burun ucu şişliği

Arkadaslar banada yardimci olun lutfen ben bunda iki hafta önce burun ameliyati oldum on gun once ilk ameliyatimi oldum.ve konturele gittigimde burnumun sag tarafi burun kanadi guzel sol tarafim gozumun altindan sisme vardi ve berbat bir goruntu olusmustu sonra doktorum ikinci ameliyatimi yapti bugun 5 gun oldu fakat o sis olan yer hala ogle duruyor doktoruma sorduğumda orda kemik kalmis onu aldim mumkun degil durmadi diyo elimle elledigimde hissediyorum yarin burnumdaki plastik ateli çıkaracak boyle olan arkadaşlar varsa lutfen beni bilgilendirsin aynalara kustum keske olmasaydim diyorum ya cok uzuluyorum

Arkadaşım nasıl yani 10 gün içinde burundan iki ameliyat mı oldun? Hangi şehirde oldun doktorun kim

Merhaba arkadaşlar 18. Günüm burnumda kemer torpulendi. Burun ucu kucultulup kaldırıldı. Yani ben öyle sanıyorum. Ama sanki hiç değişmemiş gibi burnum. Atel çıkmadan önce gayet güzeldi kalkikligi. Atel den sonra düştü burnum. Atel cikarken doktora dedim gayet yeterli kalkikligi dedi. Burun ucu çok sis acaba bu yüzden mi düşük duruyor? Kemer yeride sanki kemer var gibi. Zaten çok zor oldum ameliyatı. Hiç istediğim gibi olmadı. Burun ucu sis inince daha da düşermi yoksa kalkar mi arkadaşlar çok moralim bozuk aynaya bakıp bakıp ağlıyorum. Daha doktor kontrolüme 12 gun var.

Canım aynı şikayetler bende de var..Baya zaman geçmiş mesajının üzerinden..son durumunu merak ettim..şişler inince düzeldi mi burnun?

Merhaba Allah rızası için bir dönüş yapın ben deli olacağım bu burun şişliği yüzünden

Merhaba, arkadaşlar, her yerde yazıyor, en son iyileşen kısım burun ucu, okumadığım araştırmadığım yer kalmadı. neredeyse türkiyedeki tüm doktorların web sitelerini söyleşilerini okudum, 6 ay oldu ameliyat olalı. cildim incecik olmasına rağmen aşırı ödemliyim burun yerine taş koymuşlar sanki. doktoruma da sordum, zaten iyileşme süreci için 6 ay-1 yıl derler, tam şeklini alması tüm şişliklerin geçmesi en az ama en az 1 yıl. sabır göstereceğiz, ben de çok sabırsızım ama başka seçeneğimiz yok şuan. ayrıca çoğu doktor da 2. ameliyata gerek duymadan küçük rötuşlar yapıyor bildiğim kadarıyla, çıkıntı var, kemik var vs. sözlerinize istinaden iletiyorum. dert etmeyin, keyfini çıkarın. sosyal medyada gördüklerimiz doktorların en iyi en güzel ve en hızlı sonuç veren paylaşımlarına aldanmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…