Amin canım doğru söylüyorsunBırak onların kırılsın canım bence düşünmeye bile değmez Allah başka dert vermesin
Sizin bitmesine ne kadar kaldı ? Bir de siz kaç beden büyütmek için almıştıniz ?Sütyenlerim sırf göstermelik duruyordu. En küçük beden bile dolmuyordu.şimdi daha iyi
Tamsm o zaman tamamen bittiğinde bize sonuçları bildirirsiniz demi :))5 kutu almıştım .3.ye yeni başladım. Ben 3 beden büyüsün istiyorum.85 beden iyi olur bence.
Aynenmerhabalar.. bende son zamanlarda bu sorumla çok karşılaşır oldum ama almakta kararsızım.yan etkileri varmıdır etkilimidir konusunda..iki çocuk annesiyim emzirme dönemi bitince söndüler resmen.. çocuktan sonra büyüme falan olmuyor. süt bitince herşey bitiyor.
Beş kutuya 192 tl ödedimbes kutuya toplamda ne kadar odeme yaptiniz
merhabalar.. bende son zamanlarda bu sorumla çok karşılaşır oldum ama almakta kararsızım.yan etkileri varmıdır etkilimidir konusunda..iki çocuk annesiyim emzirme dönemi bitince söndüler resmen.. çocuktan sonra büyüme falan olmuyor. süt bitince herşey bitiyor.
Hemen almaliyimBen de iki çocuk annesinin. Ikisini de emzirdim.emzirmelerden önce çok daha iyiydiler sütten kestikten sonra deriden ibaret oldular.üçüncü kutudayim ve gözle görülür bir degisiklik var.inşallah beşinci kutunun sonunda istediğim gibi olur.ha bu arada hiç yan etkisini görmedim henüz. Inşallah olmaz.
Ilk kutuda çok degisiklik olmuyor.Iki emzirmeden sonra bir kutu ile ancak altyapi olusuyormus.Ama ilk gün nasıl anlatsam hani süt dolduğu zaman biraz bi gerginlik oluyor ya öyle bir his oldu bende.inşallah faydasını görürsün canım. Ben kullandığımı eşime henüz söylemedim. Çalışan biri olduğum için de ondan bunun için para istemedim.olursa olur olmazsa da denemiş olurum en azından ya ise yarayan bir şeydiyse diye sürekli zihnimi meşgul etmesini istemedim.risk aldım açıkçası.şimdi iyiki denemisim diyorum. Bes kutu ile Inşallah yeterli boyuta gelir de başka kutu istemek zorunda kalmam.Su anki derdim bu benim.Hemen almaliyim
Sarkıkligi da gideriyor deniyor reklamda ama büyüme kesin yapıyor. Yani boyutu iyi ama sarkık bir gögüsü daha da büyütebilir bence .arayıP sorun derim. Daha da büyümesini istemiyorsanız.bu arada bu serum sadece buyutuyor mu sarkiklik icin de etkili mi
Beş kutu bittikten sonra anlayacağım ben de yeterli olup olmadığını. Inşallah daha fazla masraf yapmak zorunda kalmamkac kutu almamiz neye gore degisiyor ben bir cocuk annesiyim emzirmeden dolayi hem sarkti hemde dolgunluk sifir oldu cocuktan once beden ölçüm 85 ti buyuklugunden memnundum ama simdi dolgun olmalarida sart sanirim bes kutu da bana yeterli olur mu
NERDEN SİPARİŞ VERİLİYOR PEKİ..Beş kutu bittikten sonra anlayacağım ben de yeterli olup olmadığını. Inşallah daha fazla masraf yapmak zorunda kalmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?