- 13 Temmuz 2020
- 114
- 216
Sanırım siz egitimcisiniz sizin bakışınız daha farklı, ben öğrenci mantığıyla bakıyorum; ÖSYM sınavlari genel olarak aynı mantik bence. Nasıl söyleyeyim; YDS için dersaneye gitmem ama TOEFL için giderim. Genelleme yapamam tabi ama bende ozdisiplin zorlamayla olmuyor, ancak içimden gelmesi lazım:)Kpss ile üniversite sınavını aynı kefeye koymanız saçma olmuş.
O kadar öğrenciyle çalıştım hiçbiri zorlamadan özdisipliniyle ders çalışamadı yaşı genç olması gereği.
İnşallah :) hakkımızda hayırlısı.Darısı başıma
Listemde oda vardı, gittik görüştük. Eğitim sistemleri anlatımlarına göre fena değil, diğer görüştüklerimden çok farklı bir şey duymadım gerçi.dahi etüt merkezini tavsiye ederim.
Evet biri lgs, diğeri yks öğrencisiydi bu sene çok zordu. Ama akıl sağlıığım hala yerinde şükürsizin çocuk lgs ye girmemişmiydi? karıştırdım mı? 2 tane mi?
Yok inanın sadece öz disiplin olayı değil. Evet çobanlık yaparken kazananda var ama uyaranı yok o çocukların. Büyükşehirlerde yaşayan çocuklar için o disiplini sağlamaları gerçekten zor.Sanırım siz egitimcisiniz sizin bakışınız daha farklı, ben öğrenci mantığıyla bakıyorum; ÖSYM sınavlari genel olarak aynı mantik bence. Nasıl söyleyeyim; YDS için dersaneye gitmem ama TOEFL için giderim. Genelleme yapamam tabi ama bende ozdisiplin zorlamayla olmuyor, ancak içimden gelmesi lazım:)
Listemde oda vardı, gittik görüştük. Eğitim sistemleri anlatımlarına göre fena değil, diğer görüştüklerimden çok farklı bir şey duymadım gerçi.
Bir fiyat söylediler ki, mühendisliğe direkt kayıtta yaptıracaklar herhalde dedim içimden.
Bu sene yerleşenlerlin başarısını sordum. Geneli vakıf üniversitesi, en iyi öğrencisi ortalama bir özel üniversitenin iç mimarlığına burslu girmiş.
Evet biri lgs, diğeri yks öğrencisiydi bu sene çok zordu. Ama akıl sağlıığım hala yerinde şükür
İyi reklam yapamıyorlar o zaman yada görüştüğüm kişi iyi değildi bu konuda. Yks başarı yüzdelerini özellikle sordum özel üniversite iç mimarlığı duydum çok cezbetmedi bir veli olarak.benim arkadaşın kızı oraya gitti geçen sene yazılım mühendisliği kazandı.
benim oğlan da lgs için ordaki bir öğretmenden matematik dersi aldı.
evet fiyatları uçukmuş bende duydum onu:)
O denemelere ücretli olarak girebiliyorsunuz. Ama bence cok gereksiz mesela pandemi de deneme sinavlarini dagittilar siz cözüp optik formu getirin dediler. O sinavin ne anlamı kaldı ki. Zaten çoğu dershane soru cözüm kampı yapmıyor pandemiden dolayı gene cogu kurum etütleri kaldırdı ben kurumsal dershaneye gittim hep soru sormak icin hoca peşinde koştum ama çoğuna erişim sorunu oldu. Sene sonunda kendini kanıtlamış hocalar bir ekip olusturuyor konu anlatimi-soru cözüm kampı yapıyor. O faydalıAmin teşekkürler,
Yaşı itibariyle öz disiplin konusunda gel gitler yaşıyor malesef. Dönem dönem motivasyonu düşüyor, yüz yüze dersin öğrenciye daha iyi geçtiğini düşünüyoruz açıkcası. Birde il/ülke geneli deneme sınavları, rehber değerlendirmeleri, zorlandığı konularda hocalardan alacağı destek gibi imkanlar daha profosyonel bir hazırlık olur.
İyi reklam yapamıyorlar o zaman yada görüştüğüm kişi iyi değildi bu konuda. Yks başarı yüzdelerini özellikle sordum özel üniversite iç mimarlığı duydum çok cezbetmedi bir veli olarak.
Küçümsemiyorum tabi ki yine öğrencinin bir başarısı var ortada ama o paraya kıymak için yeterli gelmemişti.
Onuda duydum nette yorumlar çok iyi. Zorlanmaya gelemeyen biriyseniz hiç gelmeyin buraya diye yazmıştı bir öğrenci. Yayın çıkaran hocaları varmış genelde.dünya etüt mü öyle birşey varmış buralarda yine. ona da bakın isterseniz.
Eğitim kadrosuna bakın
Hangisi lyiyse ona yollayın