- Konu Sahibi naughty_girl
-
evet merter ve zeytinburnu dediler banada. ama neresi .merter kocaman yer.emek çarşısı diyorlar.bende araştırma yapıyorum birde bu dükkan için askılar sepet dükkan için gerekli ekipmanları ucuz nereden bulabilirimcanım ben bir yıl butikte çalıştım... bizim patron merter,osmanbey,yeşildirekten falan alıyordu... osmanbeyde daha çok kısalı uzunlu abiyeler var.. merter daha günlük şeyler yeşildirekte kapalı bayanlar için seçenek çok... mesela orta yaştaki anneler ve bayanlar için tito markalı şık bluzler var.. onlar en çok giden marka ve parça. Büyük beden çok gidiyor en fazla satışı ordan yaparısn özellikle pantolonlar.. miss poem markasına bakabilirsin merterde bu dediğim yer. Sonra.. şuan aklıma gelmiyor ama mesela muhacırlarda uygun deri ceket ve montla olur. Bunun için laleliye falanda bakabilirsin.. Diğer arkadaşların dediği gibi piyasa araştırması yapman gerekli
evet merter ve zeytinburnu dediler banada. ama neresi .merter kocaman yer.emek çarşısı diyorlar.bende araştırma yapıyorum birde bu dükkan için askılar sepet dükkan için gerekli ekipmanları ucuz nereden bulabilirim
Merhaba dükkanını açtın mı? bende Muglada bir butik açmak istiyorum. eğer açtıysan bana yardımcı olurmusun ne kadar sermaye gerekli? ilk etapta ne kadar malı nereden almalıyım?Alınan malın ödemesi nasıl yapılıyor? Lütfen yardımcı olurmusun.
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var küçük şirin bir butik açmak istiyorum hem tesettür hem açık bayanlara yönelik.. Ama gelin görin ki nerelerden mal alacağım hakkında hiçbir fikrim yok.. Bilgisi olan var mı nasıl nerelerden mal alımı yapabilirim??
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var küçük şirin bir butik açmak istiyorum hem tesettür hem açık bayanlara yönelik.. Ama gelin görin ki nerelerden mal alacağım hakkında hiçbir fikrim yok.. Bilgisi olan var mı nasıl nerelerden mal alımı yapabilirim??
23 m2 mi aaa çok ufak değil mi ?kızlar ben butik açali daha 4 gün oldu 23m2 lik dükkanım 25.000 i buldu :/ inşallah satışım güzel olur
Slm Ebru hanım ben butik açmak istiyorum sizin de bu konu da bilginiz olduğunu sanıyorum.bilginiz var mı bana da yardımcı olabilir misiniz?Canım malları eminönü-topkapı tarafından alıyorlar bildiğim kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?