burunda kist

Smileben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
37
3
1
40
Kızlar yıllar önce burnumdan kist ameliyatı oldum hemde Türkiye'de ünlü bir profa kisti alacağına burun kemigimi almış çoğunlukla.simdi ben kisti aldıracak ama Dr kisti alırsak kemik azalır diyor.burun sırtına kemik konması gerekebilirmis ama erime riski varmış. Burun sırtına kemik konup erimeyen arkadaşlardan yardım istiyorum.reklam amaçlı kimse yazmasın tasarimciyim ifşa ederim .Şimdiden yazacak arkadaşlara tskler :)

Buruna bir şey yapıyor mu ama bir doktor vardı çok methini duymuştum, Harzem Özger. Bi arayın sorun belki fayda sağlar baya bi haberlere de çıkmıştı bir dönem.
Geçmiş olsun bu arada.
Bir de insanlar neden reklam yapsın? İfşa ile tehdit etmeniz çok çirkin.

Ayy millette size reklam yapma derdindeydi zaten ifta edermis.Kac kisilik sayfanizda :)
Pappucumun Niki tüm forum.dr reklamlarıyla dolu ve gerektiği zaman burada ifşa ediliyor. Stres atmak istiyosan hiç tavsiye etmem strese girme

Son düzenleyen: Moderatör:
Siteyi iyi biliyorsaniz konunun yanlis yerde oldugunuda biliyorsunuzdur.

Ifsa meselesine takildim daha yazimda sorun varda neyse uslup diyorum.

Konuyu nerede açtığım seni ilgilendirmez ayyy diye başlayan yorumundan üslup akıyor saygı akıyor. Beni ilgilendirmeyen beğenmediğim bir paylaşımı okur geçerim boş vakit çok olunca eğlence arıyor. Çok meraklıysanız soyliyeyim ilgili başlıkta açılan konulara kimse cvb yazmamış bu alan daha çok cvblaniyor.

Burada arayin cevaPlarinizi.

Komiksin yazık sana muhatap olan gelip yazan sendin. Ne insanlar var çok değişik acinasi.

Kibledim sizi buraya gelip boyle saygisizlik yapamazsiniz hicbir uyeye
Ne yaptığınız çok umurumda değil ben burada hastalığın sebebi ile bir kaç konu açtım ve bu kadın beni tanımadığı halde gelip heryerde hakaret yazıyor bana.neymiş otuzu geçtim demişim ,35 yazmamisim psikologlara bu yüzden gitmem gerekiyormuş vs. Yok ifşa ederim demişim. Tüm site reklam hesabı dolu rastlanılmayan bir hastalık sebebi ile iki kez bıçak altına yatıp bı reklam hesabına güvenip hayatın mahfolmasi var. Ne diyim şimdi size Allah dermansız dert versin böyle insanlarla uğraşıp kul hakkına vaktiniz olmasın mı diyeyim neyi bekliyorsunuz. şahıs sizi ilgilendirdiğini göre ve
ben değil konunun başından beri o hakaret ettiğine göre
diğer hesabı ya kankasin.
yalnız kul hakkı incedir unutma kimse için ahiret hesabı değmez ben bir konu açtım beğenmezsen.oku geç ,gelip hakaret et gülücük at her paylaşımımi bum gel hakaret et nereden buluyorsa paylaşımlarınızı boş beleş vakit için insanla uğraşan tipler o kadar vaktim yok benim.uzerine vazife olmayan işlere karışma. Kimsenin paylaşımına gelip hakaret Edip uğraştırıp hakkada girmeyin. Çağrıldığın yere erinme istemediğin yerde görünme demişler ilerisi yuzsuzluk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…