3 kutu ne kadar sürede bittiKullanıyorum .Beş kutu almıştım. Henüz 3.kutudayım.Etkisini görüyorum. Biraz yavaş ilerliyor onu da iki çocuk emzirmeme bağladılar. Umutluyum açıkçası.Be kutunun sonunda iki beden büyüme olacağına garanti verdiler.Dedigim gibi umutla kullanıyorum etkisini de hem görüyor hem de hissediyorum.
Bir de hiç ölçmüş muydunuz başlamadan önce yani kesin büyüdü muKullanıyorum .Beş kutu almıştım. Henüz 3.kutudayım.Etkisini görüyorum. Biraz yavaş ilerliyor onu da iki çocuk emzirmeme bağladılar. Umutluyum açıkçası.Be kutunun sonunda iki beden büyüme olacağına garanti verdiler.Dedigim gibi umutla kullanıyorum etkisini de hem görüyor hem de hissediyorum.
Çocuktan sonra baya büyüyor diyorlardı buyumedi mı hiçHer kutuda 12 serum var.3.kutuya başlayalı 4 gün oldu. Başlamadan önce ölçmedim. Ölecek bir şey yoktu ki.2 oğlumu emzirdim. Zaten Küçüklerdi emzirmelerden sonra resmen sarkık, deriden ibaret kalmışlardı.simdi gözle görülür bir degisiklik var.en azından varlıklarını hissediyorum:).75beden bile dolmuyordu.5.kutudan sonra istediğim büyüklükte olur gibime geliyor.Aslinda ben kullanıp kullanmamakta çok Kararsızdim annem ısrar etti.Simdi iyi ilerliyor inşallah 5.kutu bitince istediğim gibi olurlar.
Süt dolunca büyüyorsa biraktirinca bi deri kalıyorÇocuktan sonra baya büyüyor diyorlardı buyumedi mı hiç
Ya ama annemin falanda çok büyüktür o da diyor ki büyüyor ilerde çocuktan sonra falan yani çok umutluydum o konudaSüt dolunca büyüyorsa biraktirinca bi deri kalıyor
Ya silikon da risk gibi nasıl olcak belli değil siz evlenmissiniz birde ben bu yüzden evlilikten bile kaçmak istiyorumTam ilgi alanım silikon düşündüm ama anne olmak istiyorum o yüzden erteledim işe yarar mı acaba ?
O kadar küçük değil göğüslerim içi dolu 80 beden ama ben biraz daha büyüsün istiyorumYa silikon da risk gibi nasıl olcak belli değil siz evlenmissiniz birde ben bu yüzden evlilikten bile kaçmak istiyorum
Ya eczanelere getiriliyormus istekle yazıyor sitelerinde ama eczanede satılıyor diye illa ise yarayacak mı ki burda sadece bi kişi var kullanan çokta ucuz bir şey değil sonuçtanerden temin edebiliriz eczanelerde var mi
Anladım ne güzel o zaman :)O kadar küçük değil göğüslerim içi dolu 80 beden ama ben biraz daha büyüsün istiyorum
Evlilikten de korkmayın bu yüzden insan korkar mı bence boşa panik yapıyorsunuzAnladım ne güzel o zaman :)
Bence yok çünkü içinde ne olduğunu yazmışlar isterseniz kendiniz bulun yapın karışımı ama biz burada karışımı satıyoruz diyorlar işte yağlarda bilindik yağlar ama ise yarar mı işteen onemlisi vucuda zarari varmi
İnsan çekiniyor kendinden özgüveni kırılıyorEvlilikten de korkmayın bu yüzden insan korkar mı bence boşa panik yapıyorsunuz
Bırak onların kırılsın canım bence düşünmeye bile değmez Allah başka dert vermesinİnsan çekiniyor kendinden özgüveni kırılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?