- 27 Haziran 2017
- 321
- 213
- 18
- 41
Benimki septumun ustune sanirim cunku otasu erimis ama su an dikkat cemmiyor benimkiKikirdak burun ucun altinami konuldu?? Benimkisi istedigim gibi olmadi neyaziki öne dogru bakiyo 2. Ameliyati planladim bile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki septumun ustune sanirim cunku otasu erimis ama su an dikkat cemmiyor benimkiKikirdak burun ucun altinami konuldu?? Benimkisi istedigim gibi olmadi neyaziki öne dogru bakiyo 2. Ameliyati planladim bile
Benimki septumun ustune sanirim cunku otasu erimis ama su an dikkat cemmiyor benimki
Hayir benim kikirdagim yetmedi o nedenle koyulduYani seninkisi ucunun kaldirilmasi icib konulmadi??
Hayir benim kikirdagim yetmedi o nedenle koyuldu
KabuegadanKikirdaginiz kulaktanmi kaburgadanmi alindi?? Ilk ameliyati sanirim?
Benim de burun ucu için değil kist yerine önceki Dr kemiği fazla oymuş. Şimdi kist alınırsa çökme okur kemik az gelir dedi .Kisti cikarmayalim kalsın kemik koymak riskli erime riski var dedi maalesef suana kadar erimeyen duymadim.ileri de belki gelişir.ama değişik yöntem uygulayan Dr varsa erimeyen araştırayım dedim bir umut
Benim de burun ucu için değil kist yerine önceki Dr kemiği fazla oymuş. Şimdi kist alınırsa çökme okur kemik az gelir dedi .Kisti cikarmayalim kalsın kemik koymak riskli erime riski var dedi maalesef suana kadar erimeyen duymadim.ileri de belki gelişir.ama değişik yöntem uygulayan Dr varsa erimeyen araştırayım dedim bir umut
Çok haklısın cnm dua edelim birbirimize şifa için.muminin mümine duası etkilidir :)
Bilmiyorum ki cnm burdan çok okudum herkes eridi yazmış hiç erimeyen denk gelmedim onu arastiriyorum