Çok teşekkür ederim,.moral oldu sözleriniz. Bütün süreçte burada olacağım, bakalım ne olacak, neler gelecek burnumun başına :)Burunda çok bi sorun yok sırt düzgün,supratip biraz çıkık,ucu hafif düşük,deri de kaba durmuyor. Burun sırtı ve burun ucu şuan bile bütününü kaybetmiş halde değil. Bu burnu 10/9 yapması lazım,önden eğrilikte yoksa eskisinden mutlaka iyi olacaktir
Bencesi yok bunun zaten öyle, kadınlarda daha kalkık oluyor. O yüzden daha feminen bir hava katıyor düşük burnu kaldırınca. Ama sizin philtrum uzun biraz. Uzun philtrum da erkeklerde daha çok görülen bir şey. Bir yeri kısaltınca başka yer uzuyor, oran bozuluyor yani.Gülünce çok düşüyor, inanamazsiniz. Bir de düşük burun kadına değil de erkeğe yakışıyor bence. Kadına daha kalkık burun, daha kadınsı bir hava katıyor bence. Erkeğe burun estetiğini çok kotu bir burnu yoksa genelde yakıştırmam ben mesela :) burnum abimin burnuna benziyor benim ya :)))
YouTube'a da hatim ettiğim kadarıyla :) birçok zor burun ameliyati geçiren insanlar, birkaç saat sonra, kanlı burunlariyla evlerine döndüler. Yuzde doksanlik bir kısmı. Bunu gören ben, oynaya oynaya giderim dedim çünkü bir cocugum daha bebek dokuz aylık, diğeri dört buçuk yaşında, ne yapacaz hastanede tüm gün gece bilmiyorum :)
Acaba üst dudağım biraz kalinlassa o mesafe azalır mı biraz?Bencesi yok bunun zaten öyle, kadınlarda daha kalkık oluyor. O yüzden daha feminen bir hava katıyor düşük burnu kaldırınca. Ama sizin philtrum uzun biraz. Uzun philtrum da erkeklerde daha çok görülen bir şey. Bir yeri kısaltınca başka yer uzuyor, oran bozuluyor yani.
Desenize YandikkkkkBen medyum memişin tokatladığı ketoya döndüm, 15 gün yemekleri dışardan sipariş ettim :)
Evet fakat bunun geçici olduğunu ve dolgu eridiğininde deri genişlediği için ya da ağırlıktan o mesafenin daha da uzadığını söyleyenler var. Emin değilim.Acaba üst dudağım biraz kalinlassa o mesafe azalır mı biraz?
Yine de tavsiye etmem ilk bir hafta zor geçiyor zaten genel olarak.YouTube'a da hatim ettiğim kadarıyla :) birçok zor burun ameliyati geçiren insanlar, birkaç saat sonra, kanlı burunlariyla evlerine döndüler. Yuzde doksanlik bir kısmı. Bunu gören ben, oynaya oynaya giderim dedim çünkü bir cocugum daha bebek dokuz aylık, diğeri dört buçuk yaşında, ne yapacaz hastanede tüm gün gece bilmiyorum :)
1 hafta mıMerhaba benim burnumda sizinki gibiydi ameliyat olmaya karar verdigimde herkes sen deli misin burnun gayet guzel vs dediler ama ben cok takinti haline getirmistim oyle ki artik yan dönmeye utaniyordum .. gülünce iyice dusuyordu.sonuc olarak ameliyat oldum ve iyi kii diyorum... iyi ki olmusum su an cok mutluyum 1 hafta surdu tamamen iyilesmem ama sunu da belirteyim doktor cok onemli
Tamamen iyileşmem 1 hafta sürdü cümlesini biz mi anlamadık acaba? O nasıl bir şeymiş? Öyle şey mi olur yahu?1 hafta mı1 haftada iyileşmez ki burun.
1 haftada indi sislerim yuzum normale dondu tamamenTamamen iyileşmem 1 hafta sürdü cümlesini biz mi anlamadık acaba? O nasıl bir şeymiş? Öyle şey mi olur yahu?
Doktoru mükemmel olduğu için 1 haftada iyileşmişTamamen iyileşmem 1 hafta sürdü cümlesini biz mi anlamadık acaba? O nasıl bir şeymiş? Öyle şey mi olur yahu?
Tamamen iyileştim diyemezsiniz ki buna. İnsanları yanıltırsınız. Bütün ödemlerin inmesi bir hafta süremez, imkânsız. Kendinizi iyi hissetmeye başlamış olabilirsiniz, morluğunuz olmaz; o ayrı konu.1 haftada indi sislerim yuzum normale dondu tamamen
Ben 1 günde iyileştim. Zaten narkozu vermiş, kahve içmiş kendileri. Alçıyı falan da formaliteden taktı.Doktoru mükemmel olduğu için 1 haftada iyileşmiş
Hangi doktormuş acaba, bu kadar iyiyse revizyon için düşüneyimDoktoru mükemmel olduğu için 1 haftada iyileşmiş
Yooo, ben yokken burun konusunda ekip her zaman yarımdır, asla tamamlanamaz. Neyse ki geldim!Grup tamamlanmis :)
Gerizekali misinBen 1 günde iyileştim. Zaten narkozu vermiş, kahve içmiş kendileri. Alçıyı falan da formaliteden taktı.
Doktorunuz kim acaba1 haftada indi sislerim yuzum normale dondu tamamen
Topumuz revizyonluğuz! Düzgün ameliyat sonucuna artık rastlayamaz olduk ekipçeHangi doktormuş acaba, bu kadar iyiyse revizyon için düşüneyimhatta hepimiz düşünelim skdnodmd
Niye terbiyesizleştiniz hemen? Şaka yapıyorduk.Gerizekali misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?