Burun ve göğüs büyültme ameliyatını aynı anda olan varmı çok acil lütfen :(

Acelya88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
2
0
1
36
Arkadaşlar merhaba,
Ben bu cumartesi hem burun hem de göğüs büyültme ameliyatı olacağım. İkisini aynı anda olan var mı? Aslın da tek korkum burnum kapalı olacak nefes alıp verirken göğsümde de silikon olacağı için nefes alıp verirken sıkıntı olacak mı ? Ağız yoluyla sadece nefes alma kalıyor ama göğüs gergin olacağı için nefes alamazsam ölürmüyüm :( panik atak oldum yeminle lütfen yardım edin. Yoksa ameliyatı iptal edeceğim :(

Hmm.... Aslında,, olabilir biliyormusun? Protez sonrası özellikle kas üstü yöntem uygulanmışsa nefes alıp vermek konusunda zorluklar yaşanabiliyor kısa süreçte de olsa... Elbette göğüs büyütme operasyonunda doktorun seçtiği yöntem çok önemli, kas üstü olursa eğer protez göğüs kafesine ultra baskı uygulayacağı için nefes alıp vermede biraz zorlanabilirsin. Kendimden hatırlıyorum,, 1 hafta sesim çıkmadı nefes darlığı çektim hem nefes alıp hem aynı anda konuşamıyordum, ses seviyem hep düşüktü zorluyordum çıkmıyordu konuşmaya çalıştığımda yavaş yavaş volume düşüp sesim içime kaçıyordu :KK53: nefes almakta güçlük çekiyordum... Panik atan demişken!!!!!! hemd e bir panik atak hastası olarak bunları yaşadım..... Nefes alıp vermemdeki problemim panik ataktanmı yoksa silikonun baskısından mı düşünüyorken kas üstü işlemde protezin göğüse daha fazla baskı ve sıkıntı hissi verdiğini okuyunca demek ki panik ataktan değilmiş diye düşündüm ama az da olsa payı vardı bence... İyi düşünmelisin bunu doktorunla konuşabilirsin sana yol gösterecektir. HAAAA SAKIN .... ameliyatı iptal edeyim deme.... burunu bilmem ama protez ameliyatını mutlaka ol.......:KK54:

Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. İptal edersem çok ayıp olur ama kendi korkularımı da yenmem gerek. Tek sıkıntım nefes alıp verirken yaşayacağım sorun. Evde bazen burnumu kapatıp nefes almaya çalışıyorum o Zaman bile zorlanıyorum. :(

Yaptırdınız mı ikisini aynı anda merak ediyorum ama ben perşembe günü burun ameliyatı oldum ve şu anda tamponlarım duruyor. Ameliyata bağlı enfeksiyon da geçirdim. Ateşim falan yükseldi. Demem o ki ikisi birlikte çok zor olur bence. Burun ameliyatı başlı başına çok zor bir ameliyat. Bütün yüzüm şiş şu anda. Sürekli üç dört yastıkla arkaya doğru destekli uyuyup oturuyorum. Ben de göğüs ameliyatı olmak istiyorum fakat ikisi aynı anda olmazmış bence.

Acaba yaptırdınız mı ben de merak ettim doğrusu, uğrayabilirseniz cevap verirseniz seviniriz cok:)

Arkadaşlar merhaba,
Ben bu cumartesi hem burun hem de göğüs büyültme ameliyatı olacağım. İkisini aynı anda olan var mı? Aslın da tek korkum burnum kapalı olacak nefes alıp verirken göğsümde de silikon olacağı için nefes alıp verirken sıkıntı olacak mı ? Ağız yoluyla sadece nefes alma kalıyor ama göğüs gergin olacağı için nefes alamazsam ölürmüyüm :KK43: panik atak oldum yeminle lütfen yardım edin. Yoksa ameliyatı iptal edeceğim :KK43:

Ben istemiştim aynı anda ama doktorum tavsiye etmedi. 1. Narkoz daha fazla veriliyor
2. Hem gögüs hem burun ağrı kaldırmak zor olur yazık dedi.
Sonunda üç ay aralığı ila anlaştık
Gögüs oldum burnum kaldı.

Back
X