burun ucu iğnesi yardım edin ACİLLLLLL!!!!(resimli)

ben de Anestezist07 Anestezist07 e katılıyorum canım. Sadece iğneyle olacağını düşünmüyorum malesef ki. Tamam ödem olabilir ama burun şeklin eskisiyle aynı. Sadece azıcık küçülmüşü gibi görünüyor.
Bence de doktorunla revizyon hakkında görüşsen iyi olacak. Ama bunu çok iyi düşün. Revizyona karar vermekde zor. İkinci bir ameliyat ve ikinci kez aynı sorunları yaşamak demek.
Ben 8. ayımdayım ödeme dair hiçbirşey kalmadı tabi kii ama bu deriye göre değişiyor ..
Umarım doğru bir karar verir sonucunda mutlu olursun.
Doktoruma igneyle degismeyeceginden bahsetmistim ben zaten doktorda tamamen kucultmeye yariycak hem igne hemde operasyon olucak ama kucuk capli dedi bende hic bilmiyorum bunu 9 haziranda gorucem ve insallah 2. Ameliyatla duzelicekse revisyona giricem eger duZelmezse asla girmem

Bir islem gormus gibi durmuyor burnun bence napmis ameliyatta anlamadim kuculmemis bile bence revizyon icin israr et igneyle cpzulmez bu burun

Sakın aynı doktora revizyon olma o iğne dedikleri senin burnunu küçültmz ödem alır ama morluk bırakır gelmez ayrıca seni üzmek istemem ama 1 amelytı yapmamış ikincisi zaten yapamz sana tavsiyem iyi bir revizyon dr git goruş parayı düşünme inanki sonuç kotu olunca daha daha psikolojin bozuluyor o küçük işlem dediği 1 ci den farkı yok aynı seyleri yasayacaksn ikna olman için ufak 15 dk işlem deniliyorsakın bnm yyaptığım hatayı yapma ayrıca burun sırtını cok oymuş

Bir islem gormus gibi durmuyor burnun bence napmis ameliyatta anlamadim kuculmemis bile bence revizyon icin israr et igneyle cpzulmez bu burun
İğneyi olucam ama 2.ameliyat olucağımıda biliyor.Bende öyle düşünüyorum iğneyle olmayacağını bende hissediyorum

Tek sorunödem degil adam hiç ddüzeltmemiş burnu kanatlar delikler aynı
Sakın aynı doktora revizyon olma o iğne dedikleri senin burnunu küçültmz ödem alır ama morluk bırakır gelmez ayrıca seni üzmek istemem ama 1 amelytı yapmamış ikincisi zaten yapamz sana tavsiyem iyi bir revizyon dr git goruş parayı düşünme inanki sonuç kotu olunca daha daha psikolojin bozuluyor o küçük işlem dediği 1 ci den farkı yok aynı seyleri yasayacaksn ikna olman için ufak 15 dk işlem deniliyorsakın bnm yyaptığım hatayı yapma ayrıca burun sırtını cok oymuş

Başka bir doktora gitmek benim daha da psikolojimi bozar artık aynaya bakmak istemiyorum psikolojim bozuldu derim kalın diye kimi suçlıyım gittiğim 2 doktorda aynı şeyi söyledi kafayı yemek üzereyim tabiri caizse

İğneyi olucam ama 2.ameliyat olucağımıda biliyor.Bende öyle düşünüyorum iğneyle olmayacağını bende hissediyorum
eğer 2. ameliyatı olacaksan iğneyi hiç olmasan mı? iğnenin de dezavantajları varmış çünkü.

yalnız burnun üst kısmı çok oyulmuş da olabilir ama diğer yandan oradaki şişlikler erken indiği için alt kısımlar daha büyük de gözüküyo olabilir.

Başka bir doktora gitmek benim daha da psikolojimi bozar artık aynaya bakmak istemiyorum psikolojim bozuldu derim kalın diye kimi suçlıyım gittiğim 2 doktorda aynı şeyi söyledi kafayı yemek üzereyim tabiri caizse
Beni yanlış anlama lütfen ama doktorun bence estetiğin ne olduğunu çözememiş hiç birşey yapmamış nerdeyse ve üçüncü ameliyatını olmuş biri olarak söylüyorum ki asla o doktora ameliyat olma doğru dürüst bir doktor bul. Ayrıca ben de kalın deriliyim ve öinicik burnum oldu. Hikaye o sözler doktor iyi olunca deri farketmiyor. Sadece iyileşme süreci uzuyor yoksa on numara butunlar yapıyorlar

eğer 2. ameliyatı olacaksan iğneyi hiç olmasan mı? iğnenin de dezavantajları varmış çünkü.

yalnız burnun üst kısmı çok oyulmuş da olabilir ama diğer yandan oradaki şişlikler erken indiği için alt kısımlar daha büyük de gözüküyo olabilir.
Bunu hiç düşünmedim çok mantıklı geldi ödem hala önden var taş gibi burnumun ucu bende hissediyorum..Ama iğne olucam ya o konuda kararlıyım

Beni yanlış anlama lütfen ama doktorun bence estetiğin ne olduğunu çözememiş hiç birşey yapmamış nerdeyse ve üçüncü ameliyatını olmuş biri olarak söylüyorum ki asla o doktora ameliyat olma doğru dürüst bir doktor bul. Ayrıca ben de kalın deriliyim ve öinicik burnum oldu. Hikaye o sözler doktor iyi olunca deri farketmiyor. Sadece iyileşme süreci uzuyor yoksa on numara butunlar yapıyorlar
Haklısın ama başka bi doktora gitmek beni yıkar galiba ya :KK43: inşallah hakkımda hayırlısı olur.Ve belkide yukarda yorum yapan arkadaşın dediği gibi ödem tamamen önde kalmıştır çünkü bende hissediyorum ödemin çok olduğunu taş gibi ucu

Bnce sen kararını vermişsşn inş üzülmezsn aynı Dr revizyon olmaktan bahsedyrsn amarevzyon cok ciddi bir ameliyat olmus biri olarak soylyrm

Bnce sen kararını vermişsşn inş üzülmezsn aynı Dr revizyon olmaktan bahsedyrsn amarevzyon cok ciddi bir ameliyat olmus biri olarak soylyrm
Revizyon için hala düşünmekteyim zaten umarım üzülmem daha fazla :KK43: dua edin arkadaşlar

Allah yardımcı olsun, beklediğine değsin inş. Ama lütfen doktorunla detaylı bi şekilde konuş her şeyi.
Aminn...Allah razı olsun..Çok teşekkür ederim..Allah umudunu yitirdiğin yerde sana kapı açarmış benimde hiç umudum yok bakalım allah yardım eder inşallah..Ve evet mutlaka detaylı şekilde konuşucam emin olabilirsin.

Haklısın ama başka bi doktora gitmek beni yıkar galiba ya :KK43: inşallah hakkımda hayırlısı olur.Ve belkide yukarda yorum yapan arkadaşın dediği gibi ödem tamamen önde kalmıştır çünkü bende hissediyorum ödemin çok olduğunu taş gibi ucu
O zaman bekle biraz ama ameliyat için aynı doktora gitme

Arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen :KK43: bende ameliyat olup hala memnun olmayanlardanım :KK43: doktorum seni yarı yolda bırakmam haziranın 9'unda sana iğne yapıcam içinde ki ödemii alıcam ucunu kaldırıcam tekrar dedi ama ben ne iğnesi olduğunu bilmiyorum galiba doldu dedikleri şey olucak..Ve benim derim kalın deri olduğu için olumlu etki alamadık ameliyattan.Bi fikriniz varsa lütfen yardım edin bana :KK43:

Bu burnumun en son şekkli

Merhaba yorumlarda varsa da görmedim doktorunuz kim acaba ?

Burnunuza yapacagi igne kortizon ve yurt disinda bircok dr ameliyattan hemen sonra belirli araliklarla hastalarina tavsiye ediyor
Fakat yan etkilerini belirten bi kagit imzalatiyorlarmis
Buruna kortizon ignesi yan etkileri
Körluk
Burunda renk bozuklugu
Deride incelme
Kemikte erime
Koku alma duyusunu kaybetme
Bunlar dusuk olasiliklqr olmasina ragmen risk almaya degmez bence

Burnunuza yapacagi igne kortizon ve yurt disinda bircok dr ameliyattan hemen sonra belirli araliklarla hastalarina tavsiye ediyor
Fakat yan etkilerini belirten bi kagit imzalatiyorlarmis
Buruna kortizon ignesi yan etkileri
Körluk
Burunda renk bozuklugu
Deride incelme
Kemikte erime
Koku alma duyusunu kaybetme
Bunlar dusuk olasiliklqr olmasina ragmen risk almaya degmez bence
Çok geç çünkü bugün revizyon gibi birşey oldum diyebilirim ve bantlı olmasına rağmen şuan değişiklik görüyorum ucum kalktı gibi geldi.Lokal anestezi altında burun ucu operasyonu gerçektleştirildi ve burun derim inceltildi artık olarak ödem alındı.İnşallah banttan çıkıncada güzel bi görüntü olur

X