Burundaş arkadaşlarım bakar mısınız?

Çok teşekkür ederim,.moral oldu sözleriniz. Bütün süreçte burada olacağım, bakalım ne olacak, neler gelecek burnumun başına :)

Bencesi yok bunun zaten öyle, kadınlarda daha kalkık oluyor. O yüzden daha feminen bir hava katıyor düşük burnu kaldırınca. Ama sizin philtrum uzun biraz. Uzun philtrum da erkeklerde daha çok görülen bir şey. Bir yeri kısaltınca başka yer uzuyor, oran bozuluyor yani.

Ben medyum memişin tokatladığı ketoya döndüm, 15 gün yemekleri dışardan sipariş ettim :)

Acaba üst dudağım biraz kalinlassa o mesafe azalır mı biraz?

Acaba üst dudağım biraz kalinlassa o mesafe azalır mı biraz?
Evet fakat bunun geçici olduğunu ve dolgu eridiğininde deri genişlediği için ya da ağırlıktan o mesafenin daha da uzadığını söyleyenler var. Emin değilim.

En mantıklısı burun ameliyatını olup 1 yıl bekleyip duruma göre liplift filan yaptırmak. Gerek olmayabilir, 1 yıl sonra nasıl göründüğüne bağlı.

Merhaba benim burnumda sizinki gibiydi ameliyat olmaya karar verdigimde herkes sen deli misin burnun gayet guzel vs dediler ama ben cok takinti haline getirmistim oyle ki artik yan dönmeye utaniyordum .. gülünce iyice dusuyordu.sonuc olarak ameliyat oldum ve iyi kii diyorum... iyi ki olmusum su an cok mutluyum 1 hafta surdu tamamen iyilesmem ama sunu da belirteyim doktor cok onemli

Yine de tavsiye etmem ilk bir hafta zor geçiyor zaten genel olarak.

1 hafta mı 1 haftada iyileşmez ki burun.

1 haftada indi sislerim yuzum normale dondu tamamen
Tamamen iyileştim diyemezsiniz ki buna. İnsanları yanıltırsınız. Bütün ödemlerin inmesi bir hafta süremez, imkânsız. Kendinizi iyi hissetmeye başlamış olabilirsiniz, morluğunuz olmaz; o ayrı konu.

Hangi doktormuş acaba, bu kadar iyiyse revizyon için düşüneyim hatta hepimiz düşünelim skdnodmd
Topumuz revizyonluğuz! Düzgün ameliyat sonucuna artık rastlayamaz olduk ekipçe Bence herkes ameliyat olmadan çok iyi düşünsün valla. Benden söylemesi. Çok güzel konuşmalarına da güvenmeyin, zaten hepsi öyle konuşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…