Siz oldunuz mu?İnşallah istediğiniz gibi olur o zaman ne diyeyim
Ben daha önce oldum ama şimdi revizyon olacağım malesef benim burnumda deviasyon vardı yandan hafif kemer vardı şimdi yok yokSiz oldunuz mu?
Benim tel taktırmam gerekiyor doktora sordum bana bir sorun olmaz dedi ameliyatta ama bazen dişlerde aşınma oluyormuş o yüzden ameliyattan bir süre sonra taktırsan daha iyi olur dedi.Benım de bir sorum olacak burun ameliyatında anestezi sırasında entube edılıp hortum takılıyor hafif agız açık kalması için bi şey koyuyorlar ben dişlerımı zırkonyum kaplama yaptırdım ameliyat sırasında dişlere zararı kırılma eğilme olur mu? Diş hekımı dr. Sor dıyor dr onu anestezi dr u bılır dıyor kafam karıstı fıkrı olan var mı? Bir de yenı kulagımı deldırdım kupeyı cıkarmak zorunlu mu?
Okuduğunuzu anlamıyor musunuz. Tipplasti bir ameliyattır, dolgu kalıcı çözüm değil yazdım. Minimal sıkıntınız varsa dolgu yaptirin ama her yıl tekrarlamaniz lazım dedim. Yanlış bilgi vermeyelim diyorsunuz fakat yanlış okuyorsunuzTipplasti genel anestezi ıle yapılan burun ucunu sekıllendırmek amacıyla yapılan kalıcı bir ameliyat burun sırtına dokunulmucak zaten daha once ameliyat olmustum dr um hala burnumu cok begenıyor ben odemler gıdınce burunucu hafıf aşağı indiği için sevmıyorum .tabiki anestezi dr u bılir entube edecek anestezi ekıbı daha hassas davranıp kontrol altına almak onların elınde ameliyat oncesı soylenır o sorun degıl . Kimi bı sey olmaz kımı olur dıyor.ama tipplasti kalıcı bır cözum degıl dıyerek yanlış bılgı vermeyelım dolgu kalıcı çözum degıl tipplasti ameliyat oluyoruz sadece daha önce kemere dokunulmuyor cunku orası zaten guzel
Ben de olayımBen daha önce oldum ama şimdi revizyon olacağım malesef benim burnumda deviasyon vardı yandan hafif kemer vardı şimdi yok yok
Yaaa kusura bakmayın lütfen duştan çıktım lenslerimi takmadan hızlı okudum hızlı okuyunca vırguller yokmus gıbı okudum iç içe cümleler tipplasti burunucunu şekıllendurmek ama ameliyat ıstıyorsanız gıbı okudum hem körüm hem üste cıkmaya çalışıyorumOkuduğunuzu anlamıyor musunuz. Tipplasti bir ameliyattır, dolgu kalıcı çözüm değil yazdım. Minimal sıkıntınız varsa dolgu yaptirin ama her yıl tekrarlamaniz lazım dedim. Yanlış bilgi vermeyelim diyorsunuz fakat yanlış okuyorsunuz
İnşallah iyi geçer bende öyle deyip olmuştum olmadı ama sonuç kötü olacak diye birşey yok siz riske girmeye değer diyorsanız olun tabi ben sadece şimdiki aklım olsa olmazdım hafif problemler için.Ben de olayımumarım benim böyle sorunlarim olmaz. Burada paylaşacağım zaten, 22 temmuz ameliyat günüm. İyi ki olmuşum diyebilmek istiyorum bunun için de cesur olmam lazım.
Merhaba acaba hangi doktora yaptıracaksınız?İlk ameliyatta herkes burnunu cok begenıyor ödemlerden burnun kusurları bellı olmuyor ödemler gıtmeye başlayınca kusurlar ortaya cıkıyor. Cevremde cok ameliyat olan var ılk zamanlar burunlarını cok begenıyordum ne kadar guzel olmus dıyordum ama 1 yıl gectı bakıyorum detaylı bakınca hafıf kemerde egrılık burunucu düşmesı görüyorum o ılk begendıgım burun degıl kusurlar cıkmaya baslamıs kımı de revızyon oluyor kimi eskı burnundan kat kat ıyı veya gerçekten guzel durdugu ıcın tekrar ameliyat olmuyor beklentımız ıle alakalı. Tekrar aynı dr uma olacagım hem çok naıf bır dr insanlıgını sevıyorum hem de tipplasti için sadece 4000 tl hastane ücretını verecegım dolgu ıstersem ücretsiz yapacak
Burnumu nerede gördünüz kiBurnunuzu bu kadar kafaya takmanizi anlayamadim, cünkü güzellik derecenizi olumsuz etkilemeyecek gayet iyi dogal bir burnunuz var. Umarim istediginiz gibi olur sonuc.
Size yazmamış konuyu açan kişiye yazmış, konuyu açan fotolarını paylaştı,sizi etiketlememiş zatenBurnumu nerede gördünüz ki
Benım şu gunlerde bir çok şeyi yanlış anlamamSize yazmamış konuyu açan kişiye yazmış, konuyu açan fotolarını paylaştı,sizi etiketlememiş zaten
En az alti ay sonra taktir ben öyle yapmıştım sorun yaşamadımBenim tel taktırmam gerekiyor doktora sordum bana bir sorun olmaz dedi ameliyatta ama bazen dişlerde aşınma oluyormuş o yüzden ameliyattan bir süre sonra taktırsan daha iyi olur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?