burun ucu iğnesi yardım edin ACİLLLLLL!!!!(resimli)

Çok geç çünkü bugün revizyon gibi birşey oldum diyebilirim ve bantlı olmasına rağmen şuan değişiklik görüyorum ucum kalktı gibi geldi.Lokal anestezi altında burun ucu operasyonu gerçektleştirildi ve burun derim inceltildi artık olarak ödem alındı.İnşallah banttan çıkıncada güzel bi görüntü olur
sonuç istediğin gibi olsun. c vitamini almayı unutma.

Eklentiler

• IMG-20150616-WA0004.jpg
    IMG-20150616-WA0004.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 2.882
Bu şu anda çok şiş hali. Daha da ii olacağını tahmin ediyorum. Burun ucunun şiş olduğu çok belli ztn.

Bu şu anda çok şiş hali. Daha da ii olacağını tahmin ediyorum. Burun ucunun şiş olduğu çok belli ztn.
Evet sis ama bantlarim cikti bugun dikislerim kanadi aacaba bisey var midir dusuncesindeyim. Sislik indiginde hersey cok daha iyi olucak dusuncesindeyim bende :))

yapılan son işlem ile çok daha güzel olmuş, şişliği 1 ay sonra inmeye başlar ve 6. ay sonuna kadar devam eder o yüzden sabredin eminim şişliği de indikten sonra çok daha güzel olacaktır. geçmiş olsun :)

yapılan son işlem ile çok daha güzel olmuş, şişliği 1 ay sonra inmeye başlar ve 6. ay sonuna kadar devam eder o yüzden sabredin eminim şişliği de indikten sonra çok daha güzel olacaktır. geçmiş olsun :)
Çok teşekkür ederim :) sabır o kadar önemli bişey ki allah bu durumda olan herkeese sabır versin.
Yalnız bantı çıkardıktan sonra o kalkıklık kalmadı hafif düştü ucu ama normal mi anlamadım

Çok teşekkür ederim :) sabır o kadar önemli bişey ki allah bu durumda olan herkeese sabır versin.
Yalnız bantı çıkardıktan sonra o kalkıklık kalmadı hafif düştü ucu ama normal mi anlamadım
O kdr kalkık çok yapay dururdu zaten

belki şiş olduğu için size öyle gelmiştir, ucu düştü demek için henüz çok erken bu yüzden canınızı sıkmayın :)

Lütfen kortizon ignesi olanlar sonuçlarını yazabilirse çok çok sevinirim.. Renk değişimi oldu mu körlük durumu yaşayan var mı gerçekten şişlikler iniyor mu?

X