• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Burun tıkanıklığı deyip geçmeyin!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

adyali

sil baştan
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
271
2
96
51
Yalova
merhabalar 6 yaşındaki kızımın yaklaşık 2 aydır sağlık problemleri vardı burnu tıkalı, boğazında balgam ve öksürük 4 ayrı dr gördü kimi sinüzit dedi, kimi birşey yok dedi beni pimpirikli bir anne olmakla suçladı dün gece kulağında bir ağrı olduğunu söyleyen kızımı başka bir kbb dr na götürdüm ve ortakulak iltihabı olduğunu söyledi ve tedaviye başladık. anlamadığım diğer dr lar niye teşhisi tam koyamadılar biz kime güveneceğiz. burun tıkanıklığı çokta önemsiz değilmiş dr olmasakta biz anneler çocuğumuzun ızdırabı olduğunu anlıyoruz tek dr teşhisine güvenmenin doğru olmadığını iyice anladım erken tedavi edilseydi belkide kulağına kadar ilerlemezdi umarım sağlığına kavuşacaktır. çocuğunuzun siz sağlığından emin olmadıkça arkasını bırakmayın derim hepinize sağlıklı günler...

merhabalar 6 yaşındaki kızımın yaklaşık 2 aydır sağlık problemleri vardı burnu tıkalı, boğazında balgam ve öksürük 4 ayrı dr gördü kimi sinüzit dedi, kimi birşey yok dedi beni pimpirikli bir anne olmakla suçladı dün gece kulağında bir ağrı olduğunu söyleyen kızımı başka bir kbb dr na götürdüm ve ortakulak iltihabı olduğunu söyledi ve tedaviye başladık. anlamadığım diğer dr lar niye teşhisi tam koyamadılar biz kime güveneceğiz. burun tıkanıklığı çokta önemsiz değilmiş dr olmasakta biz anneler çocuğumuzun ızdırabı olduğunu anlıyoruz tek dr teşhisine güvenmenin doğru olmadığını iyice anladım erken tedavi edilseydi belkide kulağına kadar ilerlemezdi umarım sağlığına kavuşacaktır. çocuğunuzun siz sağlığından emin olmadıkça arkasını bırakmayın derim hepinize sağlıklı günler...

sevgili arkadaşım aynı şikayetle kızım kış boyu götürdüğüm doktorlar malesef farklı farklı şeyler söylediler ve taki doktorumuz gerçek beye gidene kadar evet aynı şekilde kızımın kulagında sıvı birikimi var olduğunu ama bunun nedenin geçmek bilmeyen burun tıkanıklığından olduğunu söyledi çünkü bunların biri birnr baglı olduğunu söyledi tam aksi bizim doktorumuz antibiyotik yerine önce burunu acıcaz kendiliğinden düzelecegini söylediki vede öyle oldu buruna sadece bir damla ve 3 ğün kullanılması gereken ve odasına soğuk buhar makinesi ve yatmadan çalıştırıp sabaha kadar kapatmamamı istedi çok şükür 1 haftada iyleşme gördük 15 sonra gittiğimiz kontrollerde tamamen problemin bittini söyledi buna gerekte yoktu ben kızımın rahat uykularından huzurlu halinden anlamıştım ve bana bu tip çoçuklarda bahar alerjisi denen ani hava degişimlerindede aynı şikayeti tekrarlama olasılıklarının yüksek oldunu söyledi ayrıca endişede etme her yetişkinin bile kulagında zaman zaman sıvı birikimi olcagını söyledi ama ne kadar çabuk iyi bir kbb uzmanına götürüsen o kadar faydalıdır geçmiş olsun

size de geçmiş olsun canım bizim dr zun antibiyotik verme sebebi kulağında iltihab oluşmuştu kızımın..
soğuk buhar makinasından bende alayım bari benim dr alsanda olur almasanda diye orta bir laf söyledi ikilemde kalmıştım.. konu çocuk olunca insan ne yapacağını şaşırıyor işte..
sağlıklı günler....

slm benim oğlumda uzun yıllar kulak akıntısı, ağrısı çekti .çok dr. gezdik farklı şeyler söylediler.antibiyotik verdi birisi kullandık kulak zarı delindi . bi kaç yıl rahattı biitti bu sorunlar sandık meğerse hala varmış.şimdi geniz eti var dediler, sinüzüt var dediler buda yetmezmiş gibi kulağa tüp takmak gerekiyor dediler bilmiyorum hangisi doğru çok üzgünüm , kafam karışık..tek kulağı az duyuyo galiba.hangisine inanacağım valla çok şaşkınım....bi kaç gün sonra test yaptırcam dua edin ne olur...sizlere de çok geçmiş olsun

geçmiş olsun arkadaşım.. inşallah testte tüp taktırmaya gerek birşey görünmez.. imkanınız var ise bir bölüm profesörüne gösterseniz özelinde daha iyi ilgileniyorlar.. çünkü insan kime inanacağını bilemiyor gerçekten.. allahım şifa versin dualarım sizinle..

Back