Gerizekali misin
Yalan borcum mu var ??Hangi doktormuş acaba, bu kadar iyiyse revizyon için düşüneyimhatta hepimiz düşünelim skdnodmd
Lafa bak! Sen beni tanıyor musun, muhabbeti biliyor musun da bu şekilde yorum yazabiliyorsun? Üstte sana yazdığım insan gibi yoruma bak, utan!Gerizekali misin
Yahu öyle bir şey mümkün değil bilimsel olarak. Okuduğumuz, gördüğümüz binlerce şeye mi inanalım yoksa sana mı? Belli ki burnunu pek incelememişsin, gözlem yapmamışsın. İlgilenmemişsin mevzuyla. Ya da ameliyat filan olmadın aslında.Yalan borcum mu var ??
Kelime dağarcığı kendini ifade etmek için yetersiz oldugu icin hakarete başvuruyor, ben bunun 1 haftada iyilestigine inaniyorumİlla biri terbiyesizleşecek! Aynı muhabbeti dün başka bir konunun altında yaptık! Lafımız ona değil; burnumuza, doktorumuza! Ben hayatım boyunca hiç kimseye "geri zekalı mısın?" demedim, demem! Geldi yine beni buldu, lafa bak ya! Vallahi böyle insanlar yüzünden artık keyifle konuşamıyoruz bile. Ayıp be!
Ozur dilerim size yapmisim yanlislkla yorumu ben sizin yorumunuz degilmis aslinda kimseye denmez ama yalanci konumuna dusuruldum yanisinirlendim niye yalan soyleyim kiİlla biri terbiyesizleşecek! Aynı muhabbeti dün başka bir konunun altında yaptık! Lafımız ona değil; burnumuza, doktorumuza! Ben hayatım boyunca hiç kimseye "geri zekalı mısın?" demedim, demem! Geldi yine beni buldu, lafa bak ya! Vallahi böyle insanlar yüzünden artık keyifle konuşamıyoruz bile. Ayıp be!
Sorgulama bence.İlla biri terbiyesizleşecek! Aynı muhabbeti dün başka bir konunun altında yaptık! Lafımız ona değil; burnumuza, doktorumuza! Ben hayatım boyunca hiç kimseye "geri zekalı mısın?" demedim, demem! Geldi yine beni buldu, lafa bak ya! Vallahi böyle insanlar yüzünden artık keyifle konuşamıyoruz bile. Ayıp be!
Bana mı diyecektin gülümOzur dilerim size yapmisim yanlislkla yorumu ben sizin yorumunuz degilmis aslinda kimseye denmez ama yalanci konumuna dusuruldum yanisinirlendim niye yalan soyleyim ki
Kelime dağarcığı kendini ifade etmek için yetersiz oldugu icin hakarete başvuruyor, ben bunun 1 haftada iyilestigine
Peki sizin bu sekilde alayci konusmaniz ne kadar dogru??Bana mı diyecektin gülüm
Bak sepya, bütün hakaretleri ben yiyormuşum meğersem
Yanlışlıkla yapılmadı o yorum, gün gibi ortada bu. Ayrıca ben 2 kez ameliyat oldum ve burada son 1 aydır aynı insanlarla şakalaşıp dururuz; benim burnumu açmış kahve içmiş hiçbir şey yapmamış diye. Bile bile bana geri zekalı mısın dedin, şimdi yanlışlıkla oldu demeye gerek yok.Ozur dilerim size yapmisim yanlislkla yorumu ben sizin yorumunuz degilmis aslinda kimseye denmez ama yalanci konumuna dusuruldum yanisinirlendim niye yalan soyleyim ki
Yok ya, bana dedi kuzum. Sen üstüne alınma. Sen cahilsin, ben geri zekalıyım. Daha neler göreceğiz acaba!Bana mı diyecektin gülüm
Bak sepya, bütün hakaretleri ben yiyormuşum meğersem
Hayir size yapmamistim gercekten her neyse haklisiniz ben ironiyi anlamamis olabilirimYanlışlıkla yapılmadı o yorum, gün gibi ortada bu. Ayrıca ben 2 kez ameliyat oldum ve burada son 1 aydır aynı insanlarla şakalaşıp dururuz; benim burnumu açmış kahve içmiş hiçbir şey yapmamış diye. Bile bile bana geri zekalı mısın dedin, şimdi yanlışlıkla oldu demeye gerek yok.
Ayrıca hepimizin yüzünün gözünün şişliği, morluğu 1 haftada iyileşiyor. Tamamen iyileşmek o değil dedim ben. Sanki ne dedik yani. Neyse ya!
Peki biz alaycı ve şakacıyız diyelim, siz de fazla hassassınız ve yanlış bilgi veriyorsunuz. Yahu 1 haftada bantlar, dikişler bile çıkmıyor. Nasıl iyileşsin. Görünce şaşırıp eğlendik kendi aramızda.Peki sizin bu sekilde alayci konusmaniz ne kadar dogru??
Gercekten indi ama sislerjm bir haftadan sonra rahat geçti 1 hafta cok zordu ama sonrasi rahattim..her neyse bende alindim biraz açıkçasi dalga gecilir gibi oldu... kusura bakmayin sizdw normalde boylw bisi yapmam ama oldu artikPeki biz alaycı ve şakacıyız diyelim, siz de fazla hassassınız ve yanlış bilgi veriyorsunuz. Yahu 1 haftada bantlar, dikişler bile çıkmıyor. Nasıl iyileşsin. Görünce şaşırıp eğlendik kendi aramızda.
Tamam affettim.Gercekten indi ama sislerjm bir haftadan sonra rahat geçti 1 hafta cok zordu ama sonrasi rahattim..her neyse bende alindim biraz açıkçasi dalga gecilir gibi oldu... kusura bakmayin sizdw normalde boylw bisi yapmam ama oldu artik
Af dilemedim..Tamam affettim.
Kusura baktım o zamanAf dilemedim..
İyi ki geldiniz. Çocuklar akıl bırakmadı bende dunYooo, ben yokken burun konusunda ekip her zaman yarımdır, asla tamamlanamaz. Neyse ki geldim!
Neler olacak ben de merak ediyorum şimdidenBenim tam 6 ay oldu bugün. Nedense dünle bugün arasında bile gözle görülür fark var. Galiba bu 6 ay her şeyin döngüsü. Yine de 6. ay kontrolünde çok pis şeyler olacak gibime geliyor. Ayın 29'una randevu aldım, tüm kozlarımı oynamaya gideceğim bu kez! Hadi bakalım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?