burun ucu şişliği

PAPATYAD_M

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
105
2
66
İzmir
kızlar burun ucu ameliyatından sonra burun ucu şişliği ne zaman iner sizce:( benim ameliyatım olalı tam 5 ay doldu şu anda ama ucu davul gibi oldu elleyince yumuşak ama fotoğraflarda yandan bakılınca ucu düşük gibi duruyor.. bir de burun sırtında da hafif bi çıkıntı oluştu masaj yapınca gitse de sonra yine gelio masaj yapmaktan sırtı kızardı morardı :( sizce daha ne kadar beklemek lazım ucu için, aynı sorunu olanlarla paylaşalım :( yoksa ben çıldırıp ayda bir dr.uma gidicem.

ben normal burun estetigi oldum ve burnun tam oturmasi icin 2sene zaman aliyormus ama bazileri burun ucu daha fazla diyor yani 3 seneyi bulurmus. benimkisi tam 1sene ay oldu burnum oturdu ama burun ucum gercekden daha biraz sert.

ben normal burun estetigi oldum ve burnun tam oturmasi icin 2sene zaman aliyormus ama bazileri burun ucu daha fazla diyor yani 3 seneyi bulurmus. benimkisi tam 1sene ay oldu burnum oturdu ama burun ucum gercekden daha biraz sert.

Yaaa ne kadar uzunmus ya o zaman 5.ayda evham yapmayayim.peki zaman icinde ucu indi mu senin nasil oldu?bnm su anda cok iyi biraz inerse cok kotu olur diye inmesin istiyorum

Yaaa ne kadar uzunmus ya o zaman 5.ayda evham yapmayayim.peki zaman icinde ucu indi mu senin nasil oldu?bnm su anda cok iyi biraz inerse cok kotu olur diye inmesin istiyorum

benim burun ucum cok havalardaydi:) sonradan tabi indi su an cok memnunum ama bende tabu korkuyorum düser diye onun icin elimlen hep yukariya masaj yapiyorum :):) faydasi olurmu bilmem ama icim rahatliyor

internette o kadar araştırdım hiç bi doktor burun ucu şişliğinin ne zaman tam ineceğinden bahsetmemiş hepsi 6 ay -1 yıl arası burun şeklini alır yazmış yok öyle bi şey... benimde bir buçuk yıl oldu burnumdan çoook memnunum ama hafif şişlik var yorumu görünce çok sevindim 3 yıldada olsa şişliğin geçmesini isterim:) bu bilgiyi nerden öğrendim canım yazarsan sevinirim

internette o kadar araştırdım hiç bi doktor burun ucu şişliğinin ne zaman tam ineceğinden bahsetmemiş hepsi 6 ay -1 yıl arası burun şeklini alır yazmış yok öyle bi şey... benimde bir buçuk yıl oldu burnumdan çoook memnunum ama hafif şişlik var yorumu görünce çok sevindim 3 yıldada olsa şişliğin geçmesini isterim:) bu bilgiyi nerden öğrendim canım yazarsan sevinirim

burun ucu şişliğini ben nedense hiç takmıyorum. bu hali bile bana çok güzel geliyor. keyfi bilir yani:1: inmese de sorun değil. senin de gayet normal geliyor bana. tabi sen daha iyi bilirsin. ben daha yeniyim :43:

benim dr.uma sorduğumda bir yılı aşkın bile sürebilir oturması demişti her ne kadar kemikle işlem yapılmamış olsa dahi ödemlerin inmesi ve derinin uyum sağlaması süreç alır dedi, ama 3 yıl çok uzun gibi geldi bana. Bi de benim birin tam tersi oldu onu anlayamadım ben ilk yapıldığında daha inikti ucu şişlikler geçmeye başladıkça biraz daha kalktı gibi geldi bana ya da şekli ortaya çıktı ondan da bana öyle geliyor olabilir. ama işte ucuu arada şişmese :)

emel senin ameliyat sonrası burun sırtında bi çıkıntı gibi bişi oldu mu peki..benim bazı gün ben ellediğimde farkediyorum üzerinde resmen kemer var gibi oluyor.5. ay doldu ama. bu ne zaman geçecek acaba tekrarlaması onu merak ediyorum :(

emel senin ameliyat sonrası burun sırtında bi çıkıntı gibi bişi oldu mu peki..benim bazı gün ben ellediğimde farkediyorum üzerinde resmen kemer var gibi oluyor.5. ay doldu ama. bu ne zaman geçecek acaba tekrarlaması onu merak ediyorum :(

yok canım çıkıntı olmadı bende... sadece dokunduğunda hissediyosan dışarıdan anlaşılmıyosa sorun yok eline hafif pütürler gelmesi normal

burun ucu şişliğini ben nedense hiç takmıyorum. bu hali bile bana çok güzel geliyor. keyfi bilir yani:1: inmese de sorun değil. senin de gayet normal geliyor bana. tabi sen daha iyi bilirsin. ben daha yeniyim :43:
evet canım zaten kimse anlamıyo aradan uzun zaman geçince insan ara ara takıyo işte... Emre beyede dedim zaten inmesede sorun değil ben çok memnunum diye... işin garip tarafıda Emre beye gidip benim burun ucumdan isteyenler oluyomuş dışarıdan bakıldığında anlaşılmıyo demek ki şişlikler bilmiyorum:S Eski burnumun fazla düşük olması nedeniyle burun ucum geç iyileşecek sanırım bu arada hala burnum değişiyo yeni ameliyat olanların haberi olsun 2 yıla kadar değişiyo burun.

evet canım zaten kimse anlamıyo aradan uzun zaman geçince insan ara ara takıyo işte... Emre beyede dedim zaten inmesede sorun değil ben çok memnunum diye... işin garip tarafıda Emre beye gidip benim burun ucumdan isteyenler oluyomuş dışarıdan bakıldığında anlaşılmıyo demek ki şişlikler bilmiyorum:S Eski burnumun fazla düşük olması nedeniyle burun ucum geç iyileşecek sanırım bu arada hala burnum değişiyo yeni ameliyat olanların haberi olsun 2 yıla kadar değişiyo burun.

süper o zaman ben hiç acele etmim.:21: bundan daha iyi olacağını düşünemiyorum bile:52:

peki emre bey son kontrolünde burun ucu için masaj filan verdi mi hiç yada duydunuz mu öyle bişi? yoksa ööyle bişi yapmadan bekleyecekmiyiz burun ucu ödeminin geçmesini. ne zaman masajı kesmenizi önerdi??

peki emre bey son kontrolünde burun ucu için masaj filan verdi mi hiç yada duydunuz mu öyle bişi? yoksa ööyle bişi yapmadan bekleyecekmiyiz burun ucu ödeminin geçmesini. ne zaman masajı kesmenizi önerdi??

Emre bey pek masaj önermiyo ama bana vermişti işe yaradı ama sonradan sıkıldım bıraktım:)) günde 100 kez yapılması lazım kaç gün yapacağımı söylemedi son gittiğimde de masajla ilgili bi şey demedi gerek görseydi söylerdi sanırım:) canım genelde masaja falan gerek yok doktor önermedikçe yapma sakın özellikle yeni ameliyat olanların burnuna dokunmaması lazım

Son düzenleme:
kızlar burun ucu ameliyatından sonra burun ucu şişliği ne zaman iner sizce:( benim ameliyatım olalı tam 5 ay doldu şu anda ama ucu davul gibi oldu elleyince yumuşak ama fotoğraflarda yandan bakılınca ucu düşük gibi duruyor.. bir de burun sırtında da hafif bi çıkıntı oluştu masaj yapınca gitse de sonra yine gelio masaj yapmaktan sırtı kızardı morardı :( sizce daha ne kadar beklemek lazım ucu için, aynı sorunu olanlarla paylaşalım :( yoksa ben çıldırıp ayda bir dr.uma gidicem.

Aynı problemler bende de var yaaaa :((( c.tesı Dr.uma gıdıcem bakalım ne diyecek,,,benım henüz 25 gun oldu sadece tek fark benım burun ucum taş gbi sert,,,onun dısındakıler ucunun dusuklugu ucunun sıskılleıge ve sırtındakı çıkıntılar aynı

Benim bir ay oldu sizin resimleri görünce burnumu şiş ve şekilsiz buluyorum hep böyle kalır diyenlerde var:((
canim son durumunu yazarmisin şişlik ve şekilsizlik demişin.duzeldimi burnun.ben 27.gunumdeyim ve burnumun 3 ay sonrasini cokkk merak ediyorum . Cunku benimkide suanda sis ve sekilsiz... burun ucumun ozellikle aylar sonrasini merak ediyorum.

merhaba bugun ameliyatımın 18. günü aslında alçılı iken ve bandajlı ıken burun ucumu cok begenıyordum , hatta doktor bandajı ararken burnun hem onden hem yan profilden cok güzel olacak dedı benımle aynı gün ameliyat olan hastanın burnunu tekrar bandajlarken sana yapmayacağım gayet ıyı dedı, sonrasında muayaneden çıktıktan sonra biraz soğukta kaladım ve eve geldiğimde kocaman bir burnum vardı:KK43: 1 haftada biraz indi , hemen hemen her yeri indi ama ama hala burun ucum ve kanatlar cok şiş korkuyorum böyle kalacak diye ne diyosunuz geçer mi? şuan ne durumda burnunuz indimi şişliği?

Back
X