buterfly'ın başarı öyküsü...

tebrik ederim cnm başarının devamını diliyorum ama fotoda bekliyoruz:))
bu arada bu bahsttiğin ilacı ilk defa duydum nerden alabiliyoruz
ben sırf kas ağrısı ve spor sonrasındaki bitkinlikten spor yapamıyorum
nerelerde satıldığını bilsem alır bende sporuma devam ederim cnm arkadaşım
öpüldün mucukkkk:))))

Tşk ederim canım ,Darısı başına bayram tatilinde şu eski şişkoo fotolarımı bulayım bayramdan sonra eklicem :):)
İnternetten GNC yazarsan resmi sitesi çıkar , ordan yaşadığın şehire göre bakarsın nerde satıldığına , kesinlikle spor şart ve l-carnittinsiz spor düşünemiyorum ,
Bende sana başarılar dilerim şekerim , Mucksss

cnm senin bahsettiğin ilacı bulamadım aslında senin kullandığını bulamadım çok baktım
ürünlere ama burda görmedim ve baktıklarımında fiyatları az değil yüksek geldi bana
yardımcı olurmusun cnm

canım sen Gnc resmi sitesine girdinmi ? site vermek yasakmı bilmiyorum
gnc.com.tr oraya girinci mağazalar var yukarda görcen zaten, tıkla orayı sonra yaşadığın şehri seçiyorsun nerelerde bulabileceğini gösteriyor
Hangi şehirde yaşıyorsun ben bulayım bulamazsan yine :)

ben adres buldum ama fiyatı yazmıyo sen kaça aldın canım yardımcı olurmusun bend hiç kullanmadım bayramdan sonra spora başlıycam kullanayım bari

Kuyabiye aldınmı cnm ? merak ettim

Yok canım daha alamadım; ama gittim baktım konuştum. Hatta spor ve l-carnitin ile birlikte bir destek daha önderdiler. Yanlış hatırlamıyorsam adı CLA gibi bir şey. Bayramdan sonra ikisini birden alıp başlayacağım.

kızlar sonunda aldım l-carnitinimi hatta dün içip, sporumu da yaptım. ama zaten çok yorgun olduğum için etkisini pek anlayamadım. yarın tekrar deneyeceğim, asıl o zaman görücem nası bi etki yaptığını

güzel bilgiler için elinize sağlık, darısı başımıza inşallah

senin zayıflama hikayeni okuduktan sonra bütün cesaretimi toplayıp bende başladım.Bir hafta oldu her şey çok güzel gidiyor.İlk defa bu kadar azimli ve kararlıyım.Senin yazdığın yazı belkide bana tekrar güvenimi kazanmama neden olacak.SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM motive ettiğin için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…