• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim bustiyer giymeli miyim

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
mrb kızlar benim 2. gelinlik provam yapıldı 1 tane kaldı gelinlikçime sordum giymelimiyim diye oda gerek olamdığını söyledi bizim gelinliklerimzin dolgusu var çamaşıra gerek yok dedi. ama herkes bustiyer giyiyomuş sizce giymeli mi yada nası bi çamaşır önerirsiniz

Canım merhaba, büstiyer giymene gerek yok. Giysende 1 gecelik için değmez.Daha sonra o bistüyer elinde kalıyor, bir daha kullanmıyorsun. Benim gelinliğin arkası ipliydi.Sıkıştırmalı yani. Ben hiç birşey giymedim. Sütyen bile giymedim. Daha rahat ettim. Senin gelinlikte gögüs kısımları tam oturuyorsa hiçbirşeye gerek yok. Sonra düğün esnasında rahatsız ediyor.

Son düzenleme:
cnm benim gelinliğinde arkası ipli aslında ama provada ipli değildi sanırım daha hazırlanmadığı için tam bitmedi kaba olarak dikilmiş sormayıda unuttum kadına pekibde şöyle bişey var düğünden sonra eve gelince gelinliği çıkarınca hoş olmaz direk çıplaklık gibi geliyo en azından şamaşır olsa diyorum

Back