsan 300 tl yapar..
1 liraya yapan onlarca yer bulurum sana. Ayrıca 300 nasil dersin? O kurabiyenin malzemesi, yağı unu şekeri, kalıpları, seker hamuru, poseti, kurdelasi. Hic mi maliyetin yok.
Bi kere 3 liradan 100 tane satsam 300 lira kazanirim demen, senin para kazanmaya uygun bir ticari zekan olmadığını gosterir. Ilk dusunulecek sey maliyettir. Kalıpların ve seker hamurlarinin fiyatlarına hic bakmadin galiba

1 liraya yapan onlarca yer bulurum sana. Ayrıca 300 nasil dersin? O kurabiyenin malzemesi, yağı unu şekeri, kalıpları, seker hamuru, poseti, kurdelasi. Hic mi maliyetin yok.
Bi kere 3 liradan 100 tane satsam 300 lira kazanirim demen, senin para kazanmaya uygun bir ticari zekan olmadığını gosterir. Ilk dusunulecek sey maliyettir. Kalıpların ve seker hamurlarinin fiyatlarına hic bakmadin galiba

Şeker hamurunu evde yaptım çok gzl oldu.. Bn onu maliyetsz olarak örnek verdm tabiki 300 kar olmaz bunu bebek bile bilir.. Tabiki düşünüyorum..

Back
X