bilmiyorum kii acaba benım gıbı böyle burun spreyı kullanıpta begımlısı olan varmı?? ınanın cok kotu bır durum tam 2 yılldır kullanıyorum ve sıkmazsam nefes alamıyorum bunun ıcın dr gıttım ama yınede bırakamıyorum ayyy nedır bu cektıgım bıde dıderal kullanmıstım onuda bırakamıyorum senağlama komık ama bagımlılık deyınce aklıma geldı bende de yok yokmus bea :1closedeyes: yınede benım gıbı olan varsa veya tavsıyede bulunmak ısteyen varsa dınlerım arkadaslarım a.s.
Hah... hoşgeldin Mona.. aynı dert bende de var, O.....e değil ama İ......n.
Aynı şey işte.
Bu bi de normal nefes alamama gibi bir durum değil.
Hani salt burnun tıkalı olsa 3-5 gün sabredeyim geçsin diyorum ama bu farklı.
Ağızdan da olsa aldığın nefes yetmiyor.. boğuluyor gibi hissediyorum, sanki birisi gırtlağıma çökmüş gibi.
Korkunç bi duygu.
Nasıl çıkacam bu işin içinden bilmiyorum valla...
:1shok: ayyy ayyy ınanmıyorum aynen bende de o durum var asla uyuyamam ve agzımdan nefes alamam gecen gun ılladınımı kaybettım evde yanı benım bucuruk kaybettı butun gece aradımmm onun fısfıslarını kullandım uyumadım oturdum :a015: sonra baktım olmuyo sabah eczane acılır acılmaz dıkıldım kapısınaaa a.s aldım napııımmmsadece ona deılkı bana dıderalde kullanmazsam carpıntım gecmıcek gıbı gelıyooo ve onuda bırakamıyom ne yazık bana yaaa :çok üzgünüm: dr gıtcemm ama ya burnuma bısey yaparda nefes alamazsam :1shok: ayy ozaman naparım dıe dusunuyomm Çok üzgünüm çoook ole yanı napalım kızlar :uhm: KURTULMALIYIM DISINDA KALMALIYIM ALISKANLIKLARIMIN klava:
arkadaşlar ben ot...ne bağımlısıyım allah aşkına kurtarın beni nasıl kurtulucam ben yaa
Poffff yaaaa... ben de kurtulmak istiyorum bundan ya... 5 yıl oldu canıma tak dedi.
Ya Nurancım bu okyanus suyu dediğin hani büyük mavi beyaz bi şişede satılan dii mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?