• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ucu ikinci ameliyat 4. Ay?

ayseyaren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
89
6
86
30
İkinci ameliyat olarak burun ucu ameliyatı oldum kemiğe dokunuşmadı ucunu beğenmedimi önden kötü durdugunu birazda küçültmesini istedim. Fakat 4 ay oldu hala o beğenmediğim eski burnum yandan uzun burun ucum düşük ayrıca birde burun içinde şişlik vardı mukos mu deri ödemi inmedi burun deliklerimde biri büyük biri küçük millet ameliyatla ne güzel oluyor ben iki ameliyat olmama rağmen hala önden yamuk ve fotograflarda patlıcan gibi çıkıyor burun ucu ameliyatı olan var mı 4. Aydan sonra istediğim gibi olur mu ki şişlikler indikçe kalkıklığı daha da mı düşer? her gün moralım bozuluyor hala ameliyat parası ödüyorum kredi kartıma parayla rezil oldum

Birde burnum yemek yerken kıtlıyor sesler geliyor normal mi kızlar? Doktorum bilmiyorum dedi de👿

Eski yeni fotoğraf yükleyin isterseniz daha net yorum yapılabilir.
Burun ucu ödemi zor inen yer diye biliyorum. Ödem kaynaklı olabilir.
Ama ses gelme olayını hiç duymadım 🙄

İkinci ameliyat olarak burun ucu ameliyatı oldum kemiğe dokunuşmadı ucunu beğenmedimi önden kötü durdugunu birazda küçültmesini istedim. Fakat 4 ay oldu hala o beğenmediğim eski burnum yandan uzun burun ucum düşük ayrıca birde burun içinde şişlik vardı mukos mu deri ödemi inmedi burun deliklerimde biri büyük biri küçük millet ameliyatla ne güzel oluyor ben iki ameliyat olmama rağmen hala önden yamuk ve fotograflarda patlıcan gibi çıkıyor burun ucu ameliyatı olan var mı 4. Aydan sonra istediğim gibi olur mu ki şişlikler indikçe kalkıklığı daha da mı düşer? her gün moralım bozuluyor hala ameliyat parası ödüyorum kredi kartıma parayla rezil oldum
Nasil oldu burnun

merhaba, şuan nasılsınız? benimde son 4 ayda yaşadıklarım sizinle aynı. burun eğriliğinden dolayı Temmuz ayının sonunda ikinci ameliyatımı oldum. kombin ameliyatla birlikte. ama aradan 1 ay geçmedi burnum eski yamukluğuyla aynıydı. üstelik ben söylemesem her şey güzel diyip geçiştirecekti doktor. yamukluğu söyledim yamukluğun tersi yöne bastımamı söyledi. bir şekilde eskisine göre daha iyi şimdi. size doktor öyle bir şey söyledi mi? ilk 6 ayda burun oturuyor. o sürede düzeltmek mümkün. o kadar mutsuzdum ki üstelik nasıl becerdiyse üst kısımda doku kaybı oluşmuş oraya dolgu yaptı. ikinci ameliyatla aynı sorun üstüne başka sorunlar da olunca gerçekten çok mutsuz oldum. yeni yeni toparlanıyorum. parayı al nasıl olursa olsun. böyle doktorlara bir şey yapamamak hala o işi yaptığını görmek o kadar sinirimi bozuyor ki anlatamam kimseye. gecelerce sinirimden uyuyamadım. ne diyebilirim ki haram olsun.

Back