sonuç istediğin gibi olsun. c vitamini almayı unutma.Çok geç çünkü bugün revizyon gibi birşey oldum diyebilirim ve bantlı olmasına rağmen şuan değişiklik görüyorum ucum kalktı gibi geldi.Lokal anestezi altında burun ucu operasyonu gerçektleştirildi ve burun derim inceltildi artık olarak ödem alındı.İnşallah banttan çıkıncada güzel bi görüntü olur
Şuan memnunum desem? :) bakinizsonuç istediğin gibi olsun. c vitamini almayı unutma.
Teşekkür ederim :)Önemli olan senın memnun olman :)
Evet sis ama bantlarim cikti bugun dikislerim kanadi aacaba bisey var midir dusuncesindeyim. Sislik indiginde hersey cok daha iyi olucak dusuncesindeyim bende :))Bu şu anda çok şiş hali. Daha da ii olacağını tahmin ediyorum. Burun ucunun şiş olduğu çok belli ztn.
Çok teşekkür ederim :) sabır o kadar önemli bişey ki allah bu durumda olan herkeese sabır versin.yapılan son işlem ile çok daha güzel olmuş, şişliği 1 ay sonra inmeye başlar ve 6. ay sonuna kadar devam eder o yüzden sabredin eminim şişliği de indikten sonra çok daha güzel olacaktır. geçmiş olsun :)
O kdr kalkık çok yapay dururdu zatenÇok teşekkür ederim :) sabır o kadar önemli bişey ki allah bu durumda olan herkeese sabır versin.
Yalnız bantı çıkardıktan sonra o kalkıklık kalmadı hafif düştü ucu ama normal mi anlamadım
Çok teşekkür ederim :) sabır o kadar önemli bişey ki allah bu durumda olan herkeese sabır versin.
Yalnız bantı çıkardıktan sonra o kalkıklık kalmadı hafif düştü ucu ama normal mi anlamadım
Orası öyle tabi ailemdekiler çok baktın ve alıştın ondan sana öyle geldi dedi :)O kdr kalkık çok yapay dururdu zaten
Muhtemelen bu sebepten böyle görünüyor evet :)belki şiş olduğu için size öyle gelmiştir, ucu düştü demek için henüz çok erken bu yüzden canınızı sıkmayın :)