Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun ucum düştü.
- Konu Sahibi adyalisu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet, bu da olabilirBurnunuz düşmemiş, şişlikler aşağı inmiş. doktorunuza sorun ve o kısma masaj yapın bence.
- 26 Ağustos 2021
- 67
- 14
- 38
- 31
24 ağustosta ameliyat oldum bende ilk başlarda güzel görünüyodu ödem üstten uca doğru orantısız gittiği için şekli bi tuhaf oldu kemer var gibi görünüyo ve çok sertleşiyo burnum sürekli masaj yaparak yumuşatmaya çalışıyorum umarım uç kısmı aşağı doğru inmez çok takıntılıyım zaten psikolojim bozulur iyice bide fotonu göremedim önceki sonraki halini özelden atabilir misinAmeliyat olalı neredeyse 2,5 ay oldu. Kavis kısmımdan memnunum fakat burnumun ucu tamamen aşağıda gibi hiçbir kalkıklık yok estetik olduğumu söylediğim insanlar bile inanmıyor. Farklı bir şehirde olduğum için henüz kontrole de gitmedim şişliklerim de çok fazla yok gibi. Bu ameliyat maddi ve manevi açıdan çok yıprattı beni ne yapacağımı bilmiyorum 2.ameliyatı düşünmek dahi istemiyorum. Kesinlikle ameliyat olmadan önce doktorunuzu iyi seçin ve sizi anladığından çok çok iyi emin olun.
Masajınızı nasıl yapıyorsunuz?24 ağustosta ameliyat oldum bende ilk başlarda güzel görünüyodu ödem üstten uca doğru orantısız gittiği için şekli bi tuhaf oldu kemer var gibi görünüyo ve çok sertleşiyo burnum sürekli masaj yaparak yumuşatmaya çalışıyorum umarım uç kısmı aşağı doğru inmez çok takıntılıyım zaten psikolojim bozulur iyice bide fotonu göremedim önceki sonraki halini özelden atabilir misin
Günde kaç defa kaç dk?
Geçmiş olsun insallah
attim size özelden mesaj24 ağustosta ameliyat oldum bende ilk başlarda güzel görünüyodu ödem üstten uca doğru orantısız gittiği için şekli bi tuhaf oldu kemer var gibi görünüyo ve çok sertleşiyo burnum sürekli masaj yaparak yumuşatmaya çalışıyorum umarım uç kısmı aşağı doğru inmez çok takıntılıyım zaten psikolojim bozulur iyice bide fotonu göremedim önceki sonraki halini özelden atabilir misin
- 26 Ağustos 2021
- 67
- 14
- 38
- 31
yanlardan baş parmaklarımla aşağıya doğru biraz bastırarak iniyorum, alttan yukarı doğru üst kemere masaj yapıyorum bide uç kısmını yukarı doğru kaldırıyorum hafifçe yanlardan diğer elimle tutarak doktorun söylediği şekilde yaptım hep herkeste farklı olabilirMasajınızı nasıl yapıyorsunuz?
Günde kaç defa kaç dk?
Geçmiş olsun insallah
- 26 Ağustos 2021
- 67
- 14
- 38
- 31
aklıma geldikçe yapıyorum çünkü çok sertleşiyo günde 3 kez falan yapıyorum, çok teşekkürlerMasajınızı nasıl yapıyorsunuz?
Günde kaç defa kaç dk?
Geçmiş olsun insallah
Bu kadar ay geçmesine rağmen yemek yediğinizde sıkıntı oluyor muaklıma geldikçe yapıyorum çünkü çok sertleşiyo günde 3 kez falan yapıyorum, çok teşekkürler
- 26 Ağustos 2021
- 67
- 14
- 38
- 31
nasıl bir sıkıntı? yemek yedikten sonra değilde onun dışında aniden bi sızlama hissi oluyo kısa süreliBu kadar ay geçmesine rağmen yemek yediğinizde sıkıntı oluyor mu
Tabiri caizse dürüm tarzı bir şey yediğinizde bir sıkıntı oluyor munasıl bir sıkıntı? yemek yedikten sonra değilde onun dışında aniden bi sızlama hissi oluyo kısa süreli
- 14 Ağustos 2018
- 19.653
- 2
- 73.848
- 598
bence su an cok güzel duruyor. sivri dindik burun ucları cok kötü oluyor, bu şahane duruyor su ançok ciddi bir problem olmadıkça ikinci bir ameliyat önerilmiyor o da korkutuyor beni açıkçası
- 26 Ağustos 2021
- 67
- 14
- 38
- 31
hayırTabiri caizse dürüm tarzı bir şey yediğinizde bir sıkıntı oluyor mu
- 11 Mart 2022
- 66
- 27
- 3
- 36
Burnunuz mükemmel duruyo keşke beniMkide düşse aşırı kalkık geliyor gözüme bugün 20. Günüm doktorum ineceğini söyledi fakat ben çok tedirginim ya inmezse diyeçok ciddi bir problem olmadıkça ikinci bir ameliyat önerilmiyor o da korkutuyor beni açıkçası
- 11 Mart 2022
- 66
- 27
- 3
- 36
Mrb siz burnum kalkık olsun dedinizmi doktorunuza yoksa duzmu istediniz benimde aşırı kalkık ve bütün psikolojim alt üst olduAmeliyat olalı neredeyse 2,5 ay oldu. Kavis kısmımdan memnunum fakat burnumun ucu tamamen aşağıda gibi hiçbir kalkıklık yok estetik olduğumu söylediğim insanlar bile inanmıyor. Farklı bir şehirde olduğum için henüz kontrole de gitmedim şişliklerim de çok fazla yok gibi. Bu ameliyat maddi ve manevi açıdan çok yıprattı beni ne yapacağımı bilmiyorum 2.ameliyatı düşünmek dahi istemiyorum. Kesinlikle ameliyat olmadan önce doktorunuzu iyi seçin ve sizi anladığından çok çok iyi emin olun.