- 3 Temmuz 2019
- 55
- 21
- 26
-
- Konu Sahibi Kedisever12
Ben tam 14. Gün hafif hafif koku almaya başlamıştım sonra koku almada sıkıntı olmamıştıCovid olduğumda koku tat gitti 1.5 ay oldu daha yeni geldi koku benim. Ama başka bir koku da yok heralde öyle olmadı bende
Valahi hamile olduğunuz için ona yordum ben.Hatta psikolojik bile olabilir.Benim ablama duvar kağıtlar kokuyordu mesela havalimanındaki insanlar kokuyor diyordu.Burnunda kolonya şişesiyle geziyordu yanımızda2 ay olacak negatife döneli sonrasinda boyle bi sıkıntı olmamisti birden basladi gece gündüz hep burnumda koku
Aynen 14 gün sonunda tat geldi koku da hafif hafif gelmeye başladı ama tam gelmesi 1.5 ayı bulduBen tam 14. Gün hafif hafif koku almaya başlamıştım sonra koku almada sıkıntı olmamıştı
Aynı sorun bende de var canım 14 günde negatife döndüm ama o iğrenc koku gitmiyor bende ne yapacağımı bilemedim o kokudan dolayı sürekli midem bulanıyor 1 buçuk ay oldu covid olduğum bir de ben hala bütün kokuları alamıyorum tam olarak delirmek üzereyim artıkArkadaşlar merhaba!
Ben 27 haftalik hamileyim 20. Haftamda covid19 gecirdim tek belirtim koku kaybiydi baska bir belirtim yoktu 14 günde negatife döndüm kokuları almaya başladım. Ama yaklaşık bi 10 gündür burnumda iğrenç bir koku var diger bütün kokulari alabiliyorum ama normal nefes aldigimda o koku oluyor ve cok kötü artik moralimi cok bozmaya basladi. Covid 19'un yan etkileri olabiliyormus bu da öyle bisey mi acaba? Başına böyle bisey gelen var mi?
Benim hala düzelmediAynı sorun bende de var canım 14 günde negatife döndüm ama o iğrenc koku gitmiyor bende ne yapacağımı bilemedim o kokudan dolayı sürekli midem bulanıyor 1 buçuk ay oldu covid olduğum bir de ben hala bütün kokuları alamıyorum tam olarak delirmek üzereyim artık
Of inşallah kalıcı bişey değildir canım ya benimle birlikte olan herkesin çoktan geçti çünküBenim hala düzelmedi
GEÇMİŞ OLSUN. TAT VE KOKU KAYBINA SEBEP OLAN ENFEKSİYONUN GEÇMESİ MAALESEF BİRAZ UZUN SÜREBİLİYOR. KALICI BİR HASAR BIRAKMAZ. VÜCUDUNUZDA VİRÜS OLDUĞU ANLAMINA GELMEZ. TEKRAR GEÇMİŞ OLSUNHiç gitmiyor kaldı burnumda hamilelikle ilgisi olabilir mi yani 6 aydir olmayan koku birden oldu o da sacma geliyo tabi. Kbb bakar heralde buna değil mi
Ben de seninle aynı durumdayım koku geçti mi naptın? Tat koyu kaybım oldu covid geçirirken şimdi de geçireli 2 ay olcak nerdeyse ve 3 gündür burnumda yanık kokusu var.Arkadaşlar merhaba!
Ben 27 haftalik hamileyim 20. Haftamda covid19 gecirdim tek belirtim koku kaybiydi baska bir belirtim yoktu 14 günde negatife döndüm kokuları almaya başladım. Ama yaklaşık bi 10 gündür burnumda iğrenç bir koku var diger bütün kokulari alabiliyorum ama normal nefes aldigimda o koku oluyor ve cok kötü artik moralimi cok bozmaya basladi. Covid 19'un yan etkileri olabiliyormus bu da öyle bisey mi acaba? Başına böyle bisey gelen var mi?
Yanık kokusu mu sizdeki de? Geçti mi? Ben de covid geçirdim tat ve koku kaybım vardı, olalı 2 ayı geçti ama 2 haftadır falan tat ve koku geri geldi. 3 gündür de burnumdan gitmeyen bir yanık kokusu var. 32 haftalık da hamileyim. Sizde durum ne acaba?Aynı sorun bende de var canım 14 günde negatife döndüm ama o iğrenc koku gitmiyor bende ne yapacağımı bilemedim o kokudan dolayı sürekli midem bulanıyor 1 buçuk ay oldu covid olduğum bir de ben hala bütün kokuları alamıyorum tam olarak delirmek üzereyim artık
Tam olarak geçmedi benimde 2ay oldu bikaç gündür bazı kokuları almaya başladım ama yanık kokusu gibi değil bende tam tarif edemiyorumda kötü pis bir koku ama endişelenecek durum yok sanırım aylar sürebiliyormus geçmesiYanık kokusu mu sizdeki de? Geçti mi? Ben de covid geçirdim tat ve koku kaybım vardı, olalı 2 ayı geçti ama 2 haftadır falan tat ve koku geri geldi. 3 gündür de burnumdan gitmeyen bir yanık kokusu var. 32 haftalık da hamileyim. Sizde durum ne acaba?
Ya nette de beyin tümörü falan yazınca hamileyim zaten 3 gündür resmen hayata küstüm. Bu başlığı bulunca rahatladım biraz. Burundaki dokular onarılmaya çalışıo sanırım kendini inşallah öyledirTam olarak geçmedi benimde 2ay oldu bikaç gündür bazı kokuları almaya başladım ama yanık kokusu gibi değil bende tam tarif edemiyorumda kötü pis bir koku ama endişelenecek durum yok sanırım aylar sürebiliyormus geçmesi
Yok yok canım internette bas ağrısı yazsan tümör yazıyor zaten bende başta korktum ama hastalıkla birlikte başlayan bi koku oldu için ondan olduğundan eminim aile hekimine de sordum oda aylar sürebilir dedi burundaki dokular zarar gördüğü için oluyor sanırım hiç endişe edip en güzel heyecanını zehir etme kendine canımYa nette de beyin tümörü falan yazınca hamileyim zaten 3 gündür resmen hayata küstüm. Bu başlığı bulunca rahatladım biraz. Burundaki dokular onarılmaya çalışıo sanırım kendini inşallah öyledir
Benim o koku covidden sonra oldu senin tat koku kaybıyla o koku mu başladı? Valla geçmiş olsun hepimize bu kadar hasarla kurtardıysak yine de iyiYok yok canım internette bas ağrısı yazsan tümör yazıyor zaten bende başta korktum ama hastalıkla birlikte başlayan bi koku oldu için ondan olduğundan eminim aile hekimine de sordum oda aylar sürebilir dedi burundaki dokular zarar gördüğü için oluyor sanırım hiç endişe edip en güzel heyecanını zehir etme kendine canım
Önce koku tamamen gitti benim hastalığın 4.günü falan birkaç gün sonra o kötü koku başladı hatta ilk koku geri geldiğinde tüm yiyecekler mesela kahve sarımsak deterjan o kötü koku gibi kokuyordu yani kokladıgımda o pis koku geliyordu hepsinde aynı koku daha yeni yeni kokuları ayırt ediyorum ama o pis koku hissi devam ediyorum gerçekten çok zor ama dediğin gibi en kötüsü bu olsun canım en azından akciğerlere inmeden atlattıkBenim o koku covidden sonra oldu senin tat koku kaybıyla o koku mu başladı? Valla geçmiş olsun hepimize bu kadar hasarla kurtardıysak yine de iyi
Evet canım çok şükürÖnce koku tamamen gitti benim hastalığın 4.günü falan birkaç gün sonra o kötü koku başladı hatta ilk koku geri geldiğinde tüm yiyecekler mesela kahve sarımsak deterjan o kötü koku gibi kokuyordu yani kokladıgımda o pis koku geliyordu hepsinde aynı koku daha yeni yeni kokuları ayırt ediyorum ama o pis koku hissi devam ediyorum gerçekten çok zor ama dediğin gibi en kötüsü bu olsun canım en azından akciğerlere inmeden atlattık
Alakası yok canım ben daha koku bile almıyorken negatife döndü için rahat olsun en fazla 10 -14 gün arası negatife dönüyor Benim 13.gün tüm belirtilerim devam ederken negatiftiEvet canım çok şüküriçim rahatladı çok sağol valla. Bir de biri yazmış ya şu an da pozitif olabilirsiniz diye öyle bi şey yoktur di mi
Sağolasın canımAlakası yok canım ben daha koku bile almıyorken negatife döndü için rahat olsun en fazla 10 -14 gün arası negatife dönüyor Benim 13.gün tüm belirtilerim devam ederken negatifti
Ne demek rica ederim canım o kokuya mecburen katlanıyoruz dediğin gibi belki doğumdan sonra falan geçer canım kafana takma hiçSağolasın canımnapalım bu kokuyu da çekcez belki doğum yapınca geçer diyorum. 1 2 aya geçse bari